Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5876017 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

umarız sigortalıdır bu seyler kotu senaryoyuda göz onune alırsak cnk birkaç defa daha kredi çektirmesinlerde bize....
acaba bu bulonların tespiti bu kadar uzun surduyse montaj ekibindeki sıkıntıdan olayımı onların denetiminin artması lazım sonucta ilkkez yapılıyor bu uygulama
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı enemy1903

umarız sigortalıdır bu seyler kotu senaryoyuda göz onune alırsak cnk birkaç defa daha kredi çektirmesinlerde bize....
acaba bu bulonların tespiti bu kadar uzun surduyse montaj ekibindeki sıkıntıdan olayımı onların denetiminin artması lazım sonucta ilkkez yapılıyor bu uygulama

all risk sigortası yapıldı.o sigorta olmadan zaten işe başlayamazlar.

Çevrimiçi Necmi

önmeli bilgileri koyu puntoladım. Demek ki skorbordlar @Necmi abinin dediği gibi arka köşelerde çatıya asılı olacak.Her şey yolunda giderse Aralık ayı içersinde vinçlere elveda diyoruz (bence mevsimdem dolayı Ocağa sarkacaktır)
inanmamışmıydın :alala:

Çevrimdışı Mehmet92

Yav temmuzdaki kaza olmasa da bu stad ocağa yetişmezmiş ki,kendimi her defasında çok güzel bi kız tarafından aynı umutlarla kandırılan aşık genç gibi hissediyorum.

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası 19.03.2016'da açılacak diye bir umut bekliyordum ama görüyorum ki bu sezon yeni stada geçemeyiz.

Ayrıca bundan sonra hiç tarih verilmesin çünkü verilen tarihlerin hiçbiri tutmadı.

Neyse sağlık olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bertanb

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Açıkçası 19.03.2016'da açılacak diye bir umut bekliyordum ama görüyorum ki bu sezon yeni stada geçemeyiz.

Ayrıca bundan sonra hiç tarih verilmesin çünkü verilen tarihlerin hiçbiri tutmadı.

Neyse sağlık olsun.
ben yazdim istanbula gittimde marti falan unutun diye dinleyen olmaki farkindaysaniz istanbul ziyaretimden sonra acilis tarihi konusmuyorum marti bi gecin onu tekrar soyleyeyim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yav temmuzdaki kaza olmasa da bu stad ocağa yetişmezmiş ki,kendimi her defasında çok güzel bi kız tarafından aynı umutlarla kandırılan aşık genç gibi hissediyorum.
biz ne bilelim catinin bu kadar sıkıntü cikaracagini acayip bisey tribunden goruntusu bile insani korkutmaya yetiyor o yuzden ben acilisi gectim sunu bi kaldiralim benim icin stad bitmistir istedikleri zaman acsin hicte umrumda degil acikcasu yeterki su cati yerine konsun gerisi hava
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

ben yazdim istanbula gittimde marti falan unutun diye dinleyen olmaki farkindaysaniz istanbul ziyaretimden sonra acilis tarihi konusmuyorum marti bi gecin onu tekrar soyleyeyim
bende sana katılıyorum @Efe ben bu seneyi sildim önümüzdeki sezona hazırladım kendimi ..ama daha erken biterse benim için ballı börek olur :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Zaten sen öyle dedikten sonra ufak ufak umutsuzluğa düşmeye başlamıştım ki çatı kaldırma işleminde de gecikme olduğunu görünce kesin kanaat getirdim artık. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Daha ne diye herşey yolunda giderse Ocak hatta Ekim denildi ki şimdi denilmedi demeyin biz Gs maçını oynayacaktık güya

Stad da kaza olmasa da martta yetişmeyecek miş ne gerek var bunlara artık motivasyon falan demeyin o dediğin iki kere olur on kere olmaz hayır korkuyorum çıkıp bu sefer martta oradayız diyecekler kimse birşey demesin artık Ağustos ta açılışı yaparsak şükür ederiz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

Rica ederim. Kaynağı @ahmetx  e söyledim. Sanırım inceleyip bize doyurucu açıklamalar yapacaktır.
@Hasan Tahsin abi videoda konuşulanlar senin buraya aktardığın yazıdan ibaret başka bir bilgi yok maalesef.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

inanmamışmıydın :alala:

işin açıkçası ilk başta köşedeki kolonların önünü kapatmazlar diye düşünmüştüm ama  senin dediğini teyit için yazdım bunu zaten @Necmi abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Hasan Tahsin abi videoda konuşulanlar senin buraya aktardığın yazıdan ibaret başka bir bilgi yok maalesef.

Senin yazdığın teknik yorum ve analizleri  okuyunca diyorum ki ben hiç bir şey bilmiyormuşum  :) O yüzden farklı bir şeyler çıkarabilirsin diye düşündüm.
Ayrıca bu yazı benim içime su serpti ama forumda herkes bu seneyi unutun diyor. ( Efe - Tolga dahil ). Sen ne düşünüyorsun. İlk defa inşaattan sorumlu mühendis ve Oda mensubu bir mühendis tarih veriyor. Yoksa bizimkiler bu sene açılmaz diye totem mi yapıyor  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdemm

Cevap burada gizli :) :D krasnador bu haliyle mart ise bizim ki gelecek ekim :D

krasnodar sona geldi çatı kaplama ,küfekiler ,tribün epoksi bitmek üzere çim hazır, çevre düzenlemesi devam ediyor ,içerde bizim gibiler ,koltuklar takılacak martta açıyorlar stadı   :D

Çevrimdışı Erdemm

krasnodar olacak ;) :)

Çevrimdışı ahmetx

Senin yazdığın teknik yorum ve analizleri  okuyunca diyorum ki ben hiç bir şey bilmiyormuşum  :) O yüzden farklı bir şeyler çıkarabilirsin diye düşündüm.
Ayrıca bu yazı benim içime su serpti ama forumda herkes bu seneyi unutun diyor. ( Efe - Tolga dahil ). Sen ne düşünüyorsun. İlk defa inşaattan sorumlu mühendis ve Oda mensubu bir mühendis tarih veriyor. Yoksa bizimkiler bu sene açılmaz diye totem mi yapıyor  :alala:
ben maç oynayacak hale mayıs haziran gibi geleceğini ama tüm detayların tamamlanarak açılışın temmuz ağustosda olacağını düşünüyorum @Hasan Tahsin abi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Krasnodar Fifa 2018 dünya kupası için inşa ediliyor. Ayrıca Kuban takımının maçlarını oynadığı bir statları zaten mevcut.

Ayrıca şöyle bir bilgi de var, yani ince işçiliğe hiç başlamamış olabilirler.

" proje; sadece bir stadyum ve yeraltı otoparkı olarak değil, aynı zamanda alışveriş merkezi, restoran, gece kulübü, spor ve fitness merkezi özel kullanım alanları da içerecek şekilde inşa edilmesi sebebiyle Rusya Federasyonu ve CIS Bölgesi’ndeki diğer stadyumlardan da farklılaşmaktadır "
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdemm

Her ne kadar karamsar bir hava hakim olsa da;
ben takımın bu sezon birkaç maçını oynamasını ve şampiyonluk turunu bu statta atmasını hayal ediyorum.. :)

Gerçekçi olmak başka bir şey, daha çabuk olmasını istemek başka bir şey, bu da kötü bir şey değildir bence.. ;) :)
İnsanları buna motive etmeye çalışmak ayrı bir iş tabi.. Allah kolaylık versin..

Çevrimdışı Ensar

Her ne kadar karamsar bir hava hakim olsa da;
ben takımın bu sezon birkaç maçını oynamasını ve şampiyonluk turunu bu statta atmasını hayal ediyorum.. :)

Gerçekçi olmak başka bir şey, daha çabuk olmasını istemek başka bir şey, bu da kötü bir şey değildir bence.. ;) :)
İnsanları buna motive etmeye çalışmak ayrı bir iş tabi.. Allah kolaylık versin..
Önümüzde ki sene artık karamsarlık değil gerçeklik maalesef
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ekim 2015, 14:34:10
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bulyon mudur ne karın ağrısıdır hemen üretilebiliyor muymuşta bugün yarın çatıyı kaldıracağız demişler.
resimlerde birşeylerle uğraşıyorlar belki de takıyorlardır gelmiştir malzeme.
hiç haber gelmiyorki içeriden üff püfff :duman: :duman: :duman:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Daha 1 ay öncesine kadar Ocak'ta biteceğine ihtimal verenler vardı, büyük bir kısım da Mart'ı makul görüyordu ama Mayıs bile iyimser bir tarih gibi gözüküyor. Daha önce de Mart tahmininin fazla iyimser bir tarih olduğunu düşünüyordum. Şimdi Mayıs'ta stadın %90-96'sı bitmiş olur diye düşünüyorum. Haziran-Temmuz açılış için daha normal tahminler. İnsanların heveslerini kırmamak, sabırlarını daraltmamak için tarih verme hedef tarih gösterme gibi şeylerin artık yapılmaması lazım. 3 senedir hep tarihler öteleniyor. 3-5 güne biter dediğimiz onca iş bile sarkarken hala yakın tarihler verip insanlara yapılan işlere sevinme motivasyonunu bile sağlayamıyoruz. Eğer böyle bol keseden tarihler verilmeye devam ederse stat bittiğinde taraftarlar stadın bitmesini başarısızlık görecek patlama noktasına gelmiş olacak. Forum olarak da yakın tarihlere yorumlar yapılmamasını öneririm çünkü yakın tarihler beklentiye yol açıyor ve sabırları ekstra daraltıyor, durum tarihimizin en önemli işlerinden birinin başarısızlık olarak nitelendirilmesine sebep olacak düzeye gelmekte :)

Çevrimdışı GD8

Vodafone Arena Saat 14:40

Discovery Air cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

beklentiyi minimumda tutmakta fayda var

öncelikli hedef çatıyı kaldırmak

sonra çatıyı tam anlamıyla monte etmek

mebran ve kedi yolları

diğerleri sonra gelir

bence stadı açmayı pek düşünmeyelim