Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871348 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Murat Erarslan

Beşiktaş taraftar profili =

-devamli olumsuz konusur uzerinde 3 sezon oncesinin formasi ile maca gelir.
-900 tl olan 2 sezonluk kombineden almaz ama localar ucuza satilmis der.
-1 sezonda klubu icin 50 tl harcama yapar 50 m € luk transfer bekler.
-maç secer,sicak hava olursa maca gider,olimpiyat uzak der gitmez.
-stad cevresinde seyyar 10 tl lik atkiyi alir,sonra baskani elestirir.
Kisaca hic bisey vermeden,cok sey ister.
Bunun adi da taraftarlik olur.
(Bu sözlerimi gercekten taraftar olanlar uzerine alinmasin lutfen)

Ne yani maddi durumum yoksa, forma atkı vs vs alamıyorsam kulüp yönetimini veya yanlış gördüğüm şeyleri eleştiremez miyim ?
veya Beşiktaş'lılığımız kulübe harcadığımız paraylamı ölçülüyor..Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir..Her Beşiktaşlı gördüğü yanlışı söyleyebilir..
Eleştirisini yapar buna ne sen nede başkası karışamaz..senin her yıl forma kombine vs vs alman seni benden daha iyi Beşiktaşlı yapmaz..
Beşiktaş halkın takımıdır..parası olanların değil..

Çevrimdışı Deniz

Kendinizi illa pazartesiye sartlamayin bu muhendislik isi sonra uzulen arkadaslar oluyor :)

Ben ay sonunda bu catiyi kendi basina havada gorecegimizi tahmin ediyorum.önce olursa sevinirim ama cok da beklentiye girmemek lazim.sonuçta biz boyle diken ustundeysek o adamlar bizden bin kat fazla diken ustunde.acele edilecek bir is degil.ne zaman her sey hazir olur,is guvenligi izin verir cati o zaman kalkmaya baslar.10 gun once 10 gun sonra cok da onemli degil.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı F1903

Ne yani maddi durumum yoksa, forma atkı vs vs alamıyorsam kulüp yönetimini veya yanlış gördüğüm şeyleri eleştiremez miyim ?
veya Beşiktaş'lılığımız kulübe harcadığımız paraylamı ölçülüyor..Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değildir..Her Beşiktaşlı gördüğü yanlışı söyleyebilir..
Eleştirisini yapar buna ne sen nede başkası karışamaz..senin her yıl forma kombine vs vs alman seni benden daha iyi Beşiktaşlı yapmaz..

Takimi, hocayi ya da yonetimi saygi cercevesinde elestirmek tabiki her Beşiktaş taraftarinin hakki ancak arkadasin orada kastettigi kendi imkanlari dahilinde kulubu icin katkida bulunmak yerine yonetimi ve Baskan'i kulubun maddi durumunu dikkate almaksizin yeterince transfere para harcamamakla veya stadi daha kisa zamanda bitirememekle suclayan taraftarlardir.

Su bir gercek; taraftar maddi anlamda kulubune ne kadar sahip cikarsa, yonetimin de mali ve sportif basari noktasinda eli o kadar guclenir.

Ben asgari ucretle gecinmesine ragmen ''kulubum para kazansin'' diyerek her sezon orjinal forma alan, en az 5-10 ic saha macina bilet alip giden sayisiz fenerli taniyorum. Kulube sahip cikma bilinci olarak rakiplerimizin gerisindeyiz, dogruya dogru.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Kendinizi illa pazartesiye sartlamayin bu muhendislik isi sonra uzulen arkadaslar oluyor :)

Ben ay sonunda bu catiyi kendi basina havada gorecegimizi tahmin ediyorum.önce olursa sevinirim ama cok da beklentiye girmemek lazim.sonuçta biz boyle diken ustundeysek o adamlar bizden bin kat fazla diken ustunde.acele edilecek bir is degil.ne zaman her sey hazir olur,is guvenligi izin verir cati o zaman kalkmaya baslar.10 gun once 10 gun sonra cok da onemli degil.

Böyle diye diye bittiğini göremeyeceğiz zaten bu stadın
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

bursa stadının bitmesini bekleyenler çınar ağacı oldu yıllandılar  :lol: biz daha 2 sene olmadık temelden bu yana gayet iyi gittik çatı zamanı uzattı bi parça ama bu ay bitmeden çatı işinide çözmüş olacağız :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen doğru söylüyorsun da elinden geldiğince de kulübüne destek olmalısın maddi imkanının el verdiği şekilde alabilirsin almalısında misal benim kombine alma şansım yok ama gittim kartal yuvasındam alışveriş yaptım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bursa stadının bitmesini bekleyenler çınar ağacı oldu yıllandılar  :lol: biz daha 2 sene olmadık temelden bu yana gayet iyi gittik çatı zamanı uzattı bi parça ama bu ay bitmeden çatı işinide çözmüş olacağız :ok:
seneye kesin artık en kötü ihtimal bile güzel

Çevrimdışı Deniz

Daha yaşın genç görürsün merak etme :)

Saka bir yana bu 150 milyon dolarlik projede en fazla mühendislik, en fazla matematik,en fazla riskin oldugu is cati kaldirma isi.bu santiyede basit kaba insaatlar aylarca sarkti ,su kadar beyin fırtınası yapilan is birkac gun sarksa hic birimiz zarar etmeyiz.

Ben bir yere şalt sahasi kursam kesicileri,ayiricalari ,bara sistemini ,trafoyu,kademe degistiricilerini,kablolarini,olcum trafolarini kontrol etmeden,tamaminin eksiksiz ve hatasiz şekilde calistigina emin olmadan oradan degil 154kv-34.5kv ,1 volt bile geçirmem.

burada insan hayati söz konusu.muhendisler de her seyden emin olmadan adim atmayacaklardir.adamalar da manyak degil keyfe bekletmiyorlar.eksikler tamamlansin kaldirilir ,sabret :)

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Abi tamam da böyle bir kazanın olması stadı 1 sene geciktirir. Halatın kopma ihtimali varsa ve bunu ikidir belirtiyosan bu öyle görmezden gelinecek bir ihtimal değil demek ki ben öyle anladım.  :alala:

Kopabilecek bir halata mı güvenicez kaldırırken :alala:

o iş öyle değil kardeşim orda bağlı 400 den fazla halat var bunların bir kaç tanesinin kopması
zaten olası ihtimaldir halat koptu diye çatı aşağıya inmez. ama güvenlik riski oluşturur elbette yedekleri vardır
kopan yenisiyle değiştirilir büyük ihtimal ama bazı şeyler vardır önlemi alınamaz daha nasıl önlem alınsınki zaten orda
4 büyük SJ var büyük ihtimal onlar dört köşede sadece onlar bile çatıyı kaldıracak kapasiteye sahip. geri kalan
36 tanesi onları destekliyor çatının ağırlığı sanırım 650 ton şu anki kütle ama SJ ler bunun dört katı ağırlığı kaldıracak kapasitede
bunun ötesinde daha ne yapabilirsin kazasız belasız kalkar inşallah ama ordaki her parça bir yükün altına girecek işte
halatlarda bazen kaldırabilecekleri yükten daha azında kopabiliyor yoksa o halatlar 5-6 bin tonun üzerinde yükü kolayca kaldırabilecek
güce sahip ben o halatları mermer fabrikalarındaki vinçlerde görüyorum iki tanesi 40 tonluk bloğu bile kaldırabiliyor
sahadaki vinçlerdede kullanılıyor paletlilerde tek halat 7-8 tonu kaldırıyor. yani daha fazlası yapılmaz birde bu halatlar sanırım
vinçlerde kullanılanlardan daha kalın ölçmedim ama bana sanki daha kalın gibi geldi @Yusuf Tekeli

Çevrimiçi Necmi

merak etme bunun yerine yapılacak olanı bile görürsün Allah görecek kadar uzun ömür versin
biz panik yapalım  :D  @Ferhat Türk

Çevrimdışı Ferhat Türk

merak etme bunun yerine yapılacak olanı bile görürsün Allah görecek kadar uzun ömür versin
biz panik yapalım  :D  @Ferhat Türk

Amin abi de o zaman yaşlı olurum baya hafriyatmış fore kazıkmış hiç takip edemem torun torba ilgilenir artık @Necmi :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimiçi Necmi

hoş geldin kardeşim ama o iş senin dediğin gibi değil malesef
taraftar olmak başka bir şey kulüp yönetmek başka bir şey unutmayalım bu kulübün tek gelir
kaynağı bizleriz bir şey istiyorsak istediğimizin alınabilmesi ancak bizim verdiklerimizle oluyor
sen kendini örnek veriyorsun ama bir kere maç günü köy içine gitme imkanın olsun ne demek istediğimizi
anlarsın orda bütün restoranlar tıka basa dolu olur her masa 500-600 lira hesap öder maçı gidip stadda izlemez
sırtında cola turka forması vardır ama 500 lira hesap öder gidip kartal yuvasından bir forma almaz
bu köyiçinde birde istanbulun diğer yerlerini düşün işte bunu kulübüne çok gören insanın bir şey istemeye
yada eleştirmeye hakkı yoktur yoksa Beşiktaş taraftarı sadece istanbulda yok sen şimdi Hatayda ne yapabilirsinki
en fazla yapabileceğin katkı bir iki forma bir kaç tshort almak olur oda kartal yuvası varsa burda doğuda
oturan üyelerimiz var kombine aldılar ama belkide o kombineyle bir kere bile stada giremeyecekler
her hafta burda ihtiyacı olan bir kardeşimize devrediyorlar. işte onlar bizden çok daha büyük Beşiktaşlı
Bir ayda izlediği dört maç için bir kombine parasını restoranlara bırakıp sonrada ortalıkta bıdı bıdı konuşanların
söz hakkı yok ve emin ol bunlar hiçte azımsanacak bir miktar değil. Bir avuçluk Başakşehir stadını istanbulda dolduramıyorsak
burda konuşmaya hakkımız yok yirmi milyon taraftarı olan bir kulübün 70 bin kişilik stadı her maç dolduramamasının imkansızlıkla ilgisi yok
o nedenle bu sözleri imkanı olmayanlar üstüne almamalı zaten eminim bir gün imkanları olduğunda
seve seve vereceklerdir. bizde zamanında hiç bir imkana sahip değildik işte esas olan bir gün gelip buna sahip olduğunda
yapabilmek yoksa kimse kalkıpta çocuğunun rıskını vermesini bekleyemez.Karaborsadan 10 lira verip atkı alan 15 lira
verip kartal yuvasındanda alabilir. Bakıyorsun elinde bira gitmiş karaborsadan atkı alıyor eee omu şimdi konuşma hakkı olan
taraftar @Murat Erarslan yirmi milyon taraftar içinde senede bir forma alabilecek 500 bin taraftar vardır herhalde satabiliyormuyuz
yok

Çevrimiçi Necmi

Amin abi de o zaman yaşlı olurum baya hafriyatmış fore kazıkmış hiç takip edemem torun torba ilgilenir artık @Necmi :D
sende torun torbaya tecrübelerini anlatırsın o yüzden bırak ne zaman yapılacağını
her anın tadını çıkart @Ferhat Türk Bir daha kaçımız görebilecekki şu an bir tarihe tanıklık ediyoruz

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Aslında ben artık kafamda stadı bitirdim bu sezon ana hedefim
şampiyonluk işin sportif kısmı artık beni daha çok ilgilendiriyor
bu güne kadar bir çok risk vardı ama bu gün geldiğimiz nokta
artık kafa patlatmamız gereken bir durumun olduğu nokta değil
o çatı halatları kirişe bağlandığı gün benim için stad bitmiştir
gerisi teferuat arkadaşlar şaka değil bitti artık zemin döşemeleri başlanıyor
cafeler başlanıyor artık işin dekorasyon kısmındayız bundan sonra her gördüğümüz işi bitmiş olarak göreceğiz
bu yapılsında sonra bu yapılsın demeyeceğiz. işin yükünü attık.
Ben bu güne kadar bu ekonomik koşullarla bu stadın hiç durmadan devam edeceğini hiç
beklemiyordum çok büyük bir özveri var. ve inanın en büyük özveriyi stadımızı yapan firmalar gösterdi
emekçilerin sigortasını ödeyemeyecek duruma geldikleri anlar oluyor genede büyük
fedakarlıkla işi durdurmadan götürüyorlar. Lafa geldimi parasını alacak yapsın deriz ama
işin aslı öyle değil zamanında gelmeyen para sürekli zarar etmene sebep olur. Emekçi parasını alamaz
sorun olur bir söz vardır şantiyede emekçinin teri soğumadan parasını ödeyeceksin yoksa o işden hayır gelmez.
Bu işlerden anlamayanlar işin büyüklüğünü farkedemezler ama Beşiktaşla gurur duyun çünkü bu iş
emin olun kimsenin kolay kolay yapabileceği bir iş değil Beşiktaş bunu yapmakla kalmıyor üst seviye kaliteli bir şekilde
yapıyor daha iyisi yapılamazmı elbette yapılır ilerdede ufak tefek oynamalarla çok daha iyi hale getirelecektir
çünkü daha iyisi ancak makyajla olur temelde yapılabilecek en iyi şekilde yapıldı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o iş öyle değil kardeşim orda bağlı 400 den fazla halat var bunların bir kaç tanesinin kopması
zaten olası ihtimaldir halat koptu diye çatı aşağıya inmez. ama güvenlik riski oluşturur elbette yedekleri vardır
kopan yenisiyle değiştirilir büyük ihtimal ama bazı şeyler vardır önlemi alınamaz daha nasıl önlem alınsınki zaten orda
4 büyük SJ var büyük ihtimal onlar dört köşede sadece onlar bile çatıyı kaldıracak kapasiteye sahip. geri kalan
36 tanesi onları destekliyor çatının ağırlığı sanırım 650 ton şu anki kütle ama SJ ler bunun dört katı ağırlığı kaldıracak kapasitede
bunun ötesinde daha ne yapabilirsin kazasız belasız kalkar inşallah ama ordaki her parça bir yükün altına girecek işte
halatlarda bazen kaldırabilecekleri yükten daha azında kopabiliyor yoksa o halatlar 5-6 bin tonun üzerinde yükü kolayca kaldırabilecek
güce sahip ben o halatları mermer fabrikalarındaki vinçlerde görüyorum iki tanesi 40 tonluk bloğu bile kaldırabiliyor
sahadaki vinçlerdede kullanılıyor paletlilerde tek halat 7-8 tonu kaldırıyor. yani daha fazlası yapılmaz birde bu halatlar sanırım
vinçlerde kullanılanlardan daha kalın ölçmedim ama bana sanki daha kalın gibi geldi @Yusuf Tekeli

Eyvallah abi anladım sağolasın :ok: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslında ben artık kafamda stadı bitirdim bu sezon ana hedefim
şampiyonluk işin sportif kısmı artık beni daha çok ilgilendiriyor
bu güne kadar bir çok risk vardı ama bu gün geldiğimiz nokta
artık kafa patlatmamız gereken bir durumun olduğu nokta değil
o çatı halatları kirişe bağlandığı gün benim için stad bitmiştir
gerisi teferuat arkadaşlar şaka değil bitti artık zemin döşemeleri başlanıyor
cafeler başlanıyor artık işin dekorasyon kısmındayız bundan sonra her gördüğümüz işi bitmiş olarak göreceğiz
bu yapılsında sonra bu yapılsın demeyeceğiz. işin yükünü attık.
Ben bu güne kadar bu ekonomik koşullarla bu stadın hiç durmadan devam edeceğini hiç
beklemiyordum çok büyük bir özveri var. ve inanın en büyük özveriyi stadımızı yapan firmalar gösterdi
emekçilerin sigortasını ödeyemeyecek duruma geldikleri anlar oluyor genede büyük
fedakarlıkla işi durdurmadan götürüyorlar. Lafa geldimi parasını alacak yapsın deriz ama
işin aslı öyle değil zamanında gelmeyen para sürekli zarar etmene sebep olur. Emekçi parasını alamaz
sorun olur bir söz vardır şantiyede emekçinin teri soğumadan parasını ödeyeceksin yoksa o işden hayır gelmez.
Bu işlerden anlamayanlar işin büyüklüğünü farkedemezler ama Beşiktaşla gurur duyun çünkü bu iş
emin olun kimsenin kolay kolay yapabileceği bir iş değil Beşiktaş bunu yapmakla kalmıyor üst seviye kaliteli bir şekilde
yapıyor daha iyisi yapılamazmı elbette yapılır ilerdede ufak tefek oynamalarla çok daha iyi hale getirelecektir
çünkü daha iyisi ancak makyajla olur temelde yapılabilecek en iyi şekilde yapıldı

Emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır.  :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mustij1903

Inşaat bekleyen mahallenin ihtiyar dedelerine döndük.  Herşeyi mühendislerden iyi biliriz vesselâm.  Biraz sabır.  Alla in izniyle yakında o stat da maç izleriz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Ekim 2015, 03:51:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiç kolay olmuyor. Adamların yaptığı zeminin haline bakın.

Bizde çatı bitse çimler serilse koltuklar takılsa bitti gözüyle bakanlar olacak. Bursa stadının son hali şu ona rağmen 6 ay daha süre gerekiyormuş her şeyin bitmesi için.

O yüzden yinelemek lazım beklentiyi düşük tutun. Stat bence tüm olan biteni göz önüne alarak, bu seneye yetişmeyecek benim beklentim umarım Ağustos'a TAM Açarız.

[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2015, 04:07:34 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Bizde çatı bitse çimler serilse koltuklar takılsa bitti gözüyle bakanlar olacak. Bursa stadının son hali şu ona rağmen 6 ay daha süre gerekiyormuş her şeyin bitmesi için.

O yüzden yinelemek lazım beklentiyi düşük tutun. Stat bence tüm olan biteni göz önüne alarak, bu seneye yetişmeyecek benim beklentim umarım Ağustos'a TAM Açarız.

tam bilgim yok ama bursanın dış kaplaması ve o timsah ağzı meşakatli bir şey. ondan dolayı 6 ay olabilir. ayrıca devletin yaptğı hangi iş hızlı ilerliyor ki?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

biz Bursadan önce bitiririz :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vatandaşlar çimin üzerinde dolaşmıştı hatırlıyorum da. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vatandaşlar çimin üzerinde dolaşmıştı hatırlıyorum da. :D

resmen fiyaskoydu o adamlar çime zarar verdiler mahvettiler

Çevrimdışı Efe

cagri hic takip etmiyorsun :icool: cimin o hale gelmesi catu şelalesinden oldu yaa ayrica adamlar ince islere neredeyse hic baslamamis 4-5 ay oncesinde hizlandilar sence bitermi biz 1 yili askindir hizla ince iscilik yapiyoruz zaten stadi acamamalarinin nedeni icerisi ince isler cati veya saha degil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ihsanakkanat

O değil de şunu gözlemledim, stadyumda hareketlilik olmayınca burası hep konu dışına kayıyor. Can sıkıntısından herhalde 😉