@Necmi abi hiç maç oynatmadığın adama milyonlarca lira verip antremana bile çıkarmadan parasını senelerce vermenin bir yaptırımı var mı peki?
Ameliyat masasındaki adamla sözleşme imzalamanın bir yaptırımı var mı?
Takımın başına bile geçmeyen adama milyon eurolar ödemenin bir yaptırımı var mı?
Takımdan göndereceğin adamla sözleşme uzatıp sonra sezonun ortasında sözleşmesini feshetmenin bir yaptırımı var mı?
senede 30 maçı zor oynayıp 3-4 golü zor bulan adamla toplam 20-25 milyon liralık sözleşme yenilemenin bir yaptırımı var mı?
Buradaki insanlara giydirdiğin kadar bunları yapanlara da giydirsen samimiyetine inanacağım ama stat yapıyor diye yapılan yanlışlara arka çıkmanı anlamıyorum kusura bakma. Benim gözümde bir doğru diğer yanlışları silmiyor..
o zaman bir şirket yönetiminde total kâr zarar hesabı yapıldığını bilmen gerekir artıyı eksiyi koyarsın
artı durumdaysa başarılı demektir. Evet onların yanlış olduğunu söyledim ama sizin gibi pişirip pişirip getirmiyorum
onu o zaman söyledim sen istediğin kadar konuş o transferler yapıldıktan sonra seçim oldu ve tekrar bu seçimi kazandı kongre hatayada sevabada geçer oyu verdi
neyin peşindesiniz anlamıyorumki yirmi transfer yapıldı diyelim 3 ü yanlış bu kabul edilir bir durum tamam yapılmasa çok daha iyiydi
ama kimseyi mükemmel olarak düşünmemek gerekiyor siz benim kadar eleştirmemişsinizdir o dönem onun dışında ben Önder Özenin
getirilmesinide eleştirdim Dany transferini hata olarak bile görmüyorum ben o transfere Beşiktaşa ihanet olarak niteledim
ve bu transferin sorumlusu kimse bu kulüpten gitmeli dedim Başkan ben aldım dese burda en ağır eleştiri benden gelirdi
emin ol bu sene Quaresma transferini eleştirdim ben Şenol Güneşin getirilmesinide eleştirdim. Ama bunlar doğrularıda görmeme engel değil
Ben yanlışı doğruyu kendi içinde yargılarım bütüne koymam hangi mantık iki yanlış transferi ortaya getirip bununla yönetim suçlaması yapar
bende bunun yanında yirmi doğru transfer sayarım. kaldıki konumuz bu değil şimdi ben seni burda hiç bir kanıt olmadan hırsızlıkla suçlasam
nasıl bir tepki verirsin normalmi karşılarsın peki Başkanı hiç bir kanıt koymadan hırsızlıkla suçlayan birine nasıl destek çıkıyorsun böyle düşünüyorum diye
birini hırsızlıkla suçlayamazsın hata yapar eleştirirsin ama suçlamak başka bir şey şurdaki o yazısı yüzünden hakkında dava açılır biliyormusun bunu
insanlar ne sanıyor yani buralarda yazılanlar söyledim oldu bitti mi sanıyorlar bu yüzden kaç kişinin başının belaya girdiğini biliyorlarmı.
evet müdahale etmek zorundayım çünkü bir suç işliyor ve aynı suça benide iştirak ediyor.
@Serhat Akkaya eleştirin kimse buna bir şey demiyor
ama çaldı dediğinde bu eleştiri olmuyor bu bir suçlamadır. buralarda beddua etmek bile suçtur. şikayet edildiğinde hem burası kapatılır hemde yazanda bizde
yasal yaptırıma uğrarız. Elinde kanıt bile olsa yeri burası değil gidip savcılığa baş vuracaksın.