Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5870233 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

kaçkez haberi yapıldı

belirlenen fiyatların bandı acıklandı simdi aklımdaki 100-150 bizimkiydi 200de gsninkiydi ama yanılıyorda olabilirim fakat gsninki fazlaydı kaçkezde bunu o donem dillendirdim biriniz birsey diyemedi

dedinizki olmayan stad tabiki ucuz olacak
bende diyorumkli bastan fiyat ne olarak belirlenirse hep oyle gider buda benden size bilgilendirme olsun yani ucuza gitti
gerçekten saçma sapan konuşuyorsun elinde hiç bir done yok
habere suçla dur. sen kimsinki kulüp sana hesap verecek sanamı kaldı bu kulübü denetleyen o kadar çok kurum varki
hiç bir şeyi bilip bilmeden konuşuyorsun git spk ya bağlı şirketleri incele kongre nedir divan nedir bir bak git dernekler yasasını incele
bunlar bitti de sana kaldı değilmi incelemek hepsine hesap verdikleri yetmiyor birde senimi okşayacaklar.
hiç biri olmasa bu kulübü uefa denetliyor adamlar gelir giderlerini kuruşuna kadar inceliyorlar. sen ne sanıyorsun Beşiktaşı çiftlikmi
kalkmışsın tokiyi örnek veriyorsun adamların devlete verdiği bilginin bile yalan dolan olduğu o nedenle bir sürü vergi cezası yediği
sağır sultan tarafından biliniyor. locaların tapusunu kimseye vermediler o kadar biliyorsan 3 sene sonra başkan olur sen daha iyi fiyata kiralarsın
adamların yapabildiği bu daha 3 sene önce bu fiyata kiralasan kiralayacak locan yoktu
birde bu forumda kaynaksız suçlama yapmak yasaktır bir şey söylüyorsan kaynağını söyleyeceksin
burası dedikodu ben dedim böyle deme yeri değil @ozan062   söylediğin taktirde doğrulayamazsan yaptırımı var
o nedenle bir tarafından sıkıp durma

Çevrimdışı Necmi

Akyazı'nın stad prekast altlarına kan kırmızı boya kullanılıyor   :claps:

kan kırmızı kullansalar biraz bordoya yakın olur :D
peşin konuşmamak lazım belkide astar niyetine atılmıştır.

Çevrimdışı Erhan

@Deniz @Erhan şu fotovoltaik camların enerji verimliliği nasıl bu sayfada bilgi vermişler.

http://www.taiyokogyo.com/tss/

Enerji üretimi düşük ışık geçirgenliği de %10 demiş bu da dezavantaj gibi geldi bana.Güneş paneli koyarım %10sa geçirgenlik :alala: Ama uygulamalarda baya aydınlık mekanlar :alala: %10 ışık kesiciliği galiba@ahmetx abi

Fotovoltaik güneş panelleri saatte 1kW(1000W)lık enerji için 7-8m2 alan gerekli

Bu ürün için 20m2 alan gerekli aynı güce ulaşmak için.

UV ve sıcaklık geçirgenlikleri süper değerler
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 17:22:36 Erhan ]

Çevrimdışı Necmi

Yukarıdaki hesaba göre en ucuz locamızın KDV dahil 3 yıllık fiyatı 115.050 USD.

Yıllık en ucuz loca fiyatı ise 38.350 USD. (KDV dahil)
tabi dediğin düşük koltuk kapasiteli localar kale arkasındaysa geçerli oluyor @Birisi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

habere suçla dur. sen kimsinki kulüp sana hesap verecek sanamı kaldı bu kulübü denetleyen o kadar çok kurum varki
hiç bir şeyi bilip bilmeden konuşuyorsun git spk ya bağlı şirketleri incele kongre nedir divan nedir bir bak git dernekler yasasını incele
bunlar bitti de sana kaldı değilmi incelemek hepsine hesap verdikleri yetmiyor birde senimi okşayacaklar.
hiç biri olmasa bu kulübü uefa denetliyor adamlar gelir giderlerini kuruşuna kadar inceliyorlar. sen ne sanıyorsun Beşiktaşı çiftlikmi
kalkmışsın tokiyi örnek veriyorsun adamların devlete verdiği bilginin bile yalan dolan olduğu o nedenle bir sürü vergi cezası yediği
sağır sultan tarafından biliniyor. locaların tapusunu kimseye vermediler o kadar biliyorsan 3 sene sonra başkan olur sen daha iyi fiyata kiralarsın
adamların yapabildiği bu daha 3 sene önce bu fiyata kiralasan kiralayacak locan yoktu
birde bu forumda kaynaksız suçlama yapmak yasaktır bir şey söylüyorsan kaynağını söyleyeceksin
burası dedikodu ben dedim böyle deme yeri değil @ozan062   söylediğin taktirde doğrulayamazsan yaptırımı var
@Necmi abi hiç maç oynatmadığın adama milyonlarca lira verip antremana bile çıkarmadan parasını senelerce vermenin bir yaptırımı var mı peki?
Ameliyat masasındaki adamla sözleşme imzalamanın bir yaptırımı var mı?
Takımın başına bile geçmeyen adama milyon eurolar ödemenin bir yaptırımı var mı?
Takımdan göndereceğin adamla sözleşme uzatıp sonra sezonun ortasında sözleşmesini feshetmenin bir yaptırımı var mı?
senede 30 maçı zor oynayıp 3-4 golü zor bulan adamla toplam 20-25 milyon liralık sözleşme yenilemenin bir yaptırımı var mı?

Buradaki insanlara giydirdiğin kadar bunları yapanlara da giydirsen samimiyetine inanacağım ama stat yapıyor diye yapılan yanlışlara arka çıkmanı anlamıyorum kusura bakma. Benim gözümde bir doğru diğer yanlışları silmiyor..

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

hoşunuza gitmeyen mesajlara verdiğiniz sürekli "sen kimsin ki" cevabı çok yanlış ve itici haberiniz olsun.

Çevrimdışı ers1903

bu membran çok kaliteli bir membran tek sıkıntı olabilecek tek şey tam temizleme özelliği yok ama hidrofobik özellikte yani su tutmadığından bu da bir avantaj.

Kuşların ,martilarin vs.. diskisini temizleme ozelligi varmi  ,ne olacak bu is :)

Çevrimdışı ErsinA.

tabi dediğin düşük koltuk kapasiteli localar kale arkasındaysa geçerli oluyor @Birisi

Kale arkasındaki locaların 10 kişilik olduğunu söyleyerek bu hesabı yapmışlar.  Bazı localarda kişi sayısı 21e kadar çıkıyor. onların koltuk fiyatı da farklı tabi.

Çevrimdışı ahmetx

Enerji üretimi düşük ışık geçirgenliği de %10 demiş bu da dezavantaj gibi geldi bana.Güneş paneli koyarım %10sa geçirgenlik :alala: Ama uygulamalarda baya aydınlık mekanlar :alala: %10 ışık kesiciliği galiba@ahmetx abi

Fotovoltaik güneş panelleri saatte 1kW(1000W)lık enerji için 7-8m2 alan gerekli

Bu ürün için 20m2 alan gerekli aynı güce ulaşmak için.

UV ve sıcaklık geçirgenlikleri süper değerler

evet o ışık kesiciliği fotolarda gayet aydınlık ortamlar zaten. enerji verimliliği 2 katından fazla bu noktada maliyet devreye giriyor o zaman maliyetide yüksekse düşünmek lazım. @Erhan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Kuşların ,martilarin vs.. diskisini temizleme ozelligi varmi  ,ne olacak bu is :)

kışın yağış olduğundan çok sıkıntı olmaz membran hidrofobik çünkü ama yaz için bir temizlik şirketiyle anlaşmamız lazım 26 bin m2 az değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

evet o ışık kesiciliği fotolarda gayet aydınlık ortamlar zaten. enerji verimliliği 2 katından fazla bu noktada maliyet devreye giriyor o zaman maliyetide yüksekse düşünmek lazım. @Erhan

Görsellik açısından tss ürünleri uygulanmalı ya da muadilleri.Diğer paneller ışığı tamamen kapatıyor.Şeffaf ürünler olmalı.

Çevrimdışı ahmetx

Görsellik açısından tss ürünleri uygulanmalı ya da muadilleri.Diğer paneller ışığı tamamen kapatıyor.Şeffaf ürünler olmalı.
şeffaf değise zaten iç halkaya uygulamanın bir manası olmaz. Tss ne demek bu arada ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Stad ve transfer konusundaki bazı Eleştirilerin dikkate Alınacak bir tarafı yok, tamamen uydurma ve karalama amaçlı, bazı yazılar hayatında aile bütçesi dahi yönetmemiş insanların bilerek veya bilmeyerek yaptıkları dezenformasyondan ibaret. Bu klübün bu yönetim Döneminde transferde batırdığı toplam para bir Tabata etmez. Oyuncu satışlarından elde edilenler ise artıya geçmeye Fazlasıyla yeter. Sadece dem ba ve Atınçtan gelen paranın klüp tarihinde benzeri yoktur. Stada gelince Başlı başına finansal başarıdır. Hiç projesi dahi olmayan bir yapının localarını satarak bu noktaya getirmek çok büyük başarıdır

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi hiç maç oynatmadığın adama milyonlarca lira verip antremana bile çıkarmadan parasını senelerce vermenin bir yaptırımı var mı peki?
Ameliyat masasındaki adamla sözleşme imzalamanın bir yaptırımı var mı?
Takımın başına bile geçmeyen adama milyon eurolar ödemenin bir yaptırımı var mı?
Takımdan göndereceğin adamla sözleşme uzatıp sonra sezonun ortasında sözleşmesini feshetmenin bir yaptırımı var mı?
senede 30 maçı zor oynayıp 3-4 golü zor bulan adamla toplam 20-25 milyon liralık sözleşme yenilemenin bir yaptırımı var mı?

Buradaki insanlara giydirdiğin kadar bunları yapanlara da giydirsen samimiyetine inanacağım ama stat yapıyor diye yapılan yanlışlara arka çıkmanı anlamıyorum kusura bakma. Benim gözümde bir doğru diğer yanlışları silmiyor..

o zaman bir şirket yönetiminde total kâr zarar hesabı yapıldığını bilmen gerekir artıyı eksiyi koyarsın
artı durumdaysa başarılı demektir. Evet onların yanlış olduğunu söyledim ama sizin gibi pişirip pişirip getirmiyorum
onu o zaman söyledim sen istediğin kadar konuş o transferler yapıldıktan sonra seçim oldu ve tekrar bu seçimi kazandı kongre hatayada sevabada geçer oyu verdi
neyin peşindesiniz anlamıyorumki yirmi transfer yapıldı diyelim 3 ü yanlış bu kabul edilir bir durum tamam yapılmasa çok daha iyiydi
ama kimseyi mükemmel olarak düşünmemek gerekiyor siz benim kadar eleştirmemişsinizdir o dönem onun dışında ben Önder Özenin
getirilmesinide eleştirdim Dany transferini hata olarak bile görmüyorum ben o transfere Beşiktaşa ihanet olarak niteledim
ve bu transferin sorumlusu kimse bu kulüpten gitmeli dedim Başkan ben aldım dese burda en ağır eleştiri benden gelirdi
emin ol bu sene Quaresma transferini eleştirdim ben Şenol Güneşin getirilmesinide eleştirdim. Ama bunlar doğrularıda görmeme engel değil
Ben yanlışı doğruyu kendi içinde yargılarım bütüne koymam hangi mantık iki yanlış transferi ortaya getirip bununla yönetim suçlaması yapar
bende bunun yanında yirmi doğru transfer sayarım. kaldıki konumuz bu değil şimdi ben seni burda hiç bir kanıt olmadan hırsızlıkla suçlasam
nasıl bir tepki verirsin normalmi karşılarsın peki Başkanı hiç bir kanıt koymadan hırsızlıkla suçlayan birine nasıl destek çıkıyorsun böyle düşünüyorum diye
birini hırsızlıkla suçlayamazsın hata yapar eleştirirsin ama suçlamak başka bir şey şurdaki o yazısı yüzünden hakkında dava açılır biliyormusun bunu
insanlar ne sanıyor yani buralarda yazılanlar söyledim oldu bitti mi sanıyorlar bu yüzden kaç kişinin başının belaya girdiğini biliyorlarmı.
evet müdahale etmek zorundayım çünkü bir suç işliyor ve aynı suça benide iştirak ediyor. @Serhat Akkaya eleştirin kimse buna bir şey demiyor
ama çaldı dediğinde bu eleştiri olmuyor bu bir suçlamadır. buralarda beddua etmek bile suçtur. şikayet edildiğinde hem burası kapatılır hemde yazanda bizde
yasal yaptırıma uğrarız. Elinde kanıt bile olsa yeri burası değil gidip savcılığa baş vuracaksın.

Çevrimdışı Efe

şu çatı kalksada herkes bi rahatlasa ben suan sadece catinin kalkisina odaklandim stad bittikten sonra yanlis ve dogrulara bakacagim suan bakmak cok saglikli degil gelecek sene yapilacaklara gore konusmak lazim yönetim ve teknik heyet icin su stada bi girelim dogrular yanlislar ondan sonra tartisilsin bence ilk öncelik cati kalkisi ve stadin bitisi diger tum seyler 2.planda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

şöyle bir akustiğimiz olsa mükemmel olurdu be...

Aviva stadyumunda İrlandanın golu sonrası çıkan gürültüye ve anonsla birlikte gelen müziğe dikkat edin..

tüyler diken diken..

izlemek için

http://www.goalsarena.org/en/video/euro-2016/08-10-2015-ireland-germany-group-d.html

Çevrimdışı Necmi

kışın yağış olduğundan çok sıkıntı olmaz membran hidrofobik çünkü ama yaz için bir temizlik şirketiyle anlaşmamız lazım 26 bin m2 az değil.
kendini temizleyebiliyormuş kir tutunamıyor @ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

kendini temizleyebiliyormuş kir tutunamıyor @ahmetx
hidrofobik özelliği var ama yağış olmadığı zaman kendini temizleyemiyor. @Necmi abi yaz aylarında ve özellikle fikslenmiş kuş pisliklerinde temizliği zor.

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir akustiğimiz olsa mükemmel olurdu be...

Aviva stadyumunda İrlandanın golu sonrası çıkan gürültüye ve anonsla birlikte gelen müziğe dikkat edin..

tüyler diken diken..

izlemek için

http://www.goalsarena.org/en/video/euro-2016/08-10-2015-ireland-germany-group-d.html
bence yayın kuruluşun ses çekimi çok iyi.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Halatlar çok kalınmış bu çatı rahat kalkar :super:

Çevrimdışı ozan062

bilinmeyeni söylüyormuşum

FENERBAHÇE LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 60
- Kapasite 8-15 kişilik
- En ucuzu 210-bin dolar
- En pahalısı 630 bin dolar
- Hizmetler: Hostes, restaurant (ücretli), otopark

GALATASARAY LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 198
- Kapasite 8-24 kişi
- En ucuzu 180 bin dolar
- En pahalısı 1 milyon dolar
Hostes hizmeti, yiyecek-içecek, otopark, bilet satışında öncelik.

İstanbul’da ofis metrekare kiralık fiyatları (dolar)

- Etiler 35-40 
- Maslak 20-50
- Beşiktaş 20-45
- Güneşli 10-15
- Beşiktaş locası 1.236

BJK LOCA VE VIP FİYATLARI

- Loca sayısı 147
- VIP koltuk 2609
- Satış süresi 3 yıllık
- En ucuzu 100 bin dolar
- En ucuz loca koltuğu 9 bin 250 dolar
- En pahalı loca koltuğu 36 bin dolar
- En ucuz VIP koltuk 12 bin dolar
- En pahalı VIP koltuk 18 bin dolar

Hizmetler: Hostes, restaurant, otopark.

bunedir??

en ucuzda biz varız yani boğaz etkisini burda görüyoruz

bu dakikadan sonra konuşmakda neyin nesi geçelim

ben baskan olsam daha iyi fiyata satarım nokta... otoban kenarı bizden daha fazla kar kazandırıyor hem sayısal fazlalık hemde geneli itibariyle buda tartısmayı bitirir
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 18:08:21 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Erhan

şeffaf değise zaten iç halkaya uygulamanın bir manası olmaz. Tss ne demek bu arada ?

Onu marka olarak dedim tpg(transparent photovoltaic glass) olmalı  :D

Çevrimdışı sallapati

bence yayın kuruluşun ses çekimi çok iyi.
o da olabilir ama müthiş bi atmosfer var..
gollerden sonra şu şarkı çok coşturuyor. Bayern ve alman stadlarında çok çalıyor golden sonra

Çevrimdışı xenos

bilinmeyeni söylüyormuşum

FENERBAHÇE LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 60
- Kapasite 8-15 kişilik
- En ucuzu 210-bin dolar
- En pahalısı 630 bin dolar
- Hizmetler: Hostes, restaurant (ücretli), otopark

GALATASARAY LOCA FİYATLARI

- Loca sayısı 198
- Kapasite 8-24 kişi
- En ucuzu 180 bin dolar
Hostes hizmeti, yiyecek-içecek, otopark, bilet satışında öncelik.

İstanbul’da ofis metrekare kiralık fiyatları (dolar)

- Etiler 35-40 
- Maslak 20-50
- Beşiktaş 20-45
- Güneşli 10-15
- Beşiktaş locası 1.236

BJK LOCA VE VIP FİYATLARI

- Loca sayısı 147
- VIP koltuk 2609
- Satış süresi 3 yıllık
- En ucuzu 100 bin dolar
- En ucuz loca koltuğu 9 bin 250 dolar
- En pahalı loca koltuğu 36 bin dolar
- En ucuz VIP koltuk 12 bin dolar
- En pahalı VIP koltuk 18 bin dolar

Hizmetler: Hostes, restaurant, otopark.

bunedir??

en ucuzda biz varız yani boğaz etkisini burda görüyoruz

bu dakikadan sonra konuşmakda neyin nesi geçelim

ben baskan olsam daha iyi fiyata satarım nokta... otoban kenarı bizden daha fazla kar kazandırıyor hem sayısal fazlalık hemde geneli itibariyle buda tartısmayı bitirir

Kaynağın Hürriyet mi ve bu bilgilerin doğruluğunu ikinci bir kaynaktan doğrulattın mı merak ediyorum ?.