Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5869816 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

stadin acilisindan cok su catinin kendi gycuyle havada asili durmasi onemli o orya tam kalkmadigi surece hic bisey stad diger isler yuruyemez ay sonuna kadar bi sıkıntı olmadan bitirsinler yeterli zaten aralikta koltuk montaji baslayacak o zamana kadar yaylar kedi yollari ve uzun oluklu borular takilacak acilis suan 2.planda catiyi gorelim ilk sağ salim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Aralık 20-Ocak 10 arasında çim saha içinde hala daha vinç görürsek bu sezona yetişme imkanının olmadığını kabullenicem.O zamana kadar 19.03.2016 diyorum

Çevrimdışı Efe

Aralık 20-Ocak 10 arasında çim saha içinde hala daha vinç görürsek bu sezona yetişme imkanının olmadığını kabullenicem.O zamana kadar 19.03.2016 diyorum
stadin acilis tarihi mart-mayis arasi daha once acilma ihtimali yok bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet92

Çimden itibaren 3 ay koyduğumuz için zaten kafadan en iyi ihtimal mart gözüküyo zaten.Kış şartları,hatalar vs. 1 ay koysa nisan olur.

Çevrimdışı ErsinA.

Uzay çatı işleri yapan bir firma çalışanının analizi:

Vodafone Arena'da Beşiktaş Kulübü kendileri adına talihsiz bir adım attı maalesef, yaşadıkları finansal sıkıntılar nedeniyle.

B takımlarına sponsor olmaları şartıyla, bir silikon membran firması ile anlaştılar. fakat anlaşılan membran türü stadyum çatıları için kullanılabilir bir malzeme değil.

önemli sorunlarla karşılaşacaklar uygulama sırasında ve sonrasında. silikon bazlı bir membranı dünyada ilk defa kullanmaya çalışacaklar. malzeme elverişsiz olduğu için bu çatı örtüsü olarak, şuana kadar hiç bir stadyum projesinde uygulanmamıştı.

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 09 Ekim 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena'da Beşiktaş Kulübü kendileri adına talihsiz bir adım attı maalesef, yaşadıkları finansal sıkıntılar nedeniyle.

B takımlarına sponsor olmaları şartıyla, bir silikon membran firması ile anlaştılar. fakat anlaşılan membran türü stadyum çatıları için kullanılabilir bir malzeme değil.

önemli sorunlarla karşılaşacaklar uygulama sırasında ve sonrasında. silikon bazlı bir membranı dünyada ilk defa kullanmaya çalışacaklar. malzeme elverişsiz olduğu için bu çatı örtüsü olarak, şuana kadar hiç bir stadyum projesinde uygulanmamıştı.
diğer yapılarda elverişli olurken stadyumda neden elverişsiz oluyormuş
kalabalık görünce utanıyormu. Çamur at izi kalsın herhalde ihaleyi kendi sattığı malzeme kazanamadı
yada renkli. finansal sıkıntı kaygısı varsa neden o zaman tüm ürünler içinde en pahalı olanı seçilmiş
geçen @ahmetx  karşılaştırma yapmıştı hem en iyi ürün hemde en pahalı ürün olarak koymuştu
hatta tekrar koyarsa iyi olur

Çevrimdışı ErsinA.

kalabalık görünce utanıyormu. Çamur at izi kalsın herhalde ihaleyi kendi sattığı malzeme kazanamadı
yada renkli. finansal sıkıntı kaygısı varsa neden o zaman tüm ürünler içinde en pahalı olanı seçilmiş
geçen @ahmetx  karşılaştırma yapmıştı hem en iyi ürün hemde en pahalı ürün olarak koymuştu

Bende rakip firma olduğu için çamur atmış olabileceğini düşündüm ama umarım çamur atmıştır.

Çevrimdışı Erdem Çözer

kimse beni bu inşaatta finansal sıkıntı nedeniyle yanlış malzeme seçildiğine inandıramaz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

O zamana da herşeyi tam bitmemiş olur mutlaka eksikler olur iki üç maç için açmak yerine önümüzde ki sezona bırakılacaktır.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ErsinA.

Birde membran firmasının B takımlara sponsor olduğu doğru mu?

Edit: Doğruymuş.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 13:40:40 Birisi ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abicim her pahalı ürün iyi olacak diye bir şey yok. Kullanım yerine en uygun ürünün seçilmesi önemli olan nokta. Bizim de üretimimizde A B C klas ürünler var. Adamın işini C klas ürün daha iyi görecekken bunun yerine A klas ürün vermenin hiç bir mantığı olmuyor hem maliyet olarak müşterimizi zorluyoruz hem de kullanım yerine uygunluğu açısından sıkıntılar çıkarabiliyor A klas ürün. Yorum yapan kişi kullanım yerine göre uygunluğu açısından söylemiş olabilir.
[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 13:42:02 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Aykut60

Çevrimdışı YunusEmre

Birde membran firmasının B takımlara sponsor olduğu doğru mu?

amatör şubelerin bir kısmına sponsor oldular evet...

Çevrimdışı osman1903

Diyelim ki yanlış membran seçtik membran sonradan da değiştirilebilecek birşey 1 yıl kullandık olmadı diğer yıl yaz aylarında başka bir membranla değiştirilebilir sonuçta halat gibi çatının yerinden dökülmesini etkileyebilecek birşey değil şuan tek önemli olan stadı kazasız belasız açmak

Çevrimdışı Efe

O zamana da herşeyi tam bitmemiş olur mutlaka eksikler olur iki üç maç için açmak yerine önümüzde ki sezona bırakılacaktır.
yok en kotu 2-3 mac oynayacagiz o kesin tabi şampiyonluk potasinda olursak olmazsak seneye acarlar cati butun isleri oteletti cikan sorunlar cok zaman kaybi yasatti ilk yapilan bazi islemler uzun surdu ve suruyor cok sıkıntılı ve zaman alan isler biz ilk cati imalati basladiginda normal bi asma germe catiya gore yorum yapip ona gore tarihler soylemistik hic biri tutmadi tabi catinin 10 ay da yapilacagi aklimizin ucundan bile gecmedi tabi bu celik olayini kimse bilmiyordu şimdi ise açılıştan cok catinin sag zalim yerine kalkmasina odaklandim cati isi bitmeden stad bitemez tek gercek bu suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

anıtlar kurulu ,belediye ve vodafone bilboard koydurmazlar koydurmasınlar da bu tür anıtsal yapıların etrafı görüntü kirliliğinden sterilize edilmesi lazım.
Anıtlar kurulunun ona karışacağını sanmıyorum. stadın arkasında kalan reklamlara birşey demez. Öyle olsaydı stadı şu an komple çevreleyen koruma bariyerlerinin üzerine vodafone reklam afişlerinide astırmazdı diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Efe

Diyelim ki yanlış membran seçtik membran sonradan da değiştirilebilecek birşey 1 yıl kullandık olmadı diğer yıl yaz aylarında başka bir membranla değiştirilebilir sonuçta halat gibi çatının yerinden dökülmesini etkileyebilecek birşey değil şuan tek önemli olan stadı kazasız belasız açmak
yaw bu denli buyuk bir iste uyumsuz malzeme kullanilabilir mi zaten oyle bisey olursa zaten bizde suc yok yapacak sirkette problem gelip hepsini degistirirler o yuzden sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

tutunki bu dedikleri doğru adamların,, hala stad nasıl açılırsa açılsın diyebiliyorsunuz,, o yapılan çimlerin içine etmezmi bu çatının elverişsizliği sen altyapıyı bu çatıyla koruyacaksın sen diyorsunki açılsında..
sanki biz para saçıyoruzda yenisini yaparız,,
nasıl böyle bir zihniyet hakim anlamıyorum bizim taraftarlarda borç rahatlıkla milyar tlyi geçmiş enson 970küsür idi simdi milyarı aştık daha bitmiş birşey yok ve biz stadın gelirlerini binlerce gün sonra almaya başlıcaz.. siz finansal olarak kötü yönetilmiş stadı hala hatalarla destekçıkmaya çalışıyorsunuz,, biraz denetleyici bir taraftar olsaydı inanın o stadyumda taraftar adınada birşeyler yapılırdı bize sorularak

hep söylerim
başkan diyorya herşeyi biz yapıyoruz evet ama taraftarına sorarak değil bir lidere sorarak
sanarsınız parasını cebinden veriyor beyfendi... hersey biz taraftarın markası altında yapılıyor ama sorulan ve denetleyen biz değiliz. yazık

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Abicim her pahalı ürün iyi olacak diye bir şey yok. Kullanım yerine en uygun ürünün seçilmesi önemli olan nokta. Bizim de üretimimizde A B C klas ürünler var. Adamın işini C klas ürün daha iyi görecekken bunun yerine A klas ürün vermenin hiç bir mantığı olmuyor hem maliyet olarak müşterimizi zorluyoruz hem de kullanım yerine uygunluğu açısından sıkıntılar çıkarabiliyor A klas ürün. Yorum yapan kişi kullanım yerine göre uygunluğu açısından söylemiş olabilir.
kardeşim 17 M€ ödediğin bir malda sana mantıklı geliyormu hiç araştırma yapılmayacak
bodoslamadan gidip bir ürün seçilecek ben pahalı olmasına koyduğum işaret adam finansal kaygılar yüzünden seçti dediği için
insanın finansal kaygıları varsa neden pahalısını tercih etsin dedim yoksa biliyorum elbet senin kullanma koşullarındır
önemli olan fiyat ikinci planda kalır senin tercih nedenlerin vardır ışık geçirgenliği ambians özellikleri kendini temizleme vs
buna en uygun şartları sağlayan ürünü seçersin eminim firmanında kaç yıl garantisi vardır. onca para ver bu işin üstünde bir sürü
mühendis ordusu çalışsın araştırma yapsın rakip firma çıksın uygun değil desin bunu bilen oturur detaylarıyla anlatır bu malzeme nedir
özellikleri nelerdir neden uygun değildir uygun olan malzeme hangi şartları taşımalı vs yoksa bu uygun değil ya demekle olmaz bu işler @Serhat Akkaya

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx

O duvarın bir kısmı Wall of Fame olarak da değerlendirilebilir.

@Factatum , @İdil projede kabartma şeklinde 'tarihi duvar' da efsanelere yönelik bir çalışma planlanıyordu ama anıtlar ne dedi bilmiyorum.Tarihi duvar aslında bunun için en uygun yer.

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2015, 14:03:56 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı KUMANOVALI

@keremfrat1 fotolar için teşekkürler

halatlara zoom yapmışın
Müslüm Gürses den şarkı armağan ediyorum
hasret rüzgarları çok erken esti  :evillol:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ozan062

@ahmetx

O duvarın bir kısmı Wall of Fame olarak da değerlendirilebilir.

hep söylerim bir tane bile böyle dekoratif şeyler yapılmıcaktır stadımıza,,
hep beklentiyi düşürmüşümdür o kartal motifleri o uçurulcak kartal kulelerin üstünde olması planlanan kartal,, gib gibi fakaatt hiçbiri olmucaktır
bir tane bile böyle görseller sızmadı sızdırılmadı çnk yapılmıcak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun Kukubumuz 35 milyon tl kredi cekmisti
Bu kredinin DENIZBANKtan cekildigi anlasilmis
Bu kredi stad icin degil Ffp icin cekilmis , Besiktas fubol A.s nin tum borçları ödenmiş bu parayla
Bunu buraya yazmamin sebebi Kredi DENIZBANKtan cekildigine gore Eski acik tribun sponsoru Denizbank oldu diyebilirmiyiz artik :naughty: :naughty: :upto: :upto: @Necmi abi
@Necmi abi :naughty: :naughty:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık