Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871310 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Halat o işaretle gösterdiğin konik parçanın içinden  geçiriliyor.Miki mauslara  bağlanan mekik(armutumsu) çelik parça içinden u dönüşü yapıp tekrar konik parça içine  giriyor.Halatın ucu okla işaretlediğin konik çelik parçadan  çıkmıyor.Akabinde o konik parça çok yüksek basınçla  hidrolik  preslerde  sıkıştırılıyor.Ki halatın ucu gerildiğinde  çıkmasın diye.Elbette halat  tekrar tekrar taşıyacağı yükün artık kaç emniyet katsayısı hesplanmışsa  o kadar  katı  yüke  tabi  tutuluyor.Deneniyor.(Mesela 50 ton çekecek halat 150 ton ile test ediliyor)Sınavı  geçen halat müşteriye gönderiliyor @Yusuf Tekeli.Yani  :D çok büyük  ihtimalle  böyle  imal etmişlerdir.Tecrübelerime  dayanarak.

Eline sağlık abi sağol bilgiler için :claps: :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarin Catiyi kaldirmaya basliyormusuz :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
@Necmi abi yukarida Uye , Denetçi , Sistem yöneticisi birde Örümcek yaziyor , Orumcek ne oluyor :alala:
Forumu orumcekler mi basti :evillol: :evillol:

örümcekler botlar oluyor google'un botları sitedeki yazılarınları kaydedip google ekliyor :) Bu arada yarın kalktığı kesin mi ?

Çevrimdışı Deniz

Kalkma işleminin ilk günü çok önemli.
İlk gün birşey olmazsa ondan sonra da kolay kolay olmaz.Kazasız belasız kaldıracaz inşallah..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı combomaxs

Canli yayin sureklimi olacak eskisi gbi yoksa belirli bi zamani filan mi var cunku bundan snra cok zor deniliyordu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Canli yayin sureklimi olacak eskisi gbi yoksa belirli bi zamani filan mi var cunku bundan snra cok zor deniliyordu
Canli yayin yok ve olmayacakta artik
Catinin kaldirisini bu forum Canli aktaracak sadece
Forum yönetimi bir sistem deniyor bunu yayinlayabilmek icin detayli açıklamayı @Necmi abi yapar :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

örümcekler botlar oluyor google'un botları sitedeki yazılarınları kaydedip google ekliyor :) Bu arada yarın kalktığı kesin mi ?
Eyvallah :ok:

Çevrimdışı combomaxs

Canli yayin yok ve olmayacakta artik
Catinin kaldirisini bu forum Canli aktaracak sadece
Forum yönetimi bir sistem deniyor bunu yayinlayabilmek icin detayli açıklamayı @Necmi abi yapar :tabe:
Bilgi için teşekkürler ole bisey cok iyi olur butun zorluklara karsi bunu basarirlarsa degerlerini bilmek gerek dusunmeleri ugrasmalari bile yeter

Bilgi için teşekkürler ole bisey cok iyi olur butun zorluklara karsi bunu basarirlarsa degerlerini bilmek gerek dusunmeleri ugrasmalari bile yeter
Sistemde bir sikinti olmazsa Yarin sabahtan itibaren izleyecegiz ins @Necmi abi oyle dedi
Nasil yapacaklar bende bilmiyorum ama Eminimki cok zordur

Çevrimiçi Necmi

Yarin Catiyi kaldirmaya basliyormusuz :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
@Necmi abi yukarida Uye , Denetçi , Sistem yöneticisi birde Örümcek yaziyor , Orumcek ne oluyor :alala:
Forumu orumcekler mi basti :evillol: :evillol:
onlar arama motorlarının botları örümcek denir onlara siteye girerler konuları google yandeks vs arama motorlarına
indexlerler sen arama motorunda bir şey arattığında sana hangi sitede olduğunu bu şekilde söylerler @Yunus Emre Dökmeci

onlar arama motorlarının botları örümcek denir onlara siteye girerler konuları google yandeks vs arama motorlarına
indexlerler sen arama motorunda bir şey arattığında sana hangi sitede olduğunu bu şekilde söylerler @Yunus Emre Dökmeci
İyiymiş
Bende yeni sisteme gecildi ya o sandım yani denetimli uyelik sistemi
Orumcek heralde denetimli uyelerdir diyordum :)

Çevrimiçi Necmi

canlı yayın işi biraz şansa kalmış test edemedik olurmu olmazmı yarın belli olacak artık
biz ofisde testi yaptık bunu forumda çalıştırdık ama stadda test etme şansımız olmadı

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 00:08:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Dün dündü şimdi yarın oldu o gün bugün mü.kafayı sıyırmadan yatayım😵
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

İyiymiş
Bende yeni sisteme gecildi ya o sandım yani denetimli uyelik sistemi
Orumcek heralde denetimli uyelerdir diyordum :)
denetimli üyelik değil onaylı üyeliğe geçtik

Çevrimiçi Necmi

Dün dündü şimdi yarın oldu o gün bugün mü.kafayı sıyırmadan yatayım😵
bu gün ben yazarken dündü gönderdiğimde bu gün olmuş :D
nede olsa Beşiktaşlıyız bu gün başlayıp yarın bitiriyoruz

Çevrimdışı cadavra

yarın test için bi kaldırıp geri mı bırakcaklar tam nedir anlamadım ben  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı osman1903

yarın test için bi kaldırıp geri mı bırakcaklar tam nedir anlamadım ben  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Yarın ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz valla merakla bekliyoruz :)

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena'da uzun zamandır beklediğimiz gün geldi! Çatı bugün kalkıyor!

Çatının kalkma aşamalarını sadece Beşiktaş Arena'dan canlı olarak izleyebileceksiniz.

http://bit.ly/VodafoneArenaCati

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop: bugün çatı kalkıyor  :busted_cop:     :sevinc   :sevinc   :sevinc

Çevrimdışı drmmm

Kazasız belasız hayırlısıyla bugün çatımızı kaldıracağız inşallah

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: Çatı bugün kalkıyor !    :ishock:  :ishock:  :ishock:  :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı Aykut60

Uzun zamandır takip ediyordum üyeydimde ama yazmak yeni nasip oldu. Stadın bitmesini sadece bekliyordum. Olimpiyatın soğunu defalarca yiyince artık iyice sabırsızlanmaya başladım. Hayırlısıyla kalksın artık çatıda bitirip kavuşalım mabedimize. :)

Çevrimdışı Tolga

Uzun zamandır takip ediyordum üyeydimde ama yazmak yeni nasip oldu. Stadın bitmesini sadece bekliyordum. Olimpiyatın soğunu defalarca yiyince artık iyice sabırsızlanmaya başladım. Hayırlısıyla kalksın artık çatıda bitirip kavuşalım mabedimize. :)
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı heart

Hadi bismillah.
Allahım sen bize yardım et kazasız belasız yerine yerleştirelim şu çatıyı.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Çevrimdışı Altuğ

Sabah erken saatlerde başlaması muhtemel ama hava şartları vb. aksilikler olmaz umarım.