Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880262 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Tütsülenmiş gıda.  :evillol:

bütün cevaplardan sadece buna inandım diğer cevaplar faik  :evillol:

Çevrimdışı Levent BAL

Çatısı bizim çatıya çok benzeyen bir stad daha

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Necmi

boya mı olucak necmi abi kaplam mı ? Bide bu renk olucağı kesin mi ?
karıştırmayalım ben sana fümenin ne renk olduğunu söyledim
neresi ne olacak bilemem ama büyük ihtimal tünel girişleri bu renk olacak
bu boya mı sıvamı bu renk bilemiyorum testere kirişler bu renk belki bir ton daha koyusu
ama girişler bu renkmi olur yoksa prekastların altına vurulan kum bejimi olur bilemiyorum
yapılınca göreceğiz dekorasyon konusunda hiç bilgi sızmıyor ama basamaklara bir şey yapılırmı bilmiyorum
belki mevcut renginde kalır işin özeti hiç bilgim yok

Çevrimdışı Esref

Valla çatıyı bilmemde taraftar çok iyiyidi.  :eyes
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi tek bir çivi çakılmasın, sadece sarı renkli yerler kırmızı olsun, üç kuruş da ucuz olsun ama aynısı bizede olsun :D
ben tek renk siyah ya da beyazı tercih ederim.Bir de stadyumları göze gösteren malzeme ve işçi kalitesidir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

o taraftar ne öyle yahu kurmalı oyuncak gibiler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

ben tek renk siyah ya da beyazı tercih ederim.Bir de stadyumları göze gösteren malzeme ve işçi kalitesidir.
bizim işçilerimiz çok kaliteli hepsi okumuş çocuklar @ahmetx  :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

Çaycısından belli değil mi
@bjk_mabet  çay demlemenin ilmini yapmış ama daha
bir bardak çayını içmedim :bandit: ya demlik kırılıyor ya tüp bitiyor :D

Çevrimdışı Ferhat Türk

Çaycısından belli değil mi

mabet harbi çaycı mı ya bence aranızda dalga muhabbet gibi geliyor bana :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

:alala:  bilemedim şimdi hiç çay demlerken görmedim ne zaman gitsem bir arıza var diyor :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Harbi ne ya Üniversite mezunu atanamamış çaycı  :s20: :s20: 4*4  10 numara birisi çayı ilminden öğrenmiş süper demliyor  :s18:

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala:  bilemedim şimdi hiç çay demlerken görmedim ne zaman gitsem bir arıza var diyor :D
Stat kazılırken oradan geçen doğal gazdandır @Necmi abi stat a gaz çekmiyor rakip taraftarı uçurur  :kop: :kop:

Çevrimdışı kadir137

Okuldayken canlı yayını izleyemiycem ov nooov :(((((((((((
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Levent BAL

o taraftar ne öyle yahu kurmalı oyuncak gibiler.
Acaba bizde böyle atmosfer yaratabilirmiyiz şöyle desibel rekorları falan :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı kadir137

Acaba bizde böyle atmosfer yaratabilirmiyiz şöyle desibel rekorları falan :ebebe: :ebebe:
Valla olimpiyattaki taraftar kitlesiyle biraz zor görünüyo. Ama istesek yapabilicek sayılı taraftar gruplarından biriyiz
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı martin40

:ishock: :ishock: işte artık bende yayın yaparım fb liler gs liler bursallılar çatlar biyerlerinden :evillol:

Ben çatlamam @Efe abi  :-* saka yapiyorum tabi

Bu arada herkese selam, kaç aydir yazmiyorum ama her gün takipteyiz  :ok:

Çevrimdışı Necmi

özlettin kendini :D

Çevrimdışı Efe

:hosgeldin yaz arada sırada tespitlerin güzeldi çatı kalkıyor zaten iş bitti  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

özlettin kendini :D

Kamera gitti Gifler bitti abicim  :D bilgi veremedigimden birsey yazmiyorum foruma.

Eskilere dönelim  :)

07/03/2015 - 23/07/2015 arasi

Çevrimdışı Efe

Kamera gitti Gifler bitti abicim  :D bilgi veremedigimden birsey yazmiyorum foruma.

Eskilere dönelim  :)

07/03/2015 - 23/07/2015 arasi

prekastlar bitmiyordu beee  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK