Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880622 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle tüm BEŞİKTAŞ sevdalılarına selamlar. Uzun zamandır takipte olmama rağmen üye olmak şimdiye nasipmiş.   Herkesteki heyacanı anlıyorum çünkü aynı heyacanı bende yaşıyorum. İnşallah kazasız belasız hayırlısıyla çatı kaldırma işlemi tamamlanır. Yavaş olsun sıkıntısız olsun. Olası bir aksilik hepimiz için hem zaman hemde moral olarak çok ciddi zararlar verir. Allah yardımcımız olsun..
@Kartal39  hoş geldin kardeşim

Çevrimiçi Necmi

Bir aksilik çıkmazsa ringin kaldırılışını forumdan canlı yayınlayacağız arkadaşlar.

Çevrimdışı ahmetx

arkadakiler halat hizasında gidip arkada kirişlere bağlanacak profil onlar boru değil
ortalarında kanal var yağmur suyu o kanaldan tahliye olacak
anlaşıldı  :ok: buradan köşeli değilde silindirik görünüyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

anlaşıldı  :ok: buradan köşeli değilde silindirik görünüyorlar.
yok köşeli ortasında kanal var bayağı büyük bir parça yanlarında membran bağlantı kısımları var membrandan
akan su kanala dökülecek ordanda kirişlerdeki tahliye boruları vasıtasıyla alttaki depolara gidecek
yani üzgünüm bizim şelalemiz olmayacak :D

Çevrimdışı Tolga

Bir aksilik çıkmazsa ringin kaldırılışını forumdan canlı yayınlayacağız arkadaşlar.
Periscope yayını mı olacak @Necmi abi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bekrakn

abiler cümleten iyi akşamlar. uzun süredir sessiz takip ediyordum forumu ama fotoğraflarda bir şey takıldı gözüme onu sormak istedim.

halatlar gerildiğinde fotoğrafta işaretlediğim gibi bir kırıklık oluşmuş. acaba yük tamamen halatlara bindiğinde halatlardaki gerilim üst tribünün ilk prekastlarına zarar verir mi? çatı belli bir yüksekliği aştıktan sonra halatlar doğrusal olacak ondan sonra sıkıntı yok ama o aşamaya gelene kadar bir sıkıntı çıkarır mı? bilmem kaç ton ağırlığın halatlara yansımasını birkaç parça kalasla dengeleyebilirler mi?

belki çok yanlış düşünüyorumdur ama yine de merak ettim

Çevrimdışı ahmetx

Videoyu seyredin de biraz vip kültürünüz artsın her ne kadar halkın takımından halkdan birileri olsak da  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmetx

abiler cümleten iyi akşamlar. uzun süredir sessiz takip ediyordum forumu ama fotoğraflarda bir şey takıldı gözüme onu sormak istedim.

halatlar gerildiğinde fotoğrafta işaretlediğim gibi bir kırıklık oluşmuş. acaba yük tamamen halatlara bindiğinde halatlardaki gerilim üst tribünün ilk prekastlarına zarar verir mi? çatı belli bir yüksekliği aştıktan sonra halatlar doğrusal olacak ondan sonra sıkıntı yok ama o aşamaya gelene kadar bir sıkıntı çıkarır mı? bilmem kaç ton ağırlığın halatlara yansımasını birkaç parça kalasla dengeleyebilirler mi?

o kısımlarda tahtalar olduğu için çok problem olmaz zannedersem .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:ishock: :ishock: :ishock:
Periscope mi yapilacak @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

bazı halatların boşluğu sınırda alınmış hatta numaralıda oynamış biraz borular arka tarafta gerçekten muazzam bi kaldırış olacak :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok köşeli ortasında kanal var bayağı büyük bir parça yanlarında membran bağlantı kısımları var membrandan
akan su kanala dökülecek ordanda kirişlerdeki tahliye boruları vasıtasıyla alttaki depolara gidecek
yani üzgünüm bizim şelalemiz olmayacak :D
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

arkadakiler halat hizasında gidip arkada kirişlere bağlanacak profil onlar boru değil
ortalarında kanal var yağmur suyu o kanaldan tahliye olacak
kanallı boru onlar uzun kanallı borular :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Haydi Bismillahirrahmanirrahim Allahım kazasız belasız kaldırmayı nasip eder inşallah...
:hosgeldin hep birlikte izleyeceğiz bakalım neler olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Bekrakn

o kısımlarda tahtalar olduğu için çok problem olmaz zannedersem .

@ahmetx bilemedim abi bir de bu aşamadan sonra prekast tamirine girişmesinler diye korktum :D ama dediğim gibi bu işlerin tekniğini anlamam bilmem sadece düz mantıkla bu kadar oldu :D

Çevrimdışı Efe

Periscope değil direk forum üzerinden yapacağız Web tv gibi @Yunus Emre Dökmeci
:ishock: :ishock: işte artık bende yayın yaparım fb liler gs liler bursallılar çatlar biyerlerinden :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yok doğru düşünüyorsun ama tam gerildiğinde kurtarıyor betona baskı yapmaz
zaten yapsa betondan önce halatlar hasar görür o gördüğünüz ahşap iskelelerin çoğu kaldırma esnasında kırılacak
bu beklenen bir şey @Bekrakn

Çevrimiçi Necmi

:ishock: :ishock: işte artık bende yayın yaparım fb liler gs liler bursallılar çatlar biyerlerinden :evillol:
foruma bir sistem kuruyoruz zaten bu sistemle herkes cep telefonuyla yayın yapabilir canlı olarak @Efe

Çevrimdışı sallapati

mantıklı bi düşünce.. bu şekilde kaldırmaya başlanırsa halatların uyguladığı basınç tahta payandaları kırabilir.. muhtemelen orası numaralının en ortası.. çatının bileziğe en uzak olduğu noktalardan biri
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2015, 19:30:31 sallapati ]

Çevrimdışı Bekrakn

yok doğru düşünüyorsun ama tam gerildiğinde kurtarıyor betona baskı yapmaz
zaten yapsa betondan önce halatlar hasar görür o gördüğünüz ahşap iskelelerin çoğu kaldırma esnasında kırılacak
bu beklenen bir şey @Bekrakn

eyvallah @Necmi abi. onlar da kırılıversin bi zahmet sırf tahtalarla kalsın yeter ki :ok:

Çevrimdışı Tolga

Yunus Emre'ye cevap vermişsin ama ben de sorumun cevabını almış oldum teşekkürler :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Reis ışte ya :D necmi abi kral adamsın vesselam :D kulüpten izin alındı mi abi sonra sıkıntı olması kulüp adına
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Necmi abi canlı yayınımız ne zaman başlıyor :D