Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880854 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Dinamokiev karambolünü görmüş bu gözler.  bi çatı kalkmıyo diye psikolijimi bozulurmuş :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 05 Ekim 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı F1903

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler, vinc ile ilgili kazadan muhakkak ders cikarilmistir, insallah cati kaldirilma asamasinda cok hassas ve cok dikkatli olacaklardir ve belli bir tarihe yetistirme kaygisiyla acele etmeyeceklerdir.

Bu saatten sonra haftaya olmasa da ondan sonraki hafta havada gorecegiz insallah catiyi. Artik tunelin ucundaki isik gorundu.

Çevrimdışı ahmetx

@keremfrat1 varol. Fotolara göre halatlar tam gerdirilmemiş yani halka halen desteklerin üzerinde duruyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozgurkaracan1

Strand jackleri kumanda eden motorların üstü hâlâ kapalı gözüküyor.  Acaba henüz aktif mi değiller yoksa aktifler ama islanmasinlar diye mi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.

Çevrimdışı ozgurcildiroglu

Beni kimse ikna edemez bu çatının kalkmadığına :D eski açık tarafına baksanıza abi destekle ilişkisi kesilmiş  :sevinc gözüm mü yanılıyor acaba?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

fotolar için teşekkürler @keremfrat1

strand jacklerin bağlandığı halatları tutan çelik parçalar havalanmaya başlamış

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2015, 18:15:40
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
çatı değil ama halatlar bir 10 cm yükselmiş. V halat bağlantıları havada  :kop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ensar

Köşeler de eksik denilen borular da takılmış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Prekastlara da sıva çekilmiş füme renk hem dışardan kolonları ön plana çıkaracak hem de prekastların altındaki mermerimsi taşla uyumlu olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

f
Prekastlara da sıva çekilmiş füme renk hem dışardan kolonları ön plana çıkaracak hem de prekastların altındaki mermerimsi taşla uyumlu olacak.

füme merdivenler oldu ama dış taraftan oldu Ahmetx   :iblush:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooff off nasıl kalkacak bu tonlarca ağırlık ya.. :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

yeni gelenler için tekrar edelim.. yanlışımız varsa düzeltilsin  :bandit:

*halatlar hafiften gerdirildi..
*yerden yükselme henüz yok
*3600 vidanın son kez sıkılma işlemi ve kontrolleri yapılıyor...
*kaldırma işlemi en erken 1 hafta sonra başlayacak..

Çevrimdışı ahmetx

Misafir takım seyirci menfezinden stada rampa mı var , merdiven mi olacak?

Çevrimdışı ahmetx

f
füme merdivenler oldu ama dış taraftan oldu Ahmetx   :iblush:
oda olur inşallah .

Çevrimdışı ahmetx

arkadaki borular radyal halatların üstüne gelecek dikey borular mı @FARUK ?

Çevrimdışı raisondetre

Haydi Bismillahirrahmanirrahim Allahım kazasız belasız kaldırmayı nasip eder inşallah...

Çevrimiçi Necmi

yok @ahmetx  füme değil kül beji gibi özellikle gittim baktım prekast altları
kül beji testere kirişler füme çok güzel bir kombinasyon olmuş  prekast altlarında hafif bir
sarımsı gri boyanın tam adını bilmiyorum ama işte kirli bej  denir kum beji denir ama daha griye
çalan şu sarı kumu düşünün onun biraz daha griye çalanı

Çevrimiçi Necmi

arkadaki borular radyal halatların üstüne gelecek dikey borular mı @FARUK ?

arkadakiler halat hizasında gidip arkada kirişlere bağlanacak profil onlar boru değil
ortalarında kanal var yağmur suyu o kanaldan tahliye olacak

Çevrimdışı Kartal39

Öncelikle tüm BEŞİKTAŞ sevdalılarına selamlar. Uzun zamandır takipte olmama rağmen üye olmak şimdiye nasipmiş.   Herkesteki heyacanı anlıyorum çünkü aynı heyacanı bende yaşıyorum. İnşallah kazasız belasız hayırlısıyla çatı kaldırma işlemi tamamlanır. Yavaş olsun sıkıntısız olsun. Olası bir aksilik hepimiz için hem zaman hemde moral olarak çok ciddi zararlar verir. Allah yardımcımız olsun..

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle tüm BEŞİKTAŞ sevdalılarına selamlar. Uzun zamandır takipte olmama rağmen üye olmak şimdiye nasipmiş.   Herkesteki heyacanı anlıyorum çünkü aynı heyacanı bende yaşıyorum. İnşallah kazasız belasız hayırlısıyla çatı kaldırma işlemi tamamlanır. Yavaş olsun sıkıntısız olsun. Olası bir aksilik hepimiz için hem zaman hemde moral olarak çok ciddi zararlar verir. Allah yardımcımız olsun..
:hosgeldin iz

Haydi Bismillahirrahmanirrahim Allahım kazasız belasız kaldırmayı nasip eder inşallah...
:hosgeldin iz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim