Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5878411 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Baskan 4-5 ekimde kaldiracaz catiyi demisti.yarin 5 ekim kalkar mi dersiniz?
7 ekim dediler deniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sabriozyurt

Arkadaslar Merhaba.Ilk baslarda bolca konusulmustu stad elektrik uretecek diye.sona geldik sayilir3-5 ay kisa bir zaman.ihalesi falan oldu mu bu isin.ne durumda acaba? hala daha aktuel mi?
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Benimde tam bilgim yok ama Elektrik için sonradan yapılabilir bence şimdilik stad yetişsinde.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaslar Merhaba.Ilk baslarda bolca konusulmustu stad elektrik uretecek diye.sona geldik sayilir3-5 ay kisa bir zaman.ihalesi falan oldu mu bu isin.ne durumda acaba? hala daha aktuel mi?
o konuda bir gelişme yok. Sonraya kalmış olabilir. Acil değil zaten. Sonra da yapılabilir.

Çevrimdışı sabriozyurt

o konuda bir gelişme yok. Sonraya kalmış olabilir. Acil değil zaten. Sonra da yapılabilir.

Arada yapilsaydi iyi olurdu.Belki alt yapisini yapmislardir.Depolama hucreleri icin odalari , kablo baglantilari falan.
Acil degil derken bizim evlerimiz gibi olmasinda son katinda filiz demirleri para olunca bi kat daha cikariz yada bir kat adaha atalim catiyi sonra kapatiriz gibi :lol:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı cursedofdragon

Benimde tam bilgim yok ama Elektrik için sonradan yapılabilir bence şimdilik stad yetişsinde.

valla bana kalırsa loca koltuk hepsi sonra yapılsın :D Şu stadın çatısını kaldıralım üstünü kapatalım çimi yapalımda öylede oynarız orda sıkıntı yok. :D

Çevrimdışı Sezer94

Biri sj'lerin aşiri cok sesli gurultulu calisacagini soyledi her bir sj taramali tufek gibi ses cikartirsa yine ceza falan yemeyelim cevreyi rahatsiz etmekten ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Biri sj'lerin aşiri cok sesli gurultulu calisacagini soyledi her bir sj taramali tufek gibi ses cikartirsa yine ceza falan yemeyelim cevreyi rahatsiz etmekten ?

3 gün 5 gün olucak artık o kadar söylenmiştir zaten.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2015, 12:54:32
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
kalkış yaklaşıyor

görebildiğim kadarıyla halatların boşluğu alınmış
V halatlar da gergilerle yukarı kaldırılmış
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

kalkış yaklaşıyor

görebildiğim kadarıyla halatların boşluğu alınmış
V halatlar da gergilerle yukarı kaldırılmış

güzel haberler bunlar abi :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

son 3 diyoruz artik bi gecikme olmazsa 7 sinde kaldirma baslayacak ilk bi yoklarlar halatlari borulari iskelelerden hepsi kalkarsa yırttik demektir kalkmazsa ayarlamalar yapilir biraz zaman kaybi olabilir 10 cm hepsi kalktiktan sonra tum civatalar somunlar tekrar sıkılacak sonrada durmaksiizin kaldiris surecek kaldi 3
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla o trafikte hic sesleri duyulmaz korna sesinden o yuzden sıkıntı yok ilk kornolari sustursunlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

son 3 diyoruz artik bi gecikme olmazsa 7 sinde kaldirma baslayacak ilk bi yoklarlar halatlari borulari iskelelerden hepsi kalkarsa yırttik demektir kalkmazsa ayarlamalar yapilir biraz zaman kaybi olabilir 10 cm hepsi kalktiktan sonra tum civatalar somunlar tekrar sıkılacak sonrada durmaksiizin kaldiris surecek kaldi 3

İnşallah timelapse yaparlar abi :)

Çevrimdışı Fatih_

Yolum ne zaman stadimiza yakin bir tarafa duserse stadin etrafindan gecmeye calisiyorum. Goremeyen arkadaslar icin belirtmek isterimki resimlerden insaatin buyuklugu anlasilmiyor devasa bir insaat canli gorunce insan durumun buyuklugunu ciddiyetini tam olarak kavraya biliyor.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yolum ne zaman stadimiza yakin bir tarafa duserse stadin etrafindan gecmeye calisiyorum. Goremeyen arkadaslar icin belirtmek isterimki resimlerden insaatin buyuklugu anlasilmiyor devasa bir insaat canli gorunce insan durumun buyuklugunu ciddiyetini tam olarak kavraya biliyor.
Esas  sen  birde  içerden  gör.Üst  katlara  çık bak için  çekiliyor  nefesin  kesiliyor diklikten.Müthiş  müthiş.

Çevrimdışı F1903

Var mi soyle 3-5 guzel fotograf cekecek stadin bugunku son durumundan, yoksa Pazartesi'yi mi beklememiz lazim?

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Resim olayı keşke düzenli olabilse çok iyi olurdu.

En azından günlük değişimi fark ederdik.

Aklıma gelmişken stadın dış taraflarında ( cevre düzenlenmesi , kaplama vs gibi ) yapılacak çalışmalar ne kadar sürer.Çatı bitince iç ve dış aynı anda mı yapılacak?

Çevrimdışı Fatih_

Aklimda soyle bir fikir var ama ne kadar dogru bilmiyorum, stada belli bir miktar bagis yapan kisilerin isimleri bir duvarda yada bir tuglada yazili olucak ve o stad var oldukca orada kalicak soyle kisa bir hesap ile en az 10.000 tl yapsalar 10.000 kisi katilmis olsa 100 milyon yapar kulubuzede buyuk katki olur buyuk bir duvardada okar isim rahatlikla siga bilir

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı F1903

Aklimda soyle bir fikir var ama ne kadar dogru bilmiyorum, stada belli bir miktar bagis yapan kisilerin isimleri bir duvarda yada bir tuglada yazili olucak ve o stad var oldukca orada kalicak soyle kisa bir hesap ile en az 10.000 tl yapsalar 10.000 kisi katilmis olsa 100 milyon yapar kulubuzede buyuk katki olur buyuk bir duvardada okar isim rahatlikla siga bilir

Fikir bence de guzel ama kisi sayisi 10.000 olamaz, para veren o 10bin kisi elinde buyutec ile stada gelir herhalde isimlerini bulabilmek icin  :lol:

1000 kisi icin gecerli olacak sekilde yapsalar ama mantikli olur bence, cok kisa surede kampanya basariya ulasir, 10 milyon TL de yine cok onemli bir gelir olur.

Çevrimdışı Fatih_

Fikir bence de guzel ama kisi sayisi 10.000 olamaz, para veren o 10bin kisi elinde buyutec ile stada gelir herhalde isimlerini bulabilmek icin  :lol:

1000 kisi icin gecerli olacak sekilde yapsalar ama mantikli olur bence, cok kisa surede kampanya basariya ulasir, 10 milyon TL de yine cok onemli bir gelir olur.
Kulubun onde gelenleri icinde bir yardim firsati dogar isimsiz yardim severler icin belki biner biner alanlar bile cikabilir. Yani bilmiyorum 1 milyon bile olsa onada ihtiyacimiz var.

Çevrimdışı Emre Ş.

Kulubun onde gelenleri icinde bir yardim firsati dogar isimsiz yardim severler icin belki biner biner alanlar bile cikabilir. Yani bilmiyorum 1 milyon bile olsa onada ihtiyacimiz var.

Bunun gibi bağış olayları ile ilgili taraftarlar tarafından kulübe banka hesabı açın stadyum için para toplayalım gibi taleplerde bulunulmuştu.Başkan Fikret Orman ise fair-play sebebi ile mi artık nedenini tam hatırlayamadım ama bunun mümkün olmayacağını,kulübe katkı sağlamak isteyenlerin,kartal yuvalarından alışveriş yapması gerektiğini söylemişti.Stad inşaatı için geç kalınmış olsa da ileride daha detaylı ve fair-play e  uygun olarak düşünülürse olabilir.

Tıpkı Celtic takımının efsane stadında yaptıkları gibi.

http://www.celticfc.net/bricks