Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904826 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bertanb

Allahım ne güzel bir haftanın içerisindeyiz, hayırlısıyla bitirelim şu çatı işini. :halay:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı warofpoet

başkanın açıklamalarından anladığım: sezon bitmeden stada dönmeyi beklediği.. açılış sezon sonuna gelse zaten barcelona ile maç takvimi endişesi duyulmazdı. haftasonuna da tavana ulaşacak dedi çatı. Çatı altındaki iskeleler ne zaman sökülecek benim merak ettiğim o şimdi. bugün 3 m kalkarsa iskelesi sökülecek mi ? ( iskele daha bi inşaat görüntüsü veriyor çıksa daha güzel bir görüntü olacak ondan meraktayım)
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı ozan062

başkanın açıklamalarından anladığım: sezon bitmeden stada dönmeyi beklediği.. açılış sezon sonuna gelse zaten barcelona ile maç takvimi endişesi duyulmazdı. haftasonuna da tavana ulaşacak dedi çatı. Çatı altındaki iskeleler ne zaman sökülecek benim merak ettiğim o şimdi. bugün 3 m kalkarsa iskelesi sökülecek mi ? ( iskele daha bi inşaat görüntüsü veriyor çıksa daha güzel bir görüntü olacak ondan meraktayım)

ortada bi ton demir yıgını olacak cnk catıya ekler yapılacak onlar zaten bana gore aralıgı zorlar cnk yagmur camur engel teskil eder
ve sonrasında vinc cıkar ve bana gore en zor olan çim işine girişilir neden zor cnk baskı artacak bakalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Yalnız barcelona ile açılış yaparsak dünkü akıbet bizim başımıza gelebilir. :D

Yine de barcelona ile açılmasını isterim tabi. İyi tanıtım olur.

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı ozan062

eski barca değiller derim sıyrılırım:D

dayak yemeyi göze alayım, bilic olsa daha cok sansımız olurdu

cnk bu tip takımlara senin dün oynadıgın hurra hucum işe yaramaz:D tokatı agır atarlar

sart su olmalı neymarda suarez de messide o maçta yer alacak yoksa ne anlamı var barcanın dimi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı Erdem Çözer

özel maçta çok kasmayacakları için büyük bi sıkıntı olmaz.. bkz: sezon başı r.madrid - gs maçı :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2015, 13:02:07
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Ne geliyorsa basimiza 'hayirlisiyla olsundan 'geliyor. Matematik isi bu arkadas efsunla hayirla ne kadar alakasi olabilir?  Hesaplamissa muhendisler bugun kalkacak demislerse kalkacaktir.yada verecekleri herhangi bir tarihte.burda onemli olan bugun kalkacagini kimin soyledigi bence.mihendislerse bugun yarin bilemedin obur gun olur bu is

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk
hayırlısı olsun :olmaz
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Kadir G.

eski barca değiller derim sıyrılırım:D

dayak yemeyi göze alayım, bilic olsa daha cok sansımız olurdu

cnk bu tip takımlara senin dün oynadıgın hurra hucum işe yaramaz:D tokatı agır atarlar

sart su olmalı neymarda suarez de messide o maçta yer alacak yoksa ne anlamı var barcanın dimi

Öyle zaten tam kadro çıkmaları lazım. Bu kalibrede sadece barcelonayı kolayca çağırabiliriz beko sayesinde.

Bilic west hamın yeni stadına bizi çağırmayı düşünüyormuş. :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

Daha önce de söyledim hazır Messi yokken su stadı açıp barcayi çağıracaktık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hic2222

Daha önce de söyledim hazır Messi yokken su stadı açıp barcayi çağıracaktık :D
Hocam bence
Barcelona, Çinden bir takım (Demba BA'nınki olabilir), Rusyadan bir takım, Chelsea veya MaNu, Bayern veya Dortmun v.b. bir turnuva yapılabilir.
Stad açılışıyla birlikte farklı ülkelerde konuşulup dikkat çekilebilir.
Ama çağırılan takımın ülkedeki sempatisi, ülkenin futbola bakışı vesair dikkate alınmalı.
Burada derdimiz kupa kaldırmak değil, stad ile birlikte takımın reklamını yapmak olmalı... ve Bu süreci fırsata çevirmeliyiz..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ersoy

Barçayı çağırmak olmaz. İnşallah çağırmayız. Barça gibi dünyanın en iyisi takımla yaparsan kötü olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Hocam bence
Barcelona, Çinden bir takım (Demba BA'nınki olabilir), Rusyadan bir takım, Chelsea veya MaNu, Bayern veya Dortmun v.b. bir turnuva yapılabilir.
Stad açılışıyla birlikte farklı ülkelerde konuşulup dikkat çekilebilir.
Ama çağırılan takımın ülkedeki sempatisi, ülkenin futbola bakışı vesair dikkate alınmalı.
Burada derdimiz kupa kaldırmak değil, stad ile birlikte takımın reklamını yapmak olmalı... ve Bu süreci fırsata çevirmeliyiz..
Katılıyorum da sonuçta antalya konumuna düşmemek gerek , bi de bir arap bir uzak doğulu takım olursa iyi reklam olur özellikle uzak doğuda iyi para var bütün dünya kulüpleri artık oraya ve amerikaya açıldı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deadam

BEKO dan dolayı Barça
Biliçten dolayı West Ham
Çağrılıp 45 Er dakikalık maçlardan oluşan bir turnuva
 SÜper olur

Önder Özen İbrahim Altınsay Falanda onur konuğu olarak çağrılmalı Mete Vardar orda olmalı muhakkak
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Kadir G.

Barçayı çağırmak olmaz. İnşallah çağırmayız. Barça gibi dünyanın en iyisi takımla yaparsan kötü olur.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye olmasın? Süleyman Seba'nın hayali gerçek olur Messi'yi bir maç stadımızda görürüz.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Özel maç ya , bir güzellik yapıp bir devreliğine bize verseler ya Messi'yi :D  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı OrhanAker

Öyle zaten tam kadro çıkmaları lazım. Bu kalibrede sadece barcelonayı kolayca çağırabiliriz beko sayesinde.

Bilic west hamın yeni stadına bizi çağırmayı düşünüyormuş. :)

Aslında vodafone sayesinde her sezon başı ingiliz takımlarıyla hazırlık turnuvası yapılabilir.Güzel olur vodafone cup  :D
Emiratesten ç-alıntı olabilir. :evillol:

Çevrimdışı Sezer94

Şu adami gorunce heyecanlanan bi ben miyim ? :D
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 27 Ekim 2015 (13:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ne geliyorsa basimiza 'hayirlisiyla olsundan 'geliyor. Matematik isi bu arkadas efsunla hayirla ne kadar alakasi olabilir?  Hesaplamissa muhendisler bugun kalkacak demislerse kalkacaktir.yada verecekleri herhangi bir tarihte.burda onemli olan bugun kalkacagini kimin soyledigi bence.mihendislerse bugun yarin bilemedin obur gun olur bu is

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Aklıma derbi öncesi azizin "inşallah yok yarın yeneceğiz" açıklaması geldi bi anda veya titanik ile ilgili "bu gemiyi tanrı bile batiramaz" diyen mühendisi aklıma geldi :) Her şey Allah izin verdiği ölçüde olur güzel kardeşim o yuzden biz de inşallah veya hayırlısı gibi kelimeler kullanıyoruz.
Bugün Hayırlısı ile çatı havalanacak inşallah
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...