Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5904834 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

Başkan dün antalyadan çatıyı inceleyip durdu.  Artık bugün kaldırmaları lazım.  :bandit:

inşallah alternatif aramıyordur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Çatı bugün kalkıyomuş asporda dedi Bekliyoruz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı warofpoet

dayanamadım kapadım yayını, arkadaş bir insan bu kadar uzak mı olur gelişmelere  :s20: :tabe:

aynen fanatik zaten hiç okumam :)  adamlar stadın yolunu nası bulmuşlar çimi sereceğiz sanıyorlar, şu foruma girseler daha bilgilenirler. burda yazan abilerimiz daha sağlam bilgilere ulaşıyor.. bunlara bakıp moral bozmayın arkadaşlar.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı onder23

Fanatikteki periskopta çatı gelecek hafta kalkacak dedi kapadım yayını

Çevrimdışı ekrembaser

aynen fanatik zaten hiç okumam :)  adamlar stadın yolunu nası bulmuşlar çimi sereceğiz sanıyorlar, şu foruma girseler daha bilgilenirler. burda yazan abilerimiz daha sağlam bilgilere ulaşıyor.. bunlara bakıp moral bozmayın arkadaşlar.

Dün oktay derelioğlu'da o kadar boş konuştu ki erman diyor ki stadı geri çektiler itfaiyeye kaydırdılar diyo ben fener'de oynarken tribün tribün yıkıp yaptılar diyo ben böyle bişey görmedim sanırsam mevcut yönetimle bir problemi var adamın 

Çevrimdışı Erdem Çözer

Dün oktay derelioğlu'da o kadar boş konuştu ki erman diyor ki stadı geri çektiler itfaiyeye kaydırdılar diyo ben fener'de oynarken tribün tribün yıkıp yaptılar diyo ben böyle bişey görmedim sanırsam mevcut yönetimle bir problemi var adamın 

oktay'ın hayatla problemi var :) o yüzden de o müthiş yeteneğine rağmen bi halt olmadı adamdan :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

var adam yalani dogru gostermeye calisiyor yonetim icin konustugunda hele stad icin soyledikleri tam bi facia ama erman toroglu baskanla konusmus o herseyi biliyor soyluyor ama dinlemiyorki oktay  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fanatikteki periskopta çatı gelecek hafta kalkacak dedi kapadım yayını
onu haftaya yerine oturacak diye soylemislerdir bunlar haftaya kalkmaya baslayacak olarak algilamistir hafta sonu cati tam olarak havada olur diyr dusunuyorum bugun baslarsa tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

saat 2 gibi gelismeler olur ogle arasindan sonra herkes dikkat kesilir artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ekrembaser

Mabet kardeşimiz buralardaysan ver bi güzel haber bugün havalarda uçuyoruz iyice uçur bizi

Çevrimdışı Sezer94

Hadi be bugun butun umudumuzu koyduk ortaya umarim bugun 3-5 metre yukarda goruruz catiyi.
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Hadi be bugun butun umudumuzu koyduk ortaya umarim bugun 3-5 metre yukarda goruruz catiyi.
en az 3 metre kalkacaktir periscope ta gordugum mickey mouslara az bi guc verilse zaten yukselecek sınırda duruyor asılı olarak yukari hareket hemen baslayacaktir guc verildikten sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

:super:
Bu hafta sonu itibariyle çatı yerinde olur dedi başkan. :ishock:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı bjkfatih63

haydi çatı haydı çatı haydii.
tam zamanı tam zamanı şimdi..

Çevrimdışı Deadam

Başkan Haftaya asılmış olur dedi çatı
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı OrhanAker

haydi hayırlısı  :sevinc Bugün işten kaytaralım biraz :evillol:

Çevrimdışı Efe

:super:
Bu hafta sonu itibariyle çatı yerinde olur dedi başkan. :ishock:
olmak zorunda cuma gunu geldigimde yeni aciktan borulari yukarida gormek istiyorum  :ranting2:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LifesGood®

Merhabalar , dün akşam Antalya Arena'da ki maçı izlerken yeni bir stadın ne kadar göze hoş geldiğini hepimiz gördük, takım harika gidiyor ve şuan şampiyonluk için olmazsa olmazımız stadımız mabedimiz. Bir soru sormak istiyorum, Antalya Arena ile karşılaştırıldığında stadımızın yükseklik, tribün basamak sayıları vb. konularda bilgisi olan var mı acaba ?  Özellikle numaralı / kapalı konumundaki tribünlerin basamak sayıları farklarını çok merak ettim.

Çevrimdışı sabriozyurt

Ne geliyorsa basimiza 'hayirlisiyla olsundan 'geliyor. Matematik isi bu arkadas efsunla hayirla ne kadar alakasi olabilir?  Hesaplamissa muhendisler bugun kalkacak demislerse kalkacaktir.yada verecekleri herhangi bir tarihte.burda onemli olan bugun kalkacagini kimin soyledigi bence.mihendislerse bugun yarin bilemedin obur gun olur bu is

Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı ozan062

hafta sonuna bi 15 gün ekleyelim oyle konusalım:D

ama günlük 3mt kalkacagına gore aksama ihtimali yok,, tabi yagmur ruzgar olmazsa
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi