Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5880001 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kadir

Çevrimdışı yenerh

abiler cümleten iyi akşamlar. uzun süredir sessiz takip ediyordum forumu ama fotoğraflarda bir şey takıldı gözüme onu sormak istedim.

halatlar gerildiğinde fotoğrafta işaretlediğim gibi bir kırıklık oluşmuş. acaba yük tamamen halatlara bindiğinde halatlardaki gerilim üst tribünün ilk prekastlarına zarar verir mi? çatı belli bir yüksekliği aştıktan sonra halatlar doğrusal olacak ondan sonra sıkıntı yok ama o aşamaya gelene kadar bir sıkıntı çıkarır mı? bilmem kaç ton ağırlığın halatlara yansımasını birkaç parça kalasla dengeleyebilirler mi?

belki çok yanlış düşünüyorumdur ama yine de merak ettim

selamlar. Halatlar gerilmeye başladığında ilk önce alttaki resimde göstermiş olduğum bağlantı noktası havaya kalkacağından halatın tam olarak gerilmesi ile prekastlar ile temas kesilecektir. şu an gerilme %100 olmadığı için çelik halat tahta ile temas ta görünüyor.

Çevrimdışı Ersoy

Vay be canlı yayın demek. Helal olsun.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Karabay

Prekastlara da sıva çekilmiş füme renk hem dışardan kolonları ön plana çıkaracak hem de prekastların altındaki mermerimsi taşla uyumlu olacak.
muhtemelen tribündeki merdivenlerin ve giriş çıkış kapılarının renkleride böyle olacak. san mames gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı İhsan

Misafir takım seyirci menfezinden stada rampa mı var , merdiven mi olacak?

Bir şey yapılmayacak.
Oradan atlayan atladı, atlayamayan betona çakılacak  :D
 :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Bir şey yapılmayacak.
Oradan atlayan atladı, atlayamayan betona çakılacak  :D
 :biggrinking:

Atlayanlara çıkışta kolaylık sağlamak lazım bunun bir de dönüşü var  :D :D

Çevrimdışı Karabay

Videoyu seyredin de biraz vip kültürünüz artsın her ne kadar halkın takımından halkdan birileri olsak da  :D

@ahmetx abi tek bir çivi çakılmasın, sadece sarı renkli yerler kırmızı olsun, üç kuruş da ucuz olsun ama aynısı bizede olsun :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimiçi Necmi

Yunus Emre'ye cevap vermişsin ama ben de sorumun cevabını almış oldum teşekkürler :)
sana neden cevap vereyim bütün gün test yayını yaptık görmedinmi :nerd: @Tolga

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2015, 22:16:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Merdivenler füme olursa gerçekten muazzam olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alparslan

Çatı yerden 10 cm kalktıktan sonra vidalar sıkılacaktı. Önceki bilgi buydu. Sanırsam artık bu 10 cm kalkma olayı olmayacak. Vidaların kontrolleri bittikten hemen sonra direk kaldıracaklar.

Çevrimdışı Efe

Çatı yerden 10 cm kalktıktan sonra vidalar sıkılacaktı. Önceki bilgi buydu. Sanırsam artık bu 10 cm kalkma olayı olmayacak. Vidaların kontrolleri bittikten hemen sonra direk kaldıracaklar.
heralde öyle olacak boşluklar alındıktan sonra sıkma işlemi yapılıyor direk kaldırış başlayacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

sana neden cevap vereyim bütün gün test yayını yaptık görmedinmi :nerd: @Tolga
Görmedimki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Esref

Merhaba forum ailesi. Bugün beni dergi aboneliği için (4441903)  klübden aradılar. 1 yıllık abonelik 120 tl. Bende 240 tl karşılığında 2 yıllık abone oldum. Bunu bu konu başlığında paylaşmamın sebebide Beşiktaş dergi aboneliğinin tüm geliri stada aktarılıyormuş. Bilmeyen arkadaşlar için bilgi amaçlı paylaşmak istedim.
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2015, 22:49:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı hic2222

füme nedir ?
Bir renk, koyu gri gibi diyebiliriz.
google görseller sayfasından füme renk diyerek arayıp görebilirsiniz :)
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.