Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1711759 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Arena_

Adam en son 9 Nisan'da Konya maçında oynamış neredeyse 1.5 aylık eksiği var.

Çevrimdışı Arena_

Ozan Tufan beni deli ediyor maç başından beri resmen 10 kişi takım.

Ozan ile Volkan rezalet. Kanatları hiç kullanamıyoruz. Cenk ilerde yalnız kaldı.

Çevrimdışı amed.yasa

yalnız ozan tufan bu kafayla giderse büyük bir balon olduğu konusunda bende kesin bir kanı oluşmaya başladı. çok boş oynuyo.
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı Ensar

Adam en son 9 Nisan'da Konya maçında oynamış neredeyse 1.5 aylık eksiği var.
ya caner in maç eksiği olmasa ne olur Canerin her halini bilmiyor muyuz bu adamın defansı kötü işte :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet57

Ozan, Volkan ve Selcuk rezalet. Selcuk duran topu geri pas olarak kullanirken istemeksizin sovdum.

Çevrimdışı Ensar

gerçekten oyun görüşü olarak bizim oyuncularımız ile diğer oyuncular arasında bariz fark var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı amed.yasa

Ozan, Volkan ve Selcuk rezalet. Selcuk duran topu geri pas olarak kullanirken istemeksizin sovdum.

ben isteyerek ve çok içten sövüyorum selçuk,volkan ve ozan'a  :)
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı cisse557

Eli belinde gezen Töre normal Volkan'dan iyidir. Kızıyoruz yeri geliyor gömüyoruz ama durumda bu yani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Selçuk, ozan falan bizim ideal orta sahamız olmamalı çok kötüler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yıl olmuş 2016 ingiltereye ilk golümüzü atıyoruz :)

Çevrimdışı mylife1903

Resmen yarim takim oynuyoruz. Ingilizlerde beceriksiz ve kotu. Almanyaya karsi falan oynasak varya facia olur.
Ozan, selcuk cok cok kotuler, oyunu bozuyorlar. Ikisini toplasan atibanin ucuncu bacagi etmiyorlar.
Tandem facia topal ile balta. Gokhan aksiyor, canerin mac eksigi var.
Volkan cok zorluyor. Cenk etkisiz, oguzhan geziniyor. Hakan gol atti ama sevdigim bir oyuncu degil, kim kaldi gommedigim o da kotu, boyle takim mi olur yahu

Koy topali ortaya yanina oguzhan etraflarini doldur iste

Bu ftnin varya ben herseyi bilirim havasi yok mu, ulan ne adam ft, artizlikten baskan birsey yok

Çevrimdışı Doğukan E.

yıl olmuş 2016 ingiltereye ilk golümüzü atıyoruz :)

Ve bunu sürekli dillendirerek övünüyoruz çok ilginç

Çevrimdışı izmirkartali

GG hiçbir İngiltere atağında yerinde değildi. Caner desen evlere şenlik. Selçuk ruh gibi. Ozan silik. Cenk'e pas verebilen olmadı daha. Oğuzhan mecburen savunmayı toparlıyor. Geriyi rahatlatsa FT, Oğuzhan-Cenk Show olacak.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mylife1903

GG hiçbir İngiltere atağında yerinde değildi. Caner desen evlere şenlik. Selçuk ruh gibi. Ozan silik. Cenk'e pas verebilen olmadı daha. Oğuzhan mecburen savunmayı toparlıyor. Geriyi rahatlatsa FT, Oğuzhan-Cenk Show olacak.
Ismail girsin canerin yerine soyle alici gozle bir izleyem bakam, rahat rahat gerine gerine

Çevrimiçi Kapkarakartal

Deniz Ateş BİTNEL'i boyayıp yutturuyorlar bildiğin, bu Almanya'da hakemmi yanlışınız olmasın.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ben Avrupa Şampiyonası'nda bizim futbolcuların öne çıkacağını pek sanmıyorum. Fatih Terim'in oyun sistemi Oğuzhan'ın, Cenk'in, Olcay'ın kalitelerini ortaya çıkarabilecek bir sistem değil. Oynarsa Töre piyasasını arttırır sadece.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı OrhanAker

Ön tarafta işleyecek olcay cenk ozi üçlüsü varken niye macera arıyoruz.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Su selcuk varya ne bos adam, sunun oynadigi bugun su yasimda oynarim, daha da iyi oynarim hatta.
Tayfuru cagirsinlar daha da iyi oynar bu yasinda. Su gsli adamlari almayin milli takima. Hakan balta, semih, selcuk, yasin bunlar futbol falan oynamazlar ust duzeyde.

Sarbiyi alsin bak agzimi acmam

Çevrimdışı mylife1903

Amma agladi hakem diye herif ya normal yonetiyor iste, bizim besiktasin her maci boyle daha da kotu, bu fbli gslileri spiker yapmasinlar yahu
Herifler alismis iteklenmeye ortaya calan hakem olunca sapitiyor algilamaya basliyorlar, normal mac yonetiyor, gol ofsayt gibin ama dedigi gibi 1.5m falan degil

Çevrimdışı amed.yasa

şu volkan şen 5 para etmez bir sirk oyuncusu

Etiketler: