Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1711517 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olayın daha iyi anlaşılması için şöyle de anlatayım artık sadece bonservise yüklü para verip alma kısıtlaması değil bu.

Fenerin maaş bütçesi 60 milyon euro şuan. Gelirlerinin tamamını oyunculara verip üstüne borçlanıyorlardı şimdi Uefa borçlanamazsın da dedi.

Yani diyor ki bu maaş bütçesini en az 40'a çekeceksin. Persie 6 Nani 6 Kjaer 4.5 alıyor. Bunların çoğu yok pahasına gidebilir Çinliler uyanık olursa. Çünkü elden çıkarmak zorundalar.

sağlam sçtılar mı diyorsun şimdi  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Batacaklar dedik :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onder23

Bu arada şunu da belirtelim fenerbahçe nin 9 aylık dönem zararı en son açıklanan mali genel kurulda 74 milyon tl yaklaşık 23-24 milyon euro  :biggrinking:

Çevrimdışı Ensar

Bu arada şunu da belirtelim fenerbahçe nin 9 aylık dönem zararı en son açıklanan mali genel kurulda 74 milyon tl yaklaşık 23-24 milyon euro  :biggrinking:
bu sene için 30 milyon euro hakları var tutturuyorlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 19:56:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kurtuluş olarak 10 yıllığına kiraladıkları stat ismi bir de satmayı fikir sunuyorlar  :kop: :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

bizimde toplam faaliyet zararı 48 m tl idi... ben son 3 maç gelirleri falan derken onda bi düşüş bekliyorum.. meraklada bekliyorum ne kadar zarar açılyacağımızı..

Çevrimdışı onder23

UEFA çatıvdamış diyovlar doğvumu acaba  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizimde toplam faaliyet zararı 48 m tl idi... ben son 3 maç gelirleri falan derken onda bi düşüş bekliyorum.. meraklada bekliyorum ne kadar zarar açılyacağımızı..
abi son 3 maç, şampiyonluk kutlamaları ve kartal yuvası satışlarıyla 14 15 milyon euro gelir gelmiştir çünkü 3 maçta 40 m tl bilet şatışlarından gelmiş diyorlardı

Çevrimdışı onder23

Faaliyet zararı mart 2016 ya kadar ki dönemi kapsıyordu. Yani stad açılmadan önceki dönemi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan Dilmen lenf kanseriymiş. Allah acil şifalar versin.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Koa_lAA

abi son 3 maç, şampiyonluk kutlamaları ve kartal yuvası satışlarıyla 14 15 milyon euro gelir gelmiştir çünkü 3 maçta 40 m tl bilet şatışlarından gelmiş diyorlardı

işte ordan gelen para oldu... kulübün aylık giderleri devam etti tabi... maaşlar,primler, şampiyonluk primi, amatör branşlar falan... yani yine zarar açıklarız ama benim merak ettiğim bu gelirlere rağmen düşme olmadıysa zararda sıkıntı var demektir... bekliyorum.. umarım 48 den aşağı bir düşüş olmuştur..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:06:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

Faaliyet zararı mart 2016 ya kadar ki dönemi kapsıyordu. Yani stad açılmadan önceki dönemi

evet bende işte stadın etkisini merak ediyorum zaten..

Çevrimdışı Ensar

işte ordan gelen para oldu... kulübün aylık giderleri devam etti tabi... maaşlar,primler, şampiyonluk primi, amatör branşlar falan... yani yine zarar açıklarız ama benim merak ettiğim bu gelirlere rağmen düşme olmadıysa zararda sıkıntı var demektir... bekliyorum.. umarım 48 den aşağı bir düşüş olmuştur..
20 milyon zarar açıklama hakkımız var biz 13 14 milyon euro vereceğiz bu sezon , metin albayrak açıklamıştı yakın zamanda

Çevrimdışı MUSTAFA_

20 milyon zarar açıklama hakkımız var biz 13 14 milyon euro vereceğiz bu sezon , metin albayrak açıklamıştı yakın zamanda
O açıklama yaptığında şampiyon değildik hatırladığım kadarıyla. Azalmıştır o rakam.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ensar

ya yazıklar olsun hiç bi kanal konuşmuyor fenerin cezasını. biz aldığımız zaman saatlerce konuşulmuş bir sürü insan bağlanıp yorumlar yapmıştı.

konuşmayın ulan konuşmayın. konuşma vakti artık bizim.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ :halay:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bunlar Avrupa'ya gidemedikleri senenin arkasına ne cesaretle 70 milyon Euro harcadılar? Camialarında bir tane akıllı yok mu "Hop başkan, ne yapıyorsun" diyen?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ensar

O açıklama yaptığında şampiyon değildik hatırladığım kadarıyla. Azalmıştır o rakam.
onları hesaba katarak söylediğini düşünüyorum

Çevrimdışı Koa_lAA

13-14 m euro zararmı açıklıcakmışız ? 40 m tl... iyiymiş.. fena değil yani

Çevrimdışı MUSTAFA_

ya yazıklar olsun hiç bi kanal konuşmuyor fenerin cezasını. biz aldığımız zaman saatlerce konuşulmuş bir sürü insan bağlanıp yorumlar yapmıştı.

konuşmayın ulan konuşmayın. konuşma vakti artık bizim.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ :halay:
Bırak konuşmasınlar. Biz şampiyon oldukça medya daha da susacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:14:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunlar Avrupa'ya gidemedikleri senenin arkasına ne cesaretle 70 milyon Euro harcadılar? Camialarında bir tane akıllı yok mu "Hop başkan, ne yapıyorsun" diyen?

Stat isim hakkını sayarak yaptılar yoksa nerede..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mayıs 2016, 20:14:20
  • Beşiktaş / Bodrum
NANİ‚ F.BAHÇE´Yİ ŞAMPİYON YAPACAK

Yıldırım‚ "Nani´ye Çin´den 20 milyon Euro (Shangai Shenhua Kulübü) teklif geldi. Niyetlensek 25 milyon Euro´ya çıkacaklardı. Nani´yle konuştuk ve kendisini göndermeyeceğimizi söyledik. Çocuğa da yıllık 10 milyon Euro verdiler. O da kabul etmedi. Ona da teşekkür ediyorum. Bize ´Takımı şampiyon yapacağım‚ sonra gitmek istersem müsaadenizi isterim´ dedi" şeklinde konuştu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

abi boşuna mı bu sene şampiyon olmalıyız diye habire açıklama yaptılar. para yatırıp şampiyonluk gelirleri ile işi kotarmaya çalışacaklardı

Çevrimdışı cursedofdragon

NANİ‚ F.BAHÇE´Yİ ŞAMPİYON YAPACAK

Yıldırım‚ "Nani´ye Çin´den 20 milyon Euro (Shangai Shenhua Kulübü) teklif geldi. Niyetlensek 25 milyon Euro´ya çıkacaklardı. Nani´yle konuştuk ve kendisini göndermeyeceğimizi söyledik. Çocuğa da yıllık 10 milyon Euro verdiler. O da kabul etmedi. Ona da teşekkür ediyorum. Bize ´Takımı şampiyon yapacağım‚ sonra gitmek istersem müsaadenizi isterim´ dedi" şeklinde konuştu.

:D  :kop: :kop:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bir şampiyonluk rakiplere ancak bu kadar zarar verebilirdi.

Maddi, manevi yıkım.
Transfer sezonu çok eğlenceli olacak   :money:

Etiketler: