Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1725109 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Wenger seni unutmadım aslanım. AL OSPİNANI..
Yazın bizim olacak OSPİNA

Çevrimdışı Anıl1903

Şampiyonluğu hayırlı olsun Leicester City'nin darısı bizim başımıza :bandit:

Çevrimdışı mellfred

Leicester'ın yaptığı bambaşka bir şey helal olsun be !  sıra lizbon ve biz de  :ok:

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı cursedofdragon

rok benim söylediğimi söylüyor doğru demekki siz Beşiktaş'ı yenin bizde size kupayı verelim demişler.

Çevrimdışı Ogün

O değilde Spurs sırf Leicester ile kapışıyor diye villian oldu, yazık.

Çevrimdışı AmaralGürses

Chelsea-Tottenham maçında da beraberlik bekliyorum.

Hocam sen ne mubarek adamsin oyle her dedigin cikiyor.

Bir de gs-BJK macina samimi bir tahmin alalim sizden acilinden.  :tabe:

Çevrimdışı cisse557

Hocam sen ne mubarek adamsin oyle her dedigin cikiyor.

Bir de gs-BJK macina samimi bir tahmin alalim sizden acilinden.  :tabe:
Estağfurullah hocam tahmindi sadece sağolsunlar utandirmadilar 3-5 lira da kazandirdilar
Gs maçına 1 puan yazıyorum ben. Osmanlı ve Konya maçları 3 puan. Şampiyonuz :)

Çevrimdışı atalay

Ranieri, kariyeri boyunca büyük bütçeler ve olağan şampiyon adayları ile yapamadığını; en büyük hedefi kümede kalmak olan, EPL'de geçen yılın maaş liginde 14.sırada yer alan Leicester ile başardı. Ve bu adam 1,5 yıl önce Faroe Adaları'na kaybederek Yunanistan'dan kovuldu. Bu epik hikayelerden sadece birisi...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

O değilde Spurs sırf Leicester ile kapışıyor diye villian oldu, yazık.

Aynen, birkaç ay önce "Leicester şu anda dünyada en çok taraftarı olan takımdır herhalde" yazmıştım. Underdog olmanın faydaları.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı atalay

Bu şampiyonluğun mimarlarından biri de Nigel Pierson... Bu oyuncu grubunun oluşmasında ve kadro mühendisliğinde onun payı büyük.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 00:58:15 atalay ]

Çevrimdışı Yado

Chelsea-Tottenham maçında da beraberlik bekliyorum.

Kardeşim haftasonu beraberliklerinle beraber özelde bekliyorum seni bir ahtapot poul çıktı içinden wallahi  :ok: :photo:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cisse557

Kardeşim haftasonu beraberliklerinle beraber özelde bekliyorum seni bir ahtapot poul çıktı içinden wallahi  :ok: :photo:
Sövme sonra bak

Çevrimdışı Yado

Sövme sonra bak
küfür işini genelde kaderimle kısmetimle hallediyorum  :evillol:  sen at beraberlik tiyosu her hafta yaparım 5 tL'lik 7 8 tane beraberlik ya tutarsa hesabı  :icool:
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı 38life

50 Yıl sonra torunlarımıza anlatacağımız bir hikaye...

Bu hikaye bizim şampiyonluğumuzu uluslararası seviyede gölgelemiş olacak ama neyse... Stadsız şampiyon olan takım diye övgüler yazılacaktı ne güzel şimdi bütün övgüler L. City'ye.

Çevrimdışı AmaralGürses

Estağfurullah hocam tahmindi sadece sağolsunlar utandirmadilar 3-5 lira da kazandirdilar
Gs maçına 1 puan yazıyorum ben. Osmanlı ve Konya maçları 3 puan. Şampiyonuz :)

Ben de o sekilde tahmin ediyorum. 7 puanla kapatiriz gibime geliyor, kazanalim yine yanilan biz olalim dunden raziyim

Çevrimdışı tangaz

cincon maçına beraberlik yazmak??? o kuponlarınız yatar beyler  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı sallapati

yuh be biliç.. leicester bile şampiyon oldu... büyük düşünseydin belki şimdi west ham şampiyondu...  :D :D

liverpool , man city , united, chelsea.. hepsini tokatla... sonra şampiyon olama..  :D :D

Çevrimdışı sallapati

bu arada arsenal city yi yenerse west ham ın ilk 4 (ŞL) şansı var

Çevrimdışı sallapati

west ham Premier ligin son 5 sırasındaki takımlara 13 puan kaptırmış... 1 maç da eksiği var leicester dan.. o puanları dağıtmasa puan puanaydı liderle

Çevrimiçi COB

Kosova UEFA'YA kabul edildi. UEFA'nin 55 ci üyesi oldu. Artik Kosova'li futbolcular Arnavutluk için değil Kosova milli takimi için oynayacaklar.

Çok sevinçliyim bugün, bakalim futbolda nasil bir gelişim göstereceeğiz.

Çevrimiçi COB

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan UEFA Olağan Kongresi’nde Kosova’nın tam üyeliği kabul edildi. - Avrupa'dan Futbol

Kosova UEFA’ya kabul edildi

Kongrede yapılan oylama sonucunda Kosova Futbol Federasyonu, 28 evet, 24 hayır ve 2 çekimser oy ile UEFA’nın 55’inci üyesi oldu.

Avrupa’nın en genç ülkelerinden Kosova, 17 Şubat 2008’de bağımsızlığını ilan etmesinden sonra aralarında Türkiye, ABD, İngiltere ve Fransa’nın da bulunduğu 108 ülke tarafından tanınmıştı.
Yugoslavya’dan ayrılmasının ardından çoğu futbol kulübü olmak üzere bazı dostluk maçlarına çıkan Kosova, 2008’de FIFA’ya tam üyelik için başvuruda bulunsa da reddedilmişti. FIFA, bağımsız bir ülke olarak kabul edilmemesi gerekçesiyle Kosova’nın dostluk karşılaşmalarına çıkmasını da yasaklamıştı.

22 Mayıs 2012’de tekrar toplanan FIFA İcra Kurulu, önceki kararını bozarak Kosova’nın bazı koşullar dahilinde diğer milli takımlarla maça çıkmasına izin vermiş, 2014’te ise FIFA’ya bağlı tüm federasyonlarla maça çıkmasını kabul etmişti.

UEFA Başkanı Michel Platini ise geçen yıl yaptığı açıklamada, Kosova’nın 2016’da UEFA’ya tam üye olarak kabul edileceğini dile getirmişti.

AA

Çevrimdışı atalay

Kosova UEFA üyesi olduğuna göre Ben, Necip Uysal ve @COB Kosova milli takımı formasını giyebiliriz artık.

Etiketler: