Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736982 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mylife1903

Sezonu yarıdan açmasının büyük önemi var Barca'da oynamak kolay değil o kıç ile.

Seneye daha iyi bir başlangıç yapabilir kalırsa.

ispanyada nasil got buyutulur ben anlamiyorum ki adamlarin yemekleri igrenc. buyuk ihtimal bu devamli ekmek arasi birseyler yapiyor.

sakal falan birakir bu ama ispanyada jamonu goturuyordur hava kararinca

Çevrimdışı 38life

Sezonu yarıdan açmasının büyük önemi var Barca'da oynamak kolay değil o kıç ile.

Seneye daha iyi bir başlangıç yapabilir kalırsa.

Aynı kıç Törede de var ne düşünüyosun bu konuda?  :D Aslında bazen avantaj sağlıyor o kıç ikili mücadelelerde.

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynı kıç Törede de var ne düşünüyosun bu konuda?  :D Aslında bazen avantaj sağlıyor o kıç ikili mücadelelerde.

brazil kalçası o :D

Çevrimdışı mylife1903

yok abi ayni degil butun koca gotluleri karistirmayin, Arda, kardasyan model tore, kylie minogue model. torenin havali ve aza disari cikik bir kici var ama yagli ve kilolu degil. ardanin kici ise gereginden fazla buyuk, meraklisina yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok abi ayni degil butun koca gotluleri karistirmayin, Arda, kardasyan model tore, kylie minogue model. torenin havali ve aza disari cikik bir kici var ama yagli ve kilolu degil. ardanin kici ise gereginden fazla buyuk, meraklisina yani
:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

ts-fb maçına bülent yıldırım verildi eyyamın kralı yapılıyor bizim maça'da cüneyt çakır.

Çevrimdışı Çağatay

ts-fb maçına bülent yıldırım verildi eyyamın kralı yapılıyor bizim maça'da cüneyt çakır.

Ts nin gs macinda yasadiklarindan sonra bu macta daha ince dogranacagini düşünüyorum.  Aslinda cücü en idealdi ama demekki bizi ince ince dograyacak...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Membran bir yerlerden tanıdık geliyor sanki  :evillol:

https://twitter.com/FCBarcelona/status/723122631830958082
Anitlar kurulu bu projeye asla izin vermez vermemeli , Anitlar kuruluna baski yapalim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Anitlar kurulu bu projeye asla izin vermez vermemeli , Anitlar kuruluna baski yapalim :bandit:
Ispanyol bakan eseko anirtos ben bu barcalilari orada ziplattirmam, demis zaten, gaudi olsaydi bu stadi yamuk yapardi, bir ksle madride bakarken obur kale valenciaya bakardi, korner diregi de yeni acigin ustunde olurdu, diye de eklemis.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ispanyol bakan eseko anirtos ben bu barcalilari orada ziplattirmam, demis zaten, gaudi olsaydi bu stadi yamuk yapardi, bir ksle madride bakarken obur kale valenciaya bakardi, korner diregi de yeni acigin ustunde olurdu, diye de eklemis.
Real madridimizin Muhteşem stad projesine Onay vermeyen Anitlar kurulu Barcanin bu Ucube projesine Onay verirse Yaziklar olsun :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Real madridimizin Muhteşem stad projesine Onay vermeyen Anitlar kurulu Barcanin bu Ucube projesine Onay verirse Yaziklar olsun :akuma:
Bildigin oval olmus, o proje olmaz barcelona sehrinin dokusuna aykiri, yamuk olmali boyle yeni acik spiral olmali eski acik kare kapali tribun hiperbolik dingirlok olmali yoksa olmaz. Catiyi niye musambaylan ortuyorsunuz butun barcelonada catilar yesil catidir, oraya hybrit cim eksinler domuzlar otlasin sonra o domuzlarin bacaklarindan jamon yapsinlar kulube gelir kazandirsinlar.

Çevrimdışı mylife1903

Trtspor acin ts-fb oynuyor 88-89 sezonu
Hakem ahmet akcay

Çevrimdışı Çağatay

Bulent Yıldırım in yonettigi son 4 fb-ts macinda ts nin puan almayi birak gol atmisligi bile yok.
Iddia oynayacaklar dalağı böbreği satıp alt oynasinlar fb ye...

Çevrimdışı mylife1903

Bulent Yıldırım in yonettigi son 4 fb-ts macinda ts nin puan almayi birak gol atmisligi bile yok.
Iddia oynayacaklar dalağı böbreği satıp alt oynasinlar fb ye...
Offf efsane atama ozaman. Kuddusi bu istatistik isini iyi cozmus. Aziiz biskinim gol bile attirmayan hakemi atidiydimdi daha ne yipiyim baskancigim.

Terbiyesiz herifler baska hakem mi yok?
Azizin kosamiyor dedigi hakemi veriyorlar. Ulan iyikimteknoloji ozurluyum haaa, simdi video yapardim, azizin kosamiyor sozlerinin ustune remix bulent yildirim.

Asy den gsyi deli ibonun muhaaatsaaaam sayg ayaginlan dumtekledigimiz macin hakemiydi bu. Gsli futbolcular buna tecavuz ederdi bu kuddusi de "yapma yaaaaa yaaaaaa yaaaaa"diye bagirirdi. Gucun usaklari sizi, unuttuk mu sandin kuddusi. Icine ettigin besiktas maclarini unuttuk mu sandin, kuddusi. Yonettigi mac tekrarlanmis mhk baskani mi olur kuddusi. Senden sonra da baris simsek olsun mhk baskani. Ne bicim ulke ya
Besiktasa gol atan hakemsi ahmet akcay gozlemcilik yapiyor falan, sanki adam yok ulkede

Çevrimdışı atalay

Barselona şehrinin kendine özgü Katalan mimarisi var. Proje, Gaudi'nin Art Nouveau akımını yansıtmıyor. Şehrin dokusuna uygun değil.

Çevrimdışı Çağatay

Offf efsane atama ozaman. Kuddusi bu istatistik isini iyi cozmus. Aziiz biskinim gol bile attirmayan hakemi atidiydimdi daha ne yipiyim baskancigim.

Terbiyesiz herifler baska hakem mi yok?
Azizin kosamiyor dedigi hakemi veriyorlar. Ulan iyikimteknoloji ozurluyum haaa, simdi video yapardim, azizin kosamiyor sozlerinin ustune remix bulent yildirim.

Asy den gsyi deli ibonun muhaaatsaaaam sayg ayaginlan dumtekledigimiz macin hakemiydi bu. Gsli futbolcular buna tecavuz ederdi bu kuddusi de "yapma yaaaaa yaaaaaa yaaaaa"diye bagirirdi. Gucun usaklari sizi, unuttuk mu sandin kuddusi. Icine ettigin besiktas maclarini unuttuk mu sandin, kuddusi. Yonettigi mac tekrarlanmis mhk baskani mi olur kuddusi. Senden sonra da baris simsek olsun mhk baskani. Ne bicim ulke ya
Besiktasa gol atan hakemsi ahmet akcay gozlemcilik yapiyor falan, sanki adam yok ulkede

Mac sonucu da 0-2 fb
Ts ye kirmizi yada fb ye penalti var
Alt bitecek.
Buraya da yaziyorum iddia oynayacaklar yapsin kuponlari :D

Çevrimdışı mylife1903

Mac sonucu da 0-2 fb
Ts ye kirmizi yada fb ye penalti var
Alt bitecek.
Buraya da yaziyorum iddia oynayacaklar yapsin kuponlari :D
Ahanda atamayi yapan kudusi budur, su adama mhk baskanligi yaptiriliyor
https://www.facebook.com/kerkukkartallari/videos/1390538454457/

Çevrimdışı mylife1903

Barselona şehrinin kendine özgü Katalan mimarisi var. Proje, Gaudi'nin Art Nouveau akımını yansıtmıyor. Şehrin dokusuna uygun değil.
Hocam, diyorum iste yamik deeel stad. Soyle dalgali ovalimsi olmasi lazim, kumdan kuleler tekmelenerek bozulmus gibin

@atalay cok zarif bicimde anlatti tabi, ben kendim okuz oldugum icin okuz gibi anlatiyorum, barselonaya uymaz o stad. Yamik olmasi lazim

Valencia sehri mesela uzay teknolojisi gibi, oraya bir yeni stad projesi yaptilar para bulamiyorlar hala.

Barselonaya uymamis barcelonada bu gaudi amcanin yaptigi egri, yamik, yandan yemis olmayan tek sey barselona sehir planindaki yollar zaten, cetveli almis cizmis.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayseri 1 0 önde kazanırlar umarım ligde kalmayı garantilerler bizim maç dahada kolaylaşır

Çevrimdışı Tolga

Kayseri 1 0 önde kazanırlar umarım ligde kalmayı garantilerler bizim maç dahada kolaylaşır

2-0 olmuş bu maçı buradan vermezler. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Büyük takımlara karşı ölümüne top oynayıp diğer maçlarda aynı ciddiyeti göstermeyen Anadolu takımlarından nefret ediyorum. Bursa'nın bize karşı oynadığı futbola bakıyorum bir de Akhisar ve Kayseri'ye karşı oynadığı futbola arada dağlar kadar fark var. Tek umudum yeni statlar ile Başakşehir ve Konya'nın yaptığını diğer takımlarında yapması.

Çevrimdışı mylife1903

Hamzaoglu istekli mi acaba maci seyredemiyorum da! :super:

Çevrimdışı LuceGel

Serdar güzel vurdu 2-1 berabere bitsin şımarmasınlar fazla.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cisse557

Hamzaoglu istekli mi acaba maci seyredemiyorum da! :super:
Her zamanki gibi mülayim.

Etiketler: