Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1742577 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı AigleBordeaux

Konya bu sene Turkiye kupasinin goturur
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Evi, arabayı, böbreği,ciğeri ne varsa antalyaya bas
Derbiye de beraberlik oynadım diğer 2 maçı bekliyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı b.damatoglu

Galatasaray leş gibi. Semih Donk topçu değil.

Korkuyordum gs deplasmanından ama çok rahat geçeriz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı trojan

tolgay şenol hoca ile kavga etmiş diye yalan haber yapanlar şu an ne düşünüyor acaba?

caner vitorsiklet ile kavga etti; kadro dışı.
diego gg ile kameralar önünde kavga etti.

"keep calm and let karma finish it" demişler :D:D

Çevrimdışı cisse557

Algı operasyonları da üst düzey. Fener'in puan kaybetmesini konuşmak yerine Galatasaray'ın futbolunu önplanda tutuyorlar.

Çevrimdışı Sarp

tolgay şenol hoca ile kavga etmiş diye yalan haber yapanlar şu an ne düşünüyor acaba?

caner vitorsiklet ile kavga etti; kadro dışı.
diego gg ile kameralar önünde kavga etti.

"keep calm and let karma finish it" demişler :D:D

hahahahah :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Algı operasyonları da üst düzey. Fener'in puan kaybetmesini konuşmak yerine Galatasaray'ın futbolunu önplanda tutuyorlar.
Açıkcası Gs kumda oynar anca bu futbolla fener çok kaçırdı allahtan atamadılar

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Arda yine yok.

bundan sonra anca kupa maçlarında alternatif olur rakitic ya da iniestaya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

o değilde Braga'nın koyduğu da öyle kolay kolay düzelmiyor hani :D
adamlar avrupadan elendiler eleneli ligde galibiyet göremediler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Bu arada gümbürtüye gitmesin.

Gs'nin buz gibi golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Tabi bugün bunu kimse konuşmaz.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı mehmetthedum

Kalan 6 maçta 5 puan fark ile ; ikili avaraj onlarda olduğundan,  1 mağlubiyet veya 2 beraberlik alabilme toleransımız oldu. Fark 6 olsaydı 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik hakkımız olabilecekti. Neyse sağlık olsun. Bu da iyidir.

Trabzonda da puan kaybederlerse ve fark 7'ye çıkarsa 2 mağlubiyet veya 3 beraberlik veya 1 mağlubiyet+1 beraberlik toleransımız olur.

Kesinlikle mağlup olmamamız lazım. Yenemiyorsak yenilmeyeceğiz.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903

Sarbinin gobeeeeeni konustu erman hoca, mutis.

Su adamlar turkiyede futbolcu oluyor yuh

Bu fizikte adami ispanyada falan hali sahaya cagirmazlar anca golf oynanir o fizikle.

Ayrica bu vitor efendi bir doktora gozuksun manyak midir gerizekali midir bir baksinlar. Rakip 1-0 2-0 kazaniyor pozisyona giremiyor falan diyor herif ya tercumani mal bunun yahut bu herif sapitmis.

Çevrimdışı emrecakmak

Fark 5! 2 Deplasmanı alıp rahatımıza bakıcaz inşallah o değilde Gomez'in kankası Podolski attı vermediler golü ona üzüldüm :D

Çevrimdışı raichu

Bu arada gümbürtüye gitmesin.

Gs'nin buz gibi golü ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Tabi bugün bunu kimse konuşmaz.
ne konuşacaklar abi lider 6 maç kala farkı 5 e çıkarmış kimse onu konuşmuyor sanki lig ortasındaki maçmış gibi  :evillol:
fener olsa fener şimdi "şampi" artık derlerdi

Çevrimdışı Tolga

ne konuşacaklar abi lider 6 maç kala farkı 5 e çıkarmış kimse onu konuşmuyor sanki lig ortasındaki maçmış gibi  :evillol:
fener olsa fener şimdi "şampi" artık derlerdi
Haklısın :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı raichu

münih de attı lan hangisini takip edeceği mi şaşırdım  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az önce fenerli olan babam antrede yürüyodu gülmemek için kendimi odama zor attım :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Az önce fenerli olan babam antrede yürüyodu gülmemek için kendimi odama zor attım :kop:
:evillol:

Çevrimdışı celiker1

Galatasaray bizim maçta kendi trübünlerini bize açsa,hem BİLEK gibi geçiririz hemde BİLEKLİKTEN fazla para kazanırlar :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı eaglekartal

Bir mucize lazimdi gsnin puan almasi icin oda oldu sukur.artik hersey bize bagli.su sivas deplasmanini yenersek olay biter

Çevrimdışı Karabay

Perera beşiktaş da puan kaybedecek demedi. Totem mi yapıyor dümbelek.  :biggrinking:
Ayrıca bu gökhan gönül haberleri ne ayak.

Etiketler: