Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1744261 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Hey gidi Semih Kaya be.. Neydi ne oldu..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Ya çıkarın şu Emre Çolak mıdır nedir allahın vitaminsizi ya. Ekmek verin çocuğa.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Van Persie'ye bi tane daha ön direk koşusu yazın :kop: :kop: :kop:
:D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 20:11:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok kaçırdılar yalnız. 60'a kadar sokamazlar bu kaçırdıkları totolarında patlayabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Turco

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tertemiz golü yedi yan hakem.

Bakıyoruz kim? Aleks Taşçıoğlu denen büyük eyyamcı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu Maci Fener'e aldiracaklar belli oldu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yalnız fenere ölümüne sövüyorlar

Yalnız spikersiz yayında izliyorum gese taraftarı şiir gibi küfür ediyor, o küfür senin bu küfür benim.. Adamlar normal tezahürat yapmadı resmen :D :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız fenere ölümüne sövüyorlar

Tam onu yazacaktım.

Adamlar iyi sövüyor :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kuntz

Yediler Galatasaray'ın buz gibi golünü.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tertemiz golü yedi yan hakem.

Bakıyoruz kim? Aleks Taşçıoğlu denen büyük eyyamcı.
Merak etme Yusuf'um devre arası tlf ederler ve ofsayt olmadığını söylerler hakem eyyamcısına. O da olmayan bir pozisyonda gs lehine gerekeni yapar ... Umarım yani  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı AmaralGürses

Tam onu yazacaktım.

Adamlar iyi sövüyor :evillol:

biraz dur, sakin ol sen 10,000.mesajını hayırlı bir zamanda at  :D

Çevrimdışı Alper1903

Yalnız spikersiz yayında izliyorum gese taraftarı şiir gibi küfür ediyor, o küfür senin bu küfür benim.. Adamlar normal tezahürat yapmadı resmen :D :D

Ceza gelsin de bu senelik eziyet bitsin istiyorlar  :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 20:20:16 Alper1903 ]

Çevrimdışı mülkübey

İlk yarı gs 1 fb 0 olması gereken ama mhk ve fenerasyon yine eyyama başlamış. Bunlar bilinçsiz hata falan olamaz yani her hata hep fb lehine olamaz . Yetti lan . Ne fener sevgisiymiş. Yanlış görmüşüz falan yok versinler 2. yarı gs nin çaldıkları 1 golünü. Penaltı mı verecekler ne yapacaklarsa versinler gs ye 1 gol .
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 20:21:26 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Etiketler: