Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1745029 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MUSTAFA_

Inter'e gidebilir.
Biz aynı miktarda teklifte bulunursak Inter ile bize gelir  :evillol: Çünkü onlarda vergi yüksek  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Totemler baslasin, buyuk allahim sen bol kirmizi kartli, lacivert taraf kalesine bol girisli bir mac nasip eyle

Çevrimdışı Tolga

Bize de gelebilir
Biz aynı miktarda teklifte bulunursak Inter ile bize gelir  :evillol: Çünkü onlarda vergi yüksek  :evillol:
Bu saaten sonra Inter ile anlaşamazsa bize de gelebilir tabi :icool: Ama yine de bize gelme ihtimalini düşük buluyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop:

Caner Pireyra'ya el ense çekmiş :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Luccâ

Maç onu birbirine girmişler. Oh oh yiyin birbirinizi ete para vermeyin köpekler..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

yalnız fener yenilirse bugün peirara gider caner kalır  :) :)

Çevrimdışı Tolga

yalnız fener yenilirse bugün peirara gider caner kalır  :) :)
Zaten ben de bu yüzden bize gelme ihtimalini düşük buluyorum.

Vitor zaten gidecek, Caner'de Inter ile anlaşamazsa önceliği yine Fb olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

emre bol : Caner erkin bu maçlık değil sezon sonuna kadar kadro dışı fenerbahçe sözleşme imzalamıcak :D

Ya bize ya inter'e hayırlı olsun :D İnter'de vergi çok bize hayırlı olsun o zaman :D

küfür etmiş caner kadroda kendini göremeyince senin yapacak olduğun kadronun ....... :D

Çevrimdışı OrhanAker

Çökkkkkk :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çökkkkkk :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende öyle diyorum :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

küfür etmiş caner kadroda kendini göremeyince senin yapacak olduğun kadronun ....... :D
Haksız mı

Çevrimdışı eniscan667

İzleyemiyecek olan varsa lig tv play ini tek maçlık verebilecek olan var mı

Çevrimdışı LuceGel

Bende şöyle duydum Caner Vitora küfretmiş yapacağın kadronun taa ... demiş Vitorda ne atarlanıyon kadroyu aziz başkan kuruyor ben emir kuluyum demiş . :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bende şöyle duydum Caner Vitora küfretmiş yapacağın kadronun taa ... demiş Vitorda ne atarlanıyon kadroyu aziz başkan kuruyor ben emir kuluyum demiş . :D

:kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

:kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben bilmem :D forma yakışmış ama :D

Aynen iyi olmuş biz caneri alalım aziz de bize misilleme yapıp ismail köybaşını alsın

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Eller avuşmaya başladı.. Hadi bakalım yesinler birbirlerini :evillol: :evillol: :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız ortam Fener'in puan kaybı Gesenin hırslanması için çok müsait.

Hadi olm görelim sizi yardırın  :evillol:

Şaka bi yana ne olacağı belli değil. 2 taraf da kötü ama şuan için oyun olarak kötünün iyisi fener, psikolojik olarak kötünün iyisi GS.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: