Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1746332 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MUTE

Yan hakem değişti maçta Bahattin Duran 4. hakem oldu. Tarık Ongun yan hakem. Bahattin Duran sakatlanmış Orkun Aktaş onun yerine görev alacak.

Çevrimdışı mylife1903

Bu holmen ne ayak. Her mac 12km kosam adam ne kadar kostu bu mac?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Güntekin Onay : "İlk defa sıfırdan gelen oyuncu varken kale direğini bırakıp açılan kaleci gördüm."
Alenen yaptı kimse bana kasıtlı yapmadığını anlatamaz

Çevrimdışı Yasin02

bakalım Volkan şen ne kadar profesyonel bi futbolcu top ayağına her geldiğinde ıslıklanıyor yazacaktım ki baskıyı kaldıramadı adamı düşürdü direk :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı ilhancelebi

Sampiyonluk zor gibi, bu ligde lobisi olan kazaniyor artik. Bu gol bunun bir ispati. Olurda bu sistemi yikip sampiyon olursak bu sene, 10 sampiyonluga degecek derecede onemli bir sampiyonluk olacak.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı 38life

Bu maçtan artık zerre ucu kadar umudum yok. Fener birazdan atar maç öyle biter

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu meha'nın şutları iyi değilmiydi o pas ne alaka vursana kaleye
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bakın bakın (Hakaret Yasak)₅ bakın !

Size ne girdi çıktı onun bunun Azizin evlatları !

Bi de kaldırıyolar sonra twiti eşşoğleşşekler.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu meha'nın şutları iyi değilmiydi o pas ne alaka vursana kaleye
Çok sağlam şutları vardı abi gs ye frikikten atmıştı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 21:14:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Serkan yemiyoruz Serkan hiç yırtınma. Tüm takım oynuyor sadece bu adam alınmış. Ama parayla ama gönülden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener bir şekilde itelene itelene kazanıyor. Kendi düzgün bir maçta galip gelemez bu futbolla (futbola hakaret oldu)  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Gol geliyorum diyor resmen...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaleci bomba ya boşalttı kaleyi hıyar

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Konya 5 tane düzgün pas yapsa golü atacak.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

arkadaş bu fenerin yerinden attığı taç hatırlamıyorum hakemin taç el değiştirdi dediği tek pozisyon hatırlamam ahh ivan bebek gibi bir hakem yokki ülkede
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kartalpençesi

az önceki pozisyonun saçmalığını gördünüz mü? konyalı futbolcu vursa belki gol olacak sallıyor diğerine. delirecem yaaaa  :s20: :s20:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 21:15:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakın bakın (Hakaret Yasak)₅ bakın !

Size ne girdi çıktı onun bunun Azizin evlatları !

Bi de kaldırıyolar sonra twiti eşşoğleşşekler.

Kaldırmışlar sanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mülkübey

bu konyalılar maçı terkedip gitse yeridir . Futbol değil tiyatro seviyorlarsa başka tabi.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

bu konyalılar maçı terkedip gitse yeridir . Futbol değil tiyatro seviyorlarsa başka tabi.

bizim maçta bildiğin tribün destanı yazıyordu satılmışlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Genelde bizim dışımızdaki takımların maçları tiyatro şeklinde geçiyor ligde. Konya taraftarı alışkındır...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUTE

Galatasaray Fenerbahçe derbisinden önce bomba ihbarı geldi ya asıl bomba Torku Arena'da (Serkan Sıkıntılı)

Etiketler: