Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1744399 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Kutay

bu gs fb'yi hayatta yenemez maalesef  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 18:58:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
09 Nis 2016 17:00   Galatasaray - Caykur Rizespor   Maç Sonucu   1   Beklemede   1.90
09 Nis 2016 14:45   West Ham United - Arsenal FC   Maç Skoru   3:3   Kazandı   8.00

Tarih: 09 Nis 2016 15:54:07     Türü: Kombine     Miktar: 5.00 TRY     Toplam Oran: 15.20     Kazanç: 76.00 TRY     Sonuç: Beklemede

Yatan kupona bak gel de küfür etme.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı atalay

Alt yapılarda 2.5 puan ortalaması. Full ofansif futbol felsefesi. Schalke yakın zamanda kapatır bu arkadaşı.

Kariyerini bitirmek istiyorsa güzel tercih...

Çevrimdışı Çağatay

hahah ulan bunlara yine rahat yok

yediler :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUTE

09 Nis 2016 17:00   Galatasaray - Caykur Rizespor   Maç Sonucu   1   Beklemede   1.90
09 Nis 2016 14:45   West Ham United - Arsenal FC   Maç Skoru   3:3   Kazandı   8.00

Tarih: 09 Nis 2016 15:54:07     Türü: Kombine     Miktar: 5.00 TRY     Toplam Oran: 15.20     Kazanç: 76.00 TRY     Sonuç: Beklemede

Yatan kupona bak gel de küfür etme.

Bu Galatasaray'ı Fenerbahçe dümdüz eder TT Arena'da. Ched yok. Carole yok. Sneijder ve Selcuk'da oynamayacak büyük ihtimalle. Yetiştirilmeye calısıyor. Umarım Konya macında puan kaybeder Fener.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 19:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu Galatasaray'ı Fenerbahçe dümdüz eder TT Arena'da. Ched yok. Carole yok. Sneijder ve Selcuk'da oynamayacak büyük ihtimalle. Yetiştirilmeye calısıyor. Umarım Konya macında puan kaybeder Fener.

Sneijder ve Selçuk oynayacak. Derbi atmosferi farklı olur Vitor deplasman derbilerinden hep korktu kariyeri boyunca belli olmaz ne olacağı ama Galatasaray iyi değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUTE

Muslera döküm döküm dökülüyor Tolga'dan beter bu sezon yine hatalı yedi.

Muslera koca bir balon hemde şişirilmiş. Sene basında satmadılar artık 3-5 kurusa gider Sneijder gibi. Biz nasıl Fernandes'i zamanında satmadık onlarda bizim hatamızın aynısını yapıyorlar. Değerini bulunca satacaksın.

Çevrimdışı Tolga

88 de atıp 90 da yemişler :D

Yalnız bu Gs nasıl Fb'den puan alacak merak ediyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 19:02:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Kariyerini bitirmek istiyorsa güzel tercih...

Dortmund'tan hiç eksiği olmayan tamamen organizasyondan kaybeden ve bunu 15 yıldır çözemeyen nadide kulüplerden..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Muslera'nın konsantrasyonu düşük. Lazio günlerine döndü.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadas sunu yapacagim hic aklima gelmezdi ama

Gs bitmedi demeden bitmehahahahHAhaha viski belese geldi lan aksam aksam.

Çevrimdışı MUTE

Sneijder ve Selçuk oynayacak. Derbi atmosferi farklı olur Vitor deplasman derbilerinden hep korktu kariyeri boyunca belli olmaz ne olacağı ama Galatasaray iyi değil.

Galatasaray'ın hücum hattı 0. Kanatlar yok denecek kadar kötü. Hafta ici olması nedeni ile tribünlerde vurgun yiyecek. Öyle yıkıcı bir atmosfer olacağını da sanmıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Cok keyiflendim yahu.harika bu 90.dakika golunun acisini fbden cikartirlar insallah.

Hadi konyaspor iyice keyiflendir cildirt beni

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUTE

Cok keyiflendim yahu.harika bu 90.dakika golunun acisini fbden cikartirlar insallah.

Hadi konyaspor iyice keyiflendir cildirt beni

Tribünler mac bitiminde Yönetim gitsin﹗ sesleriyle yankılandı.

Çevrimdışı ozan062

kocamanmı küçücükmü anlıcaz ama yatarmı yatar hatta bizi krize sokar son dakikada macı satar bizde kıvranırız burada
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ogün

Beyaz saçlı yönetici çıktı, utanmasa ama bizim UEFA kupamız var diyecek. :kop: :kop: :kop:

"Her sene şampiyon olacağız diye bir kaide yok."
"En çok Türkiye Kupasını kim almış? En çok kim şampiyon olmuş?"

Adamlar istifayı soruyor, verdiği cevaplar bunlar. :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Yazik su gsli bir buyuk dedemiz var. mac sonrasi konusuyor devamli top sakalli olan. Ulan yazik koca adami aglatiyorsunuz.
Bu gs aklini basina almazsa kume duser 2 seneye.

Gs seneye iki mac kotu gitsin o stadi dolduramaz hakemler de ittirmezse sonu facia.

Simdi uzulsem mi sevinsem mi?
Ben besiktasliyim bazi denkli gibi rakibimin zayif olmasini istemem ama seref yoksunlari daha beterini hak ettiler. Benim hatirladiklarim yaz yaz bitmez (Hakaret Yasak)₅ yasi buyuk abilerimiz var onlar daha fazla hatirlar. Simdi benim ilk bildigim bunlarin eskisehirin sampiyonlugunu gasp etmesi.
Oraya gelene kadar da boyledir bunlar.

Mehmet ali keyiften havalardadir simdi
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 19:24:24 Tolga ]

Çevrimdışı mylife1903

Totemi salla maçı izlicem :bandit:
Sallama totemi gozunu seveyim, git yat hemen saati kur aksam 11e dinlen kardesim. Totem candir.

Çevrimdışı Alper1903

Bunlar kaç maç oldu 7 mi 8 mi saymadım ama bu kadar maçtan galibiyet çıkaramaması aslında işimize gelir. Fenere patlayabilirler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Torku Konyaspor:

Serkan Kırıntılı - Jagos Vukovic - Volkan Fındıklı - Ali Turan -  Mehmet Uslu - Ali Çamdalı - Ömer Ali Şahiner -  Nejc Skubic - Samuel Holmen - Alban Meha - Dimitar Rangelov

Yedekler:

Kaya Tarakçı - Selim Ay - Riad Bajic - Abdou Razack Traore - Kibong Mbamba - James Douglas - Halil İbrahim Sönmez

Fenerbahçe:

Volkan Demirel - Gökhan Gönül - Simon Kjaer - Bruno Alves - Hasan Ali Kaldırım - Mehmet Topal - Josef de Souza - Diego Ribas - Volkan Şen - Luis Nani - Jose Fernandao

Yedekler:

Fabiano Ribeiro - Abdoulaye Ba - Michal Kadlec - Şener Özbayraklı - Caner Erkin - Ozan Tufan - Alper Potuk

konyada douglas yedek hayırlı işler.

Çevrimdışı Ogün

Yazik su gsli bir buyuk dedemiz var. mac sonrasi konusuyor devamli top sakalli olan. Ulan yazik koca adami aglatiyorsunuz.
Bu gs aklini basina almazsa kume duser 2 seneye.

Gs seneye iki mac kotu gitsin o stadi dolduramaz hakemler de ittirmezse sonu facia.

Simdi uzulsem mi sevinsem mi?
Ben besiktasliyim bazi denkli gibi rakibimin zayif olmasini istemem ama seref yoksunlari daha beterini hak ettiler. Benim hatirladiklarim yaz yaz bitmez (Hakaret Yasak)₅ yasi buyuk abilerimiz var onlar daha fazla hatirlar. Simdi benim ilk bildigim bunlarin eskisehirin sampiyonlugunu gasp etmesi.
Oraya gelene kadar da boyledir bunlar.

Mehmet ali keyiften havalardadir simdi
Adama çok acıdım ya, yazık. :kop:

Rıdvan'la Güntekin gazetecilere saydırıyor. Bunu Aziz'e yapamazlar diyorlar.

Çevrimdışı Tolga

Konya'nın bu maçtaki en büyük gol silahı duran toplar olur.

Yani duran toptan gol bulabilirler. :eyes
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 19:32:22 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: