Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1744417 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

En son 2-0 da bırakmıştım 3-3 olmuş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

emre güral sözleşmesini fest etmiş boşta şuan adam beşiktaşlı iş görmez mi pektemek yerine :)

Çevrimdışı Ogün

Alexis Sanchez balondur. :D
Topla çok oynuyor. Kenardan içeri çok güzel kat etti, kaleye vurmak yerine topu düzeltmeye çalışıp kaybetti. Direk soldan çıkarsa mükemmel gol olacaktı.

Çevrimdışı altan0348

konu dışı kusra bakmayın ama harem otogarından stada  toplu taşımayla en kolay nasıl gidebilirim? nerelerden?

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

fenerin maçını izlemicem bugün totem yapıcam :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

@Hasan Tahsin abi simdi maca bahlaniyorum link bulacam. Bugun bana misafirlige iki yabanci arkadasim geliyor, jack daniels ve miller abi. Guzel gizel izleyeceZ hep beraber. Forumada uyari yapalim akli dengem bozulacagi icin konu disilar olabilir.

Gs yenilecek fb yenilecek yarin bayram. Bana fbnin yenilmesi yetmiyor gs de fark yesin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Hasan Tahsin abi simdi maca bahlaniyorum link bulacam. Bugun bana misafirlige iki yabanci arkadasim geliyor, jack daniels ve miller abi. Guzel gizel izleyeceZ hep beraber. Forumada uyari yapalim akli dengem bozulacagi icin konu disilar olabilir.

Gs yenilecek fb yenilecek yarin bayram. Bana fbnin yenilmesi yetmiyor gs de fark yesin.
abi millerı kabul etme duvel abi gelsin

Çevrimdışı mylife1903

Ya coronita gelecekti meksikadan bilet bulamamis cocuk. Bu gelmeyince sinyor olmeca da gelmiyor. Bugunku maclarda misafirler amerikadan. Ruslar geliyor devamli smirnov falan icip icip esegi rahatsiz ediyorlar, futboldan da anlamiyorlar.

Simdi maca baglanalim

İyimser düşünüyorum ve konya kazanacak diyorum

kazanırsa ne istersen yapıcam yeter ki kazansın yatmasınlar :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

derbide carole de yok
şecu sakatlandı

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kazanırsa ne istersen yapıcam yeter ki kazansın yatmasınlar :D  :evillol:
Benim futbolla alakalı iki  isteğim var 1.ci beşiktaşın şampiyon olması 2.cisi de kaleye taş gibi kaleci

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

52 binlik statda 8500 kişi var sadece, tr de seyircinin   Başarıya endeksli olduğunu açıkça gösteriyor.

Benim futbolla alakalı iki  isteğim var 1.ci beşiktaşın şampiyon olması 2.cisi de kaleye taş gibi kaleci

o bütün Beşiktaş'lıların isteği :D

Çevrimdışı atalay

Daha önce A takım tecrübesi olmayan 28 yaşındaki Julian Nagelsmann, Hoffenheim ile çıktığı 9 maçta 17 puan topladı. Hoffenheim Nagelsmann öncesi 20 maçta 14 puan toplamıştı. Bu seneden bir hikaye daha çıktı.
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 18:27:48 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Su gs taraftarinin kareografisi hic hosuma gitmedi. Okunmuyor tribundeki galatasaray yazisi daha dikkatli lutfen.

Simdi carole hangi macta cezali olacak? Yahu kendi kedimize problem yaratiyoruz, sonra bu problemleri cozmek icin yeni kanunlar cikartiyoruz sonra bu yeni kanunlar yeni problemlere yol aciyor.

Eyhhh medeniyet dedigin tek disi kalmis canavar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs bu oyun yapısıyla fenerden puan falan alamaz çok kötüler

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2016, 14:44:34 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Yanbu gs ne zaman gol atacak. Abv rize gitti kupon. Kg var kg

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yanbu gs ne zaman gol atacak. Abv rize gitti kupon. Kg var kg
Abi kupon yattı senin gs gol falan atama z anca yer

Çevrimdışı mellfred

derbide carole de yok
şecu sakatlandı
carole kart cezasından etkilnemiyor bildiğim

Çevrimdışı mülkübey

Süper ligdeki bu ikili averaj olayı üç büyükler içinde derbilerde doğranan Beşiktaş için ayrı bir dezavantaj.  Düşünsene ligdeki performasına göre senin averajın +32 fb nin +24 bariz bu ligde sen daha iyisin . Ama iki takım puan puana kalırsa fb şampiyon olacak. Neden ? çünkü eyyamcının biri çıkmış fb maçında yine Beşiktaş'ı katletmiş.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 18:56:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Daha önce A takım tecrübesi olmayan 28 yaşındaki Julian Nagelsmann, Hoffenheim ile çıktığı 9 maçta 17 puan topladı. Hoffenheim Nagelsmann öncesi 20 maçta 14 puan toplamıştı. Bu seneden bir hikaye daha çıktı.

Alt yapılarda 2.5 puan ortalaması. Full ofansif futbol felsefesi. Schalke yakın zamanda kapatır bu arkadaşı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2016, 18:57:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Muslera döküm döküm dökülüyor Tolga'dan beter bu sezon yine hatalı yedi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: