Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735882 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı tangaz

Beyler Allahın bildiğini kuldan esirgemeye gerek yok
Demirden korksaydık trene binmezdik @sallapati @cursedofdragon

bu şikecileri platiniyi ağırlayıp 30 milyon para karşılığı kurtaran RTE idi
şimdi de azize aramıştır RTEyi o da emir eri olan valiye talimatı geçmiştir maç ertelenmiştir.
dünden beri yurtta doğuda batıda kuzeyde güneyde tüm maçlar oynandı şimdi mi istihbarat oldu? ülkede istihbarat mı var? mitin tek yaptığı külliyenin koruma mangalığı yapmak...

ben böyle düzenin...

beyler yol yakınken gidin kurtulun bu ülkeden ben şahsen en kısa zamanda öyle yapacağım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

İstenmediğimiz yerde durmayız

seni kastetmemiştir Beşiktaş'lı gibi gözüküp'te alttan alttan çalışan insanlar var onları kastediyor  :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Mülki amirin futbol umrunda değilmiş vs...

Bakın 1. Lige kaç takım var mülkün güdümünde. Ortaya çıkar umrunda mı değil mi...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Bu 28 nisan ne alaka lig iyice şekillensin istiyorlar yani iki takımın 20 nisanda kupa maçları var kupadan önce oynanmalı maçlar.En uygun tarihte 6 nisan çarşamba olmadı 13 nisan.28 nisan nedir yani buna ciddi itiraz etmeliyiz. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUTE

A Spor'da Braga maçından sonra açıklama yapan Podolski ve Quaresma için resmen Irkçılık yapılıyor. Lanet Olsun

'Paralarını alıp cekip gitsinler diyor' Erman

Çevrimdışı ilhan mansız

adam daha 1,5 gün öncesinden maç iptal diye yazmış. Bu kadar kasmasınlar rahat olsunlar verelim kupayı mutlu olsunlar, hayret bir şey

Çevrimdışı ilhan mansız

bir de dikkat ettiniz mi? maç ertelenir ertelenmez oynanacağı tarih hemen belli oldu. bizim ne zaman oynayacağımız çok sonra belli olmuştu,,

Çevrimdışı Çağatay

Yalnız ben şunu anladım
Bu yapilanlar algilar oyunlar filan
Bu adamların bu sene sampiyonluga cok fena ihtiyaclari var
yani öyle böyle degil durumlari
Bu sene olamazlarsa durum cok karisacak fenerde
O yuzden bu sene cok önemli
Bu sene bir olursak cok gena batacaklar
Hope for the Best, Plan for the Worst

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 20:48:41 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 20:41:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bir de dikkat ettiniz mi? maç ertelenir ertelenmez oynanacağı tarih hemen belli oldu. bizim ne zaman oynayacağımız çok sonra belli olmuştu,,

Planlı olduğu her açıdan çok bariz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

seni kastetmemiştir Beşiktaş'lı gibi gözüküp'te alttan alttan çalışan insanlar var onları kastediyor  :)
Biliyorum hocam biraz ortalık neşelensin dedim

Zaten nickimde 1905'i onun için koydum. Ne olduğum bilinsin diye

Çevrimdışı b.damatoglu

Canlı bombanın passoligi varmış, stad dolduktan sonra iptal olduğuna göre....

Aynen bu açıdan bakınca zaten herşey çok belli oluyor.

Çevrimdışı magnes

Galatasaray derbiyi yarın oynamak istediğini iletmiş TFF'ye.

Çevrimdışı ilhan mansız

doğrusu budur aslında,,

Yalnız ben şunu anladım
Bu yapilanlar algilar oyunlar filan
Bu adamların bu sene sampiyonluga cok fena ihtiyaclari var
yani öyle böyle degil durumlari
Bu sene olamazlarsa durum cok karisacak fenerde
O yuzden bu sene cok önemli
Bu sene bir olursak cok gena batacaklar
Aynen durum budur. Bunların durumu en az bizim kadar kötü deniliyor ama dernek statüsünde olduğu için belli bir kısmı açıklanmıyor.

Niye zannediyorsunuz Türkiye kupası zarar ediyoruz , 1 milyon üye , yandex gibi projeler ,
Söylemleri var. Yumurta artık iyice dayandı...

Bunlar şampiyon olamazlarsa bizim gibi Avrupadan men yer

Çevrimdışı MUTE

Yarın oynanması imkansız. Yarın saat 12'de Milli takım kamp icin ucakla Antalya'ya gidiyor. Yalan haber bu.

Artık 3 büyük takım hafta içi maç olmadığı için neden gelecek hafta içi oynanmıyor?

Niye 1 ay sonra anlamadım bu işi...

Çevrimdışı b.damatoglu

Yarın oynanması imkansız. Yarın saat 12'de Milli takım kamp icin ucakla Antalya'ya gidiyor. Yalan haber bu.
milli takım kamp işi de biraz önce değişti. Ertesi gün gideceklerdi birden yarın gidecekler oldu

yarın ki milli takım kampı iptal oldu.

milli takım kamp işi de biraz önce değişti. Ertesi gün gideceklerdi birden yarın gidecekler oldu

yok artık yuh.

Çevrimdışı MUTE

yarın ki milli takım kampı iptal oldu.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Daha önce 21 Mart Pazartesi akşamı saat 22.30’da Atatürk Havalimanı’ndan Antalya’ya hareket edeceği açıklanan A Milli Takım kafilesi; aynı gün saat 12.00 uçağıyla Atatürk Havalimanı’ndan Antalya’ya gidecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 20:55:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok komik şeyler oluyor. Önce bugün iptal ardından yarın oynanmaması için kamp yarına.

Yapın yapın biz tüm maçları kazanıp bitireceğiz bu işi yırtın kaba etinizi nafile bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUTE

Peki maç ertelendi. 28 Nisan'da oynanacak diyelim. O günde istihbarat olursa ne olacak? Bana biri bunun cevabını versin ona ne isterse yapacağım

Etiketler: