Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1733114 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı atalay

Liverpool, 2-0'dan maç verdi. Skertel felaket...

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Yok artık derbi seyircisiz oynanacakmış.

Ayıptır artık bu kadarı da.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Açık açık diyin ki Fb şampiyon bırakalım oynamayalım.

Çevrimdışı mylife1903

Gs maci uc ihtimalli 1-0 2-0 3-0 totemini yapayim, omer cavusoglundan arakladim bu totemi.

Kimse fbye sans vermiyor ama bu pis herifler nefretten, gerginlikten kibirden besleniyor. Ayi derbilerde iyi oynar. Zor mac. Gs koyar gecer bence ama fbde pusuda.

Az kaldi, bakalim bu iki sari takimdan hangisi baskin cikacak.

Çevrimdışı canU

OHA ARTIK YA. Ulan neden seyircisiz. Erteleyin ozaman. (Hakaret Yasak)₅ ya. Fener açıkmasının üzerinden 20dk geçmedi seyircisi olacak iş mi. Yeter oynamayalım biz fener şampiyon diyin bırakın. YETER

Çevrimdışı Ensar

5 kere bomba araması yapılmış , ulan bunu fenerliler ihbar etmediyse bende bişey bilmiyorum

Bu ne lan bu ne!!!!

Allah belanizi versin (Hakaret Yasak)₅. Acik acik feneri sampiyon yapmak istiyoruz desenize. Boyle birsey olamaz...

Maca saatler kala verilen karara bak. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin...

Ben biktim bu ulke futbolundan yeminle  :s20:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Açık açık diyin ki Fb şampiyon bırakalım oynamayalım.
dünkü maçla bugünkü maçın ne farkı var allah kahretsin bunları ya bu sene şampiyon olursak bundan sonra bileğimizi bükemezler

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Joseph

ya kardeşim siz şakamısınız ne seyircisizi kolpa haberdir bu.

Çevrimdışı Tolga

Madem terör olaylarından dolayı seyircisiz oynanacak o zaman erteleyin maçı bu kadar basit.

Kimse hikaye anlatmasın bu maç seyircisiz oynanırsa Fb kazansın diye böyle bir karar verilmiş olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ertele madem tehlike var allah kahretsin seni fenerasyon gibi

Çevrimdışı Tolga

ya kardeşim siz şakamısınız ne seyircisizi kolpa haberdir bu.
Ne kolpa haberi. Her yerde son dakika diye haber geçiliyor.

Çevrimdışı MUTE

Doğru haber seyircisiz maç. Bu maç seyircisiz oynanacaksa şampiyon bellidir. Bundan sonraki maçlara çıkmayalım

Çevrimdışı OrhanAker

Yuh lan o nasıl karar öyle maçın başlamasına 4 saat kalmış..50 bin kişiye durumu nasıl anlatacaksın.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğru haber seyircisiz maç. Bu maç seyircisiz oynanacaksa şampiyon bellidir. Bundan sonraki maçlara çıkmayalım
her maçımızı kazanıp şampiyon olacağız bu yapılanlar ne kadar adi olduklarını gösteriyor

Çevrimdışı Tolga

dünkü maçla bugünkü maçın ne farkı var allah kahretsin bunları ya bu sene şampiyon olursak bundan sonra bileğimizi bükemezler

Artık göz göre göre yapılıyor artık iyice zıvanadan çıktı herşey.

Çevrimdışı MUTE

Ne ertelemesi çıkıp oynayacaklar paşa gibi. Erteleme de moralsiz Fenerbahçe'nin işine gelir Milli maç arası da var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan dün gidenlerin canı yok muydu haysiyetsiz fenerasyon !
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

tamam can herşeyden önemli ama bu karar skandal, tehlike varsa maçı iptal et , allah belanızı versin

Çevrimdışı canU

Olacak iş mi. Yazıklar olsun. Ulan aziz dün söz verdiler yapıcaklar diye boşuna dememiş demekki olcak iş mi ya. Yazıklar olsun.

Çevrimdışı GÖRKEM

Sınırı iyice aştılar. Birinin buna DUR demesi lazim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ulan dün gidenlerin canı yok muydu haysiyetsiz fenerasyon !
adiler ya bu kadar da yapılmaz ki kötüsün işte kötü olamayacaksın ne yaparsan yap

Etiketler: