Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1733047 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi gerçekleri konuşalım.

Gs güç kaybetti telles,melo ne kadar kötüde olsa burak.

Gs sürekli teknik trektor değişti mevcut bir taktik anlayışı yok şuan.

Birçok sakat oyuncusu var formsuz oyuncusu var.

Gs'nin cezasını bu sene çekmesi için ya Türkiye kupasını alması gerekiyor o çok zor ihtimal yada Lig'de ilk 4-5 girmesi gerekiyor.

Bu maç gs için hem fenere 4.cü yıldızı taktırmamak için bir çelme olucak hem taraftarı ile bir kaynaşmak için moral için hiç yoktansa derbiyi almak istiyecektir.

Kolay mı tabi ki kolay değil ancak ne kadar kötüde olursa olsun en iyi kadrosu ile çıkıp fenere karşı oynayacaktır.

Diğer yanda UEFA Avrupa liginden "haksız elendiğini" düşünen Fb var.

Sadece Lig'e şampiyonluğa odaklanmış bir fener var 1-2 eksiği var diye biliyorum.

Hakemleri'de fener lehine sayarsak güzel bir maç olacaktır.

Gs'nin kesinlikle kaybetmeyeceğini düşünüyorum en kötü beraberlik alacaktır.

Maç için skor tahminim 1-0 yada 2-1 gs alacaktır.

Çevrimdışı 38life

Galatasaray: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Donk, Podolski, Sneijder, Yasin Öztekin, Umut

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Kjaer, Alves, Hasan Ali, M.Topal, Josef, Diego, Alper, Van Persie, Volkan Şen

Gs'li oyuncular taraftarın ateşiyle kendi maksimum potansiyellerini ortaya koyarsa hiç de zor olmaz bu iş. Okadar da kötü kötü değil şu 11. Tek sıkıntı Umut.

Çevrimdışı Tolga

Fb-Gs şampiyonluk yarışında başbaşa olduklarında çoğu zaman Fb'yi yenerek Gs'nin yolunu açmışızdır. (Fb'ye şansımız daha fazla tutuyor)

Bu kez sıra Gs de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/SporGundemi35/status/711492564356976640

Fenerin 3-4 oyuncusunun kırmızı görüp 1-2 oyuncusunun sakatlandığı ve sonunda Galatasaray'ın kazanacağı bir derbi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Ben bu derece dostluk pompalanan bir derbi hatırlamıyorum. Galatasaray taraftarının gazını almak için ne varsa yapıyorlar umarım farkındasınızdır taraftar olarak tuzağın @lonewolf1905
Rahat olun hocam farkında olmazmıyız. Tek biz değil camiada farkında. Bilmiyorum haber oldu mu ama dün yapılan genel kurulunda bu konuya vurgu yapıldı.

Ama şöyle bir problem var. Çok seyirci olmayabilirmiş. Bu "bomba" olayı yüzünden vazgeçenler varmış güya...

Umarım en azından 30 bin olur

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 16:12:16 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı can1903

Rahat olun hocam farkında olmazmıyız. Tek biz değil camiada farkında. Bilmiyorum haber oldu ama dün yapıla genel kurulunda bu konuya vurgu yapıldı.

Ama şöyle bir problem var. Çok seyirci olmayabilirmiş. Bu "bomba" olayı yüzünden vazgeçenler varmış güya...

Bize 20 bin yürekli aslan yeter!!! Haydi cimbombom!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fenerin 3-4 oyuncusunun kırmızı görüp 1-2 oyuncusunun sakatlandığı ve sonunda Galatasaray'ın kazanacağı bir derbi.

Katliam! :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bize 20 bin yürekli aslan yeter!!! Haydi cimbombom!
Şaka bir yana bu iş bizim adımıza cidden ölüm kalım maçı gibi. Yenemezsek bence o moralle Avrupa'ya falan katılma hakkını kazanıp cezamızı çekemeyiz. Onun için bizimkilerde Allah ne verdiyse oynayacaktır.

Zaten yenersek sizin şampiyonluk şansınız tavan yapar. Buradan da şampiyonluğu vermek vermemekten zor olur

Onun için olası bir galibiyette burada

Beşiktaş Şampi...   yazacağım

Çevrimdışı 38life

Kan gövdeyi götürsün istiyoruz. Kemik sesleri, et parçaları, kan görmek istiyoruz! Yeahhhhhhh!!!!!!!! :D

Çevrimdışı fore_kazık

Konya başakşehir berabere kalmış. Keşke başakşehir kazansaydı. Konyanın alt sıralarla tekrar yakınlaşması lazım ki fener maçına avrupa aşkına asılsınlar...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kan gövdeyi götürsün istiyoruz. Kemik sesleri, et parçaları, kan görmek istiyoruz! Yeahhhhhhh!!!!!!!! :D
@38life @Yusuf Tekeli @cursedofdragon @lonewolf1905 50 bin bilet satılmış ow yeaaah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rahat olun hocam farkında olmazmıyız. Tek biz değil camiada farkında. Bilmiyorum haber oldu mu ama dün yapılan genel kurulunda bu konuya vurgu yapıldı.

Forumdan bir arkadaş en son 50 bin diyordu

Forumdan bir arkadaş en son 50 bin diyordu

50 bin kombineler dahildir. Kombinecilerin hepsi gelmiyor maalesef. Derbilerde geliyorlar ama bugun millet pek disari cikmak istemiyor malum olaylardan yuzunden. Kombine harici biletler zaten full...

Minimum 30 bin diyorum ben. 30 binde iyi olur. Bizim satdin akustigi cok iyi onun icin yine ses olarak cok bogucu olur.

Çevrimdışı Çağatay

50 bin kombineler dahildir. Kombinecilerin hepsi gelmiyor maalesef. Derbilerde geliyorlar ama bugun millet pek disari cikmak istemiyor malum olaylardan yuzunden. Kombine harici biletler zaten full...

Minimum 30 bin diyorum ben. 30 binde iyi olur. Bizim satdin akustigi cok iyi onun icin yine ses olarak cok bogucu olur.

Sizin arena zaten kapali spor salonu gibi
Iyi ses cikar 30 bin de gelse :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Sizin arena zaten kapali spor salonu gibi
Iyi ses cikar 30 bin de gelse :)

Aynen...

Hocam tek istegim cidden sunlari tokatlamak. Yaptiklari pislikleri iyice gina getirdi. Emin bizimde bazi hareketlerimiz hosunuzagitmiyordur ama bilemedim bunlar hem taraftar hemde medya olarak cok pislik pesindeler...

Umarim Sampiyon olursunuz cidden cok sevinecem cunku ciddi hak ediyorsunuz.Gecen senede siz haketmistiniz ama son bolumlerde ip elinizden kacirdiniz. Ayrrica Vodafone Arena'da CL maclari izlemek keyifli olacak bence  :ok:

Çevrimdışı mehmetthedum

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Stoperler arasına adam kaçırıyorlar, Sercan da asisti veriyor...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağatay

Aynen...

Hocam tek istegim cidden sunlari tokatlamak. Yaptiklari pislikleri iyice gina getirdi. Emin bizimde bazi hareketlerimiz hosunuzagitmiyordur ama bilemedim bunlar hem taraftar hemde medya olarak cok pislik pesindeler...

Umarim Sampiyon olursunuz cidden cok sevinecem cunku ciddi hak ediyorsunuz.Gecen senede siz haketmistiniz ama son bolumlerde ip elinizden kacirdiniz. Ayrrica Vodafone Arena'da CL maclari izlemek keyifli olacak bence  :ok:

90+2 de atın 1-0 kazanın cok pis koyar :)
Hic önemli değil bizim için yeterki kazanın
Su adilik abidelerine hadlerini ve yerlerini bildirmek gerek. Burada gorev size düşüyor.
Burada alacaklari bir yenilgi ile inanilmaz bir moral motivasyon kaybi yasayacaklar.
Bu sefer bizim alacagimiz her galibiyet onlara psikolojik baski olarak geri dönecek.
Ilk celmeyi bu akşam takın gerisi kendilinden gelir yuvarlanmaya başlarlar.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Dün de söylemiştim Kasımpaşa ciddi düşüşte yani Kasımpaşa maçını da kazanırız.

Bu arada Mersin bugün önemli bir fırsatı tepti.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

90+2 de atın 1-0 kazanın cok pis koyar :)
Hic önemli değil bizim için yeterki kazanın
Su adilik abidelerine hadlerini ve yerlerini bildirmek gerek. Burada gorev size düşüyor.
Burada alacaklari bir yenilgi ile inanilmaz bir moral motivasyon kaybi yasayacaklar.
Bu sefer bizim alacagimiz her galibiyet onlara psikolojik baski olarak geri dönecek.
Ilk celmeyi bu akşam takın gerisi kendilinden gelir yuvarlanmaya başlarlar.

InsAllah  :)

Ayrica ;

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 28 dk.28 dakika önce
Derbi için son 1000 bilet satışta. Taraftarımızın yoğun ilgisine teşekkür ederiz.

1000 bilet kalmis yarim saat once. Bakalim kombinecilerin ne kadari gelcek

Çevrimdışı 38life

Kasımpaşa'nın serbest düşüşü "sert düşüş"e dönüşmeye başladı. çok pis yere çakılıyorlar.

10 maç 2 galibiyet. Biri Eskişehire karşı içerde diğeri 10 kişi Antalyaya karşı içerde. Berbat haldeler. Çok fena tokatlamamız lazım bunları.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

InsAllah  :)

Ayrica ;

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK 28 dk.28 dakika önce
Derbi için son 1000 bilet satışta. Taraftarımızın yoğun ilgisine teşekkür ederiz.

1000 bilet kalmis yarim saat once. Bakalim kombinecilerin ne kadari gelcek
en azından 35 40 bin olur sneijderi ve poldiyi gaza getirir bu asarlar 2 tane uzaktan

Çevrimiçi Koa_lAA

güzel bir pazar günü...

adana derbisi, torino derbisi, manchester derbisi peşine birde gs-fb maçı...

güzel güzel..

Etiketler: