adamlarda hakem sansi var. Dun biraz kotu bir hakem olsa samsunspor macindan fena olurdu orasi.
genc arkadaslar hatirlamaz, biz cok cektik avrupada hakemden. dunku birsey degil neler gordum ben. bir video koymustum ustte.
bir rosenborg maci hatiliyorum, stoper bir ucarak top cikardi, milli kaleciler oyle ucamiyor.
bir psv maci vardi, rizanin ayagini eline verdiler iki pozisyonda hatta bir tanesinde ayagina oyle bastilar ki ayakkabisi cikti hakeme salliyordu atom karinca.
hangisi yazsam yahu
bir milan maci hatirliyorum, 1-0 ondeyiz. 1 ofsaytten gol, bir auttan korner ve gol, bir onlardan cikan topa ters tac, hop hop 1-4
valencia maci hatirliyorum stadtayim ya 40bin kisi gordu ofsayt degil herif cekti bayragi yakti bizi
ajax maci 2 ters karar hop hop 0-4
cok var cok
herifler piskin.
bakin ben size soyliyim
Ts maci oncesi kesin ama kesin operasyon olacagi haberi bizim takima ucurulmustur. Senol Hoca oyle bir sakinlestirmiski futbolculari, adamlar isyan etmedi. eger isyan etselerdi kartlar cikmaya baslayacakti. 2 penalti pozisyonu var onlara biraz el kaldirdilar okadar, geri pas var yahu kaleciye pas. kaleciye pas varya futbol sahalarinda nadir bir olaydir.
Samsunspor maci senaryosu vardi bence ts macinda ucuz yirttik.
FB hic aglamasin, normal bir hakemle her maclari boyle gecer.