Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1726687 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dogrudur benim aklimda Bakan diye kalmis :ok:

Zaten 2sinde de bolca gıcık tip olduğu için.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Tamam iste hocam kendi agzinla diyorsun Ulker yardim ediyor diye

Fb Medyada güçlü medyanin takimi , Is adamlari da destekliyor dedigin gibi

Ama Medya ne Besiktas nede Gs hakkinda bu kadar Algi operasyonu yapmiyor , Ligin en iyi oynayan takimi Besiktas , En iyi istatistiklere sahip takimi yine Besiktas Ama Medya surekli Fb yi on plana cikarip Besiktasin eksilerini yazıyor oyle hava yaratiyorlar ki Sanki Fb ligi silip supuruyormus gibi Bu Yillardir Boyle

Medya = Fb

Gs de dedigim gibi Devlet bazinda Guclu buda her zaman böyleydi

Gs Devlet ve Avrupa bazinda her zaman LOBIsi olan bir kulup , Gs yerinde Besiktas veya Fb olsa idi Emin ol ki Uefa dan 1 Yilla kurtulamazdi bu tablo ile en az 2+1 yil veya 3 yil MEN yerdi ama Gs 1 yil ile kurtardi buda LOBI Gücünüz sayesinde oldu

Gs Guclu oldugu ve sampiyonluga oynadığı her donemde DEVLET LOBİSİ ni arkasina alarak Fb ye ustunluk kurmayi basardi yoksa Fb nin bu Medya desteği karsisinda mumkun degil ayakta duramazdi

Gs ve Fb kafaya oynadigi her donemde Devlet Lobisi ile Medya Lobisi arasinda Ciddi Catismalar oldu kimi zaman Medya takimi Fb galip geldi Kimi zaman Devlet takimi Gs galip geldi biraz daha arastirrsan bunu Net sekilde anlarsin emin ol yillardir bu is Boyle..

Lobi olarak katılıyorum evet. Özellikle Avrupada güçlü bir lobi var ama Türkiye'de lobinin kararlara çok etki ettiğini düşünmüyor bazı kararlar hariç. Mesela fb direk hakemlerin vs. Kanına giriyor. Son zamanlarda Galatasaray buna lobicilikten çok sahadaki futbol ile cevap veriyor.

Vallah hocam sonuca baktığım zaman acayip kayrılan bir fb , arada sırada kayrılan bir GS ve sizin adınıza maalesef dışlanan bir BJK...

Kadıköy'de hem bizi hem sizi çok kez doğradılar. En yakın örneği ise Kadıköy'de oynadığınız derbi. Feci doğradı cücü

Mesela geçen sene ligin ilk yarısında fbye tonla beleş penaltı verilmişti , arenada bize bir gol sttılar 20 cm dışarıdan (taç) vs.

Ama geçen senede aynı zamanda Melo'nun kırmızı görmemesi ise rezalettir. Galatasaray'lıyız ama objektif olmayıda biliriz

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 23:17:08 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı bjkferhat

Gs'ye takılacaklar.

Takılacaklar ifadesi hafif kalabilir YENİLECEKLER.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lobi olarak katılıyorum evet. Özellikle Avrupada güçlü bir lobi var ama Türkiye'de lobinin kararlara çok etki ettiğini düşünmüyor bazı kararlar hariç. Mesela fb direk hakemlerin vs. Kanına giriyor. Son zamanlarda Galatasaray buna lobicilikten çok sahadaki futbol ile cevap veriyor.

Vallah hocam sonuca baktığım zaman acayip kayrılan bir fb , arada sırada kayrılan bir GS ve sizin adınıza maalesef dışlanan bir BJK...

Kadıköy'de hem bizi hem sizi çok kez doğradılar. En yakın örneği ise Kadıköy'de oynadığınız derbi. Feci doğradı cücü

Mesela geçen sene ligin ilk yarısında fbye tonla beleş penaltı verilmişti , arenada bize bir gol sttılar 20 cm dışarıdan (taç) vs.

Ama geçen senede aynı zamanda Melo'nun kırmızı görmemesi ise rezalettir. Galatasaray'lıyız ama objektif olmayıda biliriz

Valla senin gibi objektif Fb li , Gs li bulmak zor helal olsun gercekleri gorup dile getiriyorsun..

Boyle insanlarin az olsada olmasi hala umut verici Futbolumuz açısından.

Cunku Genel olarak Gs ve Fb taraftarı Basariya odakli ve Sonuc odaklidir , Burnu diktir , Kazanalimda Nasil olursa olsun mantigindadir..

Besiktas taraftari ise dogrucu Davuttur Genel olarak , Takiminin aleyhine olacagini bilse bile gordugunu söyler illa dogrucu olacak her zaman haklinin yanindadir Bu tavur Bu Ulkede is yapmasa da Biz halimizden memnunuz

Bu sene göreceğiz Durustluk mu kazanacak yoksa kazanmak icin her yolu mubah gören Guruh mu kazanacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Valla senin gibi objektif Fb li , Gs li bulmak zor helal olsun gercekleri gorup dile getiriyorsun..

Boyle insanlarin az olsada olmasi hala umut verici Futbolumuz açısından.

Cunku Genel olarak Gs ve Fb taraftarı Basariya odakli ve Sonuc odaklidir , Burnu diktir , Kazanalimda Nasil olursa olsun mantigindadir..

Besiktas taraftari ise dogrucu Davuttur Genel olarak , Takiminin aleyhine olacagini bilse bile gordugunu söyler illa dogrucu olacak her zaman haklinin yanindadir Bu tavur Bu Ulkede is yapmasa da Biz halimizden memnunuz

Bu sene göreceğiz Durustluk mu kazanacak yoksa kazanmak icin her yolu mubah gören Guruh mu kazanacak..
sağolasın hocam eyvallah
Aslında bir çok Galatasaray'lı tanıyorum objektif , doğruları söyleyen ama her kasada çürük yumurta vardır hesabı iste...

Ama şunu belirtmek zorundayım oda işinizin çok zor olduğu. Daha neler neler olacak. Aziz bu sene tonla para harcadı ve başarı için herşeyi yapar. Şike aklanan ülkede herşey olur...

Allah yardımcınız olsun çünkü gerçekten hakediyorsunuz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fb , arenada puan bırakacak neye göre bizim tsnin karşısında alıcağımız sonuca bağlı olarak ts karşısında galibiyet alırsak fb ordan zor cıkar gsde fbnin şampiyonluktan kopuşunu
görmekten zevk alıcağı icin fena atmosfer olur  :evillol: onun dısında karadenizde puan bırakırsak fb ordan kolayca 3 puan çıkarır
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Haftaya fener puan bırakır. Biz min. 3 puanla öne geçeriz.

Alıntı mı yaparım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ankarada ölenler arasında umut bulutun babası da varmış  :bandit:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bülent yıldırımı vericekler ve oda dograyacak o kadar netki bu

Ya şu hakem atamalarında hic yanılmıyorum.

Adamlar resmen tiyatro yapıyor herseyin ne olacagı cok önceden belli...

Çevrimdışı mylife1903

Ali palabiyik mac yonetti mi bu hafta?

Çevrimdışı Çağatay

Dünkü patlamada Umut Bulut'un babası da vefat etmiş
Allah rahmet eylesin...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:18:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'de 3 yabancı kiralık, Meireles'in sözleşmesi bitiyor sayı 12'den 8'e inecek yazın.

Alves giderse 7, muhtemelen  3-4 transfer yaparlar en az yine.

Kjaer'in yanına iyi bir stoper bulabilirlerse bu sistemi iyice sağlama alırlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:20:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Hiç yazmıyorlar.

Serdar Kesimal 5 yıldır, Mehmet Topuz 6 yıldır Fenerbahçe'de. Ligde toplam 20 maça bile çıkmamışlar maliyetleri toplam 30 milyon euro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener'de 3 yabancı kiralık, Meireles'in sözleşmesi bitiyor sayı 12'den 8'e inecek yazın.

Alves giderse 7, muhtemelen  3-4 transfer yaparlar en az yine.

Kjaer'in yanına iyi bir stoper bulabilirlerse bu sistemi iyice sağlama alırlar.
kjaer bu ligin en iyi stoperi temiz oynuyor stopere o kadar çok para yatırmazlar bence muslera, ospina seviyesinde bir kaleci alırlar ospinayı alırlarsa çok üzülürüm

Çevrimdışı mylife1903

kjaer bu ligin en iyi stoperi temiz oynuyor stopere o kadar çok para yatırmazlar bence muslera, ospina seviyesinde bir kaleci alırlar ospinayı alırlarsa çok üzülürüm

Ayi daha iki sene oynar. Kaleciye para vermez adamlar. Son 20 yilda cok iyi istikrar sagladilar kalede.

Keya midir kotu stoper degil ama buyuk takim oyuncusu degil bence, her topu taca vuruyor adam. Milli oyuncu, yer tutmasi, ilk girisleri ve kademesi iyi ama su topu tribune atma hastaligi ayri bisi. Tut topu ver one, pozitif oyna. Maradona performansi beklemiyorum stoperden ama en ufak baskida top hop stad disinda.
Bir zago degil

Çevrimdışı LuceGel

Havadan iyi yerden ağır ve pas alışverişleri zayıf.Genel olarak iyi stoper ama öndeki adamlardan çok destek alıyor ,üst düzey takımlarda oynayamaz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayi daha iki sene oynar. Kaleciye para vermez adamlar. Son 20 yilda cok iyi istikrar sagladilar kalede.

Keya midir kotu stoper degil ama buyuk takim oyuncusu degil bence, her topu taca vuruyor adam. Milli oyuncu, yer tutmasi, ilk girisleri ve kademesi iyi ama su topu tribune atma hastaligi ayri bisi. Tut topu ver one, pozitif oyna. Maradona performansi beklemiyorum stoperden ama en ufak baskida top hop stad disinda.
Bir zago degil
Abi 35 yaşına geldi seneye kesin alırlar temiz kaleci kjaer çok iyi değil ama bizim lig için gayet iyi yoksa zagoyla kıyaslanmaz
Havadan iyi yerden ağır ve pas alışverişleri zayıf.Genel olarak iyi stoper ama öndeki adamlardan çok destek alıyor ,üst düzey takımlarda oynayamaz.
Abi doğru analiz yapmışsın katılıyorum sana bizde bu kadar iyi oynamazdı ama  tr ligi için kağıt üzerinde en iyisi

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Sivasspor kazanarak önemli bir galibiyet aldı.

Kayseri 23, Sivas 21, Mersin 20, Eskişehir 18

Eskişehir'in işi zor ama Kayseri-Sivas-Mersin arasında kıyasıya bir mücadele olacak artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 21:10:31
  • Beşiktaş / Bodrum

Eskişehir'in işi zor ama Kayseri-Sivas-Mersin arasında kıyasıya bir mücadele olacak artık.

Antalya ve Rize de işinde aslında. Haftaya Antalya bize kaybeder de aşağıdan biri kazanırsa bir anda 4 puan oluyor ki daha bu takımlarla oynayacak Antalya ve Rize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir eskişehirli olarak eskişehir haftaya kayseriyi orada yenecektir ve iyice karışacaktır ortalık gelip kendi evlerinde gs yide yeneceklerdir alıntılarım :):):)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Antalya ve Rize de işinde aslında. Haftaya Antalya bize kaybeder de aşağıdan biri kazanırsa bir anda 4 puan oluyor ki daha bu takımlarla oynayacak Antalya ve Rize.
Rize haftaya Akhisar ile deplasmanda oynuyor. O maçta zor Rize için.

Antalya da bize kaybeder. İşte o zaman Rize ve Antalya için de tehlike çanları çalmaya başlar. :)

Tabi Antalya bugün kazanırsa biraz daha rahatlar.
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2016, 21:16:27 Tolga ]

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kalyoncu

Antalya yeniyo yalnız şuanda çağrı puanı 31 olacaktır oradan bir inme olmayacaktır bir takım kayseriyi alta çekmeye calısacak o kim olur eskişehir olur diyorum ben

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 21:16:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Antalya yeniyo yalnız şuanda çağrı puanı 31 olacaktır oradan bir inme olmayacaktır bir takım kayseriyi alta çekmeye calısacak o kim olur eskişehir olur diyorum ben

Bana da Mersin olur gibi geliyor baya direnç koyuyorlar baya kızışacak ortalık
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: