Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1726650 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı RQ7_351903

dinleyin

https://youtu.be/LIxBOZpO4I0?t=30m50s
Bunlarda algı böyle yapıyorlarki algı ile zaten biz şampiyon olamayacağız düşüncesine börünmemizi istiyorlar.

Çevrimdışı sallapati

dün yine trt algı operasyonu yaptı.. BJK 10da 10 yapar mı diye anket açıyor

bilinçaltında yaratılmak istenen algı.... "fb zaten tüm maçlarını bir şekilde alacak.. BJK puan kaybetmesi lazım"

şöyle bir anket açmıyorlar

BJK şampiyon olabilir mi?

BJK üzerinde stres yaratıp hakemlere inceden mesaj veriyorlar...

Çevrimdışı sallapati

Bunlarda algı böyle yapıyorlarki algı ile zaten biz şampiyon olamayacağız düşüncesine börünmemizi istiyorlar.

hıncal öyle birşey yapmaz.. gerçekleri konuşuyor.. devamını da dinleyin

Çevrimdışı mylife1903

Senol Hoca ne demisti. Hukukun gucu degil gucun hukuku var.

dün yine trt algı operasyonu yaptı.. BJK 10da 10 yapar mı diye anket açıyor

bilinçaltında yaratılmak istenen algı.... "fb zaten tüm maçlarını bir şekilde alacak.. BJK puan kaybetmesi lazım"

şöyle bir anket açmıyorlar

BJK şampiyon olabilir mi?

BJK üzerinde stres yaratıp hakemlere inceden mesaj veriyorlar...
Trt= Devlet Kanalı

fb=devlet takımı

Çevrimdışı sallapati

Senol Hoca ne demisti. Hukukun gucu degil gucun hukuku var.

bunların başı ŞAnsav A dır

Çevrimdışı sallapati

Fb maçını neden kaybetmememiz lazım dedim.. Çünkü biliyordum bunların başımıza geleceğini..

yılanın başını küçükken ezmezsen.. o yılan başına bela olur demiştim..

fb yıllardır son düzlükte bir şekilde yürür...

konya-fb >  serkan kırıntılıya dikkat
başakşehir-fb > bekir-emre-semih e dikkat
fb-gencler > selçuk şahin e dikkat
sivas-fb > sivas takımına dikkat
fb-mersin > ümit özat a dikkat

+ hakemlere dikkat

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 21:41:39 sallapati ]

Çevrimdışı sallapati

Üzülmez Hoca ; Selçuk şahini oynatma fb maçında  :bandit: ... adam alenen FB nin şampiyon olmasını istiyorum dedi..

2011 deki Korcanın şike yaptığı sivas maçı sonrası Selçuk Şahine fbtv de golu anlatır mısın demişlerdi.. Selçuk da "zaten kalede kaleci yoktu boş kaleye attım demişti"

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fenerbahçe Fırat Aydınus'un yönettiği maçlarda 4 senedir mağlup olmuyor, en son 2012'de bize yenilmiş. O tarihten beri 13 maçta 8 galibiyet 5 beraberlik.

Yönettiği son 7 FB maçının Kadıköy'de olması da ilginç bir tesadüf. (!) Bu maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik almışlar. (ilk devredeki GS maçı)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı sallapati

Fenerbahçe Fırat Aydınus'un yönettiği maçlarda 4 senedir mağlup olmuyor, en son 2012'de bize yenilmiş. O tarihten beri 13 maçta 8 galibiyet 5 beraberlik.

Yönettiği son 7 FB maçının Kadıköy'de olması da ilginç bir tesadüf. (!) Bu maçlarda 6 galibiyet, 1 beraberlik almışlar. (ilk devredeki GS maçı)

başları sıkışınca fıratı yolluyor tff... eminikeyi atmamıştı geçen sene bizim maçta

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 21:34:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz. Hakemler 3 puandan fazla puan veremezler fenere

Neyseki emin olduğumuz  ''bir'' şey var :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu bir gerçek ki Gs-Fb yarışıyor olsa hakemler bariz şekilde Fb'yi bu kadar kollayamaz.

Gs'nin lobisi böyle durumlarda ağırlığını ortaya koyuyor. Zaten bu yüzden Fb, Gs ile arayı yıllardır açamıyor.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 21:40:45 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

TRT stadyum programı tam bir algı operasyonu merkezi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 21:37:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maç benim beklediğim gibi gitti hiç kolay maç beklemiyordum iddaa ediyorum hakem elleşmese kazanamayacaklardı da.

Değişen bir şey yok, arka arkaya 3 maç kazan 7 hafta kalan maç fazlasıyla 7 puan farkla lider ol.

Daha 1 Uefa dönüşünde bu hale geldiler. Braga'yı eledikleri zaman daha da sallanacak bu takım ama itiyorlar işte.

Galatasaray 2000 yılında Uefa'yı alırken de Uefa maçı öncesi her maçı ertelendi hiçbir zaman 3 günde 1 maç oynatılmadı böyle  üç kulvarda ilerlemesi sağlanmıştı.

Şimdi bu kadarını yapamıyorlar doğrudan maçı veriyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

erman toroplu: "braga maçında fırat aydunus olmayacak"

Çevrimdışı sallapati

Maç benim beklediğim gibi gitti hiç kolay maç beklemiyordum iddaa ediyorum hakem elleşmese kazanamayacaklardı da.

Değişen bir şey yok, arka arkaya 3 maç kazan 7 hafta kalan maç fazlasıyla 7 puan farkla lider ol.

Daha 1 Uefa dönüşünde bu hale geldiler. Braga'yı eledikleri zaman daha da sallanacak bu takım ama itiyorlar işte.

Galatasaray 2000 yılında Uefa'yı alırken de Uefa maçı öncesi her maçı ertelendi hiçbir zaman 3 günde 1 maç oynatılmadı böyle  üç kulvarda ilerlemesi sağlanmıştı.

Şimdi bu kadarını yapamıyorlar doğrudan maçı veriyorlar.

ben kayseri maçında puan kaybı bekliyordum..ve fırat bıraksa olacaktı...

konya , başakşehir , sivas , gencler , mersin maçlarını şikeyle kazanacaklarını düşünüyorum..

ts, gs,osmanlı,antep maçlarında da hakemler itekler.. rakibi 10 kişi bırakır

Çevrimdışı sallapati

Barcelona Türkiye Liginde oynasa.. FB ile son haftaya aynı puanda girer.. Türkiyede sistem bu   

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Barcelona Türkiye Liginde oynasa.. FB ile son haftaya aynı puanda girer.. Türkiyede sistem bu   
türkiyenin barcası biziz 32.hafta işi bitireceğiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Trt= Devlet Kanalı

fb=devlet takımı

Burada yanlisin var Iste hocam

Fb Medyanin takimi , Medya bazında cok güçlü

Devletin takimi olan Galatasaray :ok:

Bu Kulaklar Avrupa dan MEN cezasi aldigimiz donemde Bjk ve Fb olmasa da olur Galatasaray Bu ülkenin en basarili takimi Bize Gs yeter diyen BAKANi duydu...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı RevivaL

Aynı puanda gidiyoruz zaten  :evillol:

Çevrimdışı mülkübey

Bu Kulaklar Avrupa dan MEN cezasi aldigimiz donemde Bjk ve Fb olmasa da olur Galatasaray Bu ülkenin en basarili takimi Bize Gs yeter diyen BAKANi duydu...
Buna katılıyorum işte Avrupada Türkiye yi en iyi gs temsil ediyor. O gitmeli diyen önemli bir siyasi vardı . İnanamamıştım..
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Buna katılıyorum işte Avrupada Türkiye yi en iyi gs temsil ediyor. O gitmeli diyen önemli bir siyasi vardı . İnanamamıştım..
Hatirlayamadim ismini ama BAKAN idi kendisi , Baskabakan yardimcisiydi galiba ama söyledikleri karşısında ŞOKA girmiştim..

Bir BAKAN cikipda nasil Alenen Fb ve Bjk olmasada olur Avrupa da Gs bize yeter diyebilir :akuma:

İyide bir bakanın düşüncesi tüm devletin düşüncesini yansıtmaz...

O bakan muhtemelen Galatasaray'lıymıştı

Ben genel olana bakarım ve gördüğüm resim her zaman fbnin en çok kayrılan takım olduğu. Ülker bu ülkenin hem lokomotiv şirketlerindendir hemde siyasi olarak içli dışlıdır. Bu zamana kadar fbye $500m vermişler. Ne BJK'ye nede GS'ye böyle yardımda bulunan olmamıştır.

En yakın örneği ise pfdk'nın başkanının koyu fbli olup size gelince taraflı davranması gibi. Devlet bilmiyor mu bu adamın ne halt olduğunu? Ama sonuç olarak sessiz kalıyorlar çünkü fbnin işine geliyor...

Bir başka örnek ise Trabzon'un artık şikeye hiç vurgu yapmaması. Neden? Çünkü muhtemelen sus payı verildi ve oda yetmezmiş gibi fb ile barıştılar neredeyse. Bunlar tesadüf değil...

Ünal Aysal sermaye artırımı isteyini ret eden ve  bu sene fbnin sermaye artışına izin veren kişi geçen sene fbye üye olduğunu açıklaması hele hiç tesadüf değil. Fark ettiysen verdiğim örneklerdeki kişiler hep devlet adamları.

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 22:56:02 lonewolf1905 ]

İyide bir bakanın düşüncesi tüm devletin düşüncesini yansıtmaz...

O bakan muhtemelen Galatasaray'lıymıştı

Ben genel olana bakarım ve gördüğüm resim her zaman fbnin en çok kayrılan takım olduğu. Ülker bu ülkenin hem lokomotiv şirketlerindendir hemde siyasi olarak içli dışlıdır. Bu zamana kadar fbye $500m vermişler. Ne BJK'ye nede GS'ye böyle yardımda bulunan olmamıştır.

En yakın örneği ise pfdk'nın başkanının koyu fbli olup size gelince taraflı davranması gibi. Devlet bilmiyor mu bu adamın ne halt olduğunu? Ama sonuç sessiz kalıyorlar çünkü fbnin işine geliyor...

Bir başka örnek ise Trabzon'un artık şikeye hiç vurgu yapmaması. Neden? Çünkü muhtemelen sus payı verildi ve oda yetmezmiş gibi fb ile barıştılar neredeyse. Bunlar tesadüf değil...

Ünal Aysal sermaye artırımı isteyini ret eden ve  bu sene fbnin sermaye artışına izin veren kişi geçen sene fbye üye olduğunu açıklaması hele hiç tesadüf değil. Fark ettiysen verdiğim örneklerdeki kişiler hep devlet adamları.

Tamam iste hocam kendi agzinla diyorsun Ulker yardim ediyor diye

Fb Medyada güçlü medyanin takimi , Is adamlari da destekliyor dedigin gibi

Ama Medya ne Besiktas nede Gs hakkinda bu kadar Algi operasyonu yapmiyor , Ligin en iyi oynayan takimi Besiktas , En iyi istatistiklere sahip takimi yine Besiktas Ama Medya surekli Fb yi on plana cikarip Besiktasin eksilerini yazıyor oyle hava yaratiyorlar ki Sanki Fb ligi silip supuruyormus gibi Bu Yillardir Boyle

Medya = Fb

Gs de dedigim gibi Devlet bazinda Guclu buda her zaman böyleydi

Gs Devlet ve Avrupa bazinda her zaman LOBIsi olan bir kulup , Gs yerinde Besiktas veya Fb olsa idi Emin ol ki Uefa dan 1 Yilla kurtulamazdi bu tablo ile en az 2+1 yil veya 3 yil MEN yerdi ama Gs 1 yil ile kurtardi buda LOBI Gücünüz sayesinde oldu

Gs Guclu oldugu ve sampiyonluga oynadığı her donemde DEVLET LOBİSİ ni arkasina alarak Fb ye ustunluk kurmayi basardi yoksa Fb nin bu Medya desteği karsisinda mumkun degil ayakta duramazdi

Gs ve Fb kafaya oynadigi her donemde Devlet Lobisi ile Medya Lobisi arasinda Ciddi Catismalar oldu kimi zaman Medya takimi Fb galip geldi Kimi zaman Devlet takimi Gs galip geldi biraz daha arastirrsan bunu Net sekilde anlarsin emin ol yillardir bu is Boyle..
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 23:07:20 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hatirlayamadim ismini ama BAKAN idi kendisi , Baskabakan yardimcisiydi galiba ama söyledikleri karşısında ŞOKA girmiştim..

Bir BAKAN cikipda nasil Alenen Fb ve Bjk olmasada olur Avrupa da Gs bize yeter diyebilir :akuma:

Bunu söyleyen valiymiş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: