Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727288 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fb'nin puan kaybı yaşayabileceği 3 maç var.

Gs-Konya-Başakşehir. Diğer maçlarda puan kaybı beklemiyorum.
ben gs,ts, başakşehir, osmanlı,gençlerbirliği maçları hiç kolay olmayacaktır hakem devreye girmezse tabi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooo rıdvanı dinleyin şimdi nasıl mutludur :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Aziz'e olan kızgınlığından dolayı o maça farklı hazırlanır.
Hiç sanmıyorum, umarım kaybeder.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan bu kadar nefret etmesinin sebebi, şampiyonluğa oynadığı zamanlarda Galatasaray lobisinin Fenerbahçe lobisini bastırması.
Lobi konusunda katılıyorum. Ama şampiyon olduğumuz senelerde genellikle iyi futbolla şampiyon olduğumuzu düşünüyorum. Bir kaç sezon itiraf etmeliyim ki hakemler hassas davrandı...

Ama genel olarak fenerin kollandığının yarısı kadar kollanmadığımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

birde fırata besiktaslı diyorlardı dimi :)
olmaz olsun öyle beşiktaşlı kazara beşiktaşlı olmuş besiktaşlı adam eyyam yapmaz

Çevrimdışı 38life

Aha buraya yazıyorum fener lig sonuna kadar ya hiç puan kaybetmez ya da en fazla 3 puan kaybeder.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Oha bir kırmızı daha verdi.Yazıklar olsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aha buraya yazıyorum fener lig sonuna kadar ya hiç puan kaybetmez ya da en fazla 3 puan kaybeder.

Sent from my HTC One using Tapatalk
eder eder en az 6 7 puan kaybı olacaktır kötü kayseri bile bayağı zorlandı 10 kişi kalmasa alamazlardı

Çevrimdışı Çağatay

Hile yapa yapa FM oynamak ne kadar zevkliyse
bu sezon fb nin yaptığı o kadar zevkli işte
demekki adamlar da keyif alıyorlar şu iğrençlikten

vizyon işte bu kadar...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolgahan Gur

eder eder en az 6 7 puan kaybı olacaktır kötü kayseri bile bayağı zorlandı 10 kişi kalmasa alamazlardı

arkadaş oyundan bahsetmiyor sanırsam hakemler kay ettirmek diyor
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı 38life

İmkânsız. Rakipleri real Madrid olsun isterse farketmez. Fener puan kaybetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 21:03:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lobi konusunda katılıyorum. Ama şampiyon olduğumuz senelerde genellikle iyi futbolla şampiyon olduğumuzu düşünüyorum. Bir kaç sezon itiraf etmeliyim ki hakemler hassas davrandı...

Ama genel olarak fenerin kollandığının yarısı kadar kollanmadığımızı düşünüyorum.

2011 yani stat açıldıktan sonraki şampiyonluklarda evet, son şampiyonluk ise tamamen lobi ile.

Gerets şampiyonluğu yine iyi futbolla. Ama aradaki fark şu. O iyi futbol oynayan takım Beşiktaş olsa Fenerbahçe'ye karşı bu sene olduğu gibi, şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yaparlar. Yapıyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hiç sanmıyorum, umarım kaybeder.
Geçen sene Konya'daki maç 1-1 bitti ve Konya'nın başında Aykut Kocaman vardı.

Geçen sene hedefi yokken beraberlik alan Konya bu yıl hedefi varken niye bilerek yenilsin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartalgolgolgol

febe'nin puan kaybedebileceği tek maç gese maçıdır onda da hakemlerin müthiş desteğiyle bir şekilde kazandırılır. kaleye gidemeyen takımı hakemler şampiyonluk potasında tuttular. lig tarihinde bu sezon ki kadar alenen iteklenen bir takım görülmedi. sonra da kadıköyde maç kaybetmiyor diye yaygara kopartıyorlar böyle hakemler olursa nasıl maç kaybedecekler.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı MrtBlgc

Birşey söyleyeyim mi?  Alt tarafta biraz kıpırdanan bi takım olsa bu Kayseri direk küme düşer.  Hücum gücü Mersinden de Sivastan da kötü bi takım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Kjaer kırmızı
İlk kırmızı okadar basit ki
Okadar çok faulleri boş yere çaldı ki.
Korkudan son dakikalarda korner bile veremiyor ...... Çocuğu. Başka birşey değil. bu adam hakemliği bıraksın olacak iş değil ya. Emek hırsızı.  Şu maçta kayseri 10 kişi kalmada fener yenemezdi.

Çevrimdışı RQ7_351903

Geçen sene Konya'daki maç 1-1 bitti ve Konya'nın başında Aykut Kocaman vardı.

Geçen sene hedefi yokken beraberlik alan Konya bu yıl hedefi varken niye bilerek yenilsin.
Tanlış anlama hatırlamıyorum, internet malum, kaçıncı haftaydı?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener ite kaka götürülüyor burası açık ve net.

Hakemler, TFF, boğun eğen herkes sene sonunda ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'ı alkışlayacak.

İyi oku misafir fenerli sene sonunda alkışlayacaksın bizi :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener ite kaka götürülüyor burası açık ve net.

Hakemler, TFF, boğun eğen herkes sene sonunda ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ'ı alkışlayacak.

İyi oku misafir fenerli sene sonunda alkışlayacaksın bizi :)

alkışlamazlar yüz yok onlarda ç.rizespor bile yattı diyor adamlar bugun oynadıkları futbolu izlesinler.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ne 10'u, 8 kişi kaldılar..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

bunlar 9da 9 yapacak belli oldu.. 10da 10 yapmalıyız.. sanırım büyük yerlerden talimat gelmiş

2011 yani stat açıldıktan sonraki şampiyonluklarda evet, son şampiyonluk ise tamamen lobi ile.

Gerets şampiyonluğu yine iyi futbolla. Ama aradaki fark şu. O iyi futbol oynayan takım Beşiktaş olsa Fenerbahçe'ye karşı bu sene olduğu gibi, şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yaparlar. Yapıyorlar.

Katılıyorum hocam. Hep belirtmişimdir Beşiktaş bu ülke dışlanan tek büyük camiadır. 

Ama ana konu belki ben olaya objektif bakamıyorum ama fb türk futbol tarihinin açık açık en çok kollanan takımı. Zaten kadıköydeki çoğu maçları , özellikle derbi maçları hep rezillikler doludur. En yakın örneği sizin kadıköydeki maçta doğranışınız.

Çevrimdışı sallapati

2010-2011 ruhu geri dönmüş fenere.. pis şikeciler

Çevrimdışı Tolga

Tanlış anlama hatırlamıyorum, internet malum, kaçıncı haftaydı?
22. hafta maçıydı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ortada Cok buyuk bir Emek var arkadaslar

Bu sezon Sampiyonluk Kaçarsa Gercekten cok yazik olur

Bu Takim bu sene Sampiyon olacak ve adimizi Tarihe Altin harflerle yazacagiz

Stadsiz , Hakemlere , Pfdk ya , Medyaya ve Tff ye ragmen Sampiyon olan Tek takim olacagiz Sadece İNANIN !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: