Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729392 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı birolbjk

görev adamı görevini başarıyla yerine getirdi küfür edilmeyecek kadar aşşalıksın fırat

Çevrimdışı Tolga

Pozisyonu görmedim ama bu kadar kişi kırmızı kartla alakası yok diyorsa zaten yoktur.

Fb'yi ittirme operasyonu tüm hızıyla devam ediyor. Sezonun son haftasına kadar ara açılmaz derken bu etkenleri de ekleyerek söylüyordum.

Son hafta şampiyon ufak bir puan farkıyla belli olacak. Bu hafta olan 5 hafta sonra da olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dr.Zeck

hakmein kırmızı kartı elinde dolasıyor galiba canı sıkıldıgında cıkarıyor kayserililere
fener macı ve düdük fırat :)
gercekten puan kaybı olacagını dusunuyormusunuz ?

Çevrimdışı MrtBlgc

Bazı şeyler o kadar net ki.  Kayserili Mbiala mıdır nedir ilk sarısını aldı Fırat'tan pozisyon sarı falan değildi ve adamın ilk faulüydü sanırım.  Direk sarı verdi, çünkü FB'nin pozisyonu bile yok 45 dkdır. İlla penaltı falan vermeye gerek yok,stopere verilen bir sarı zaten olayı özetliyor. Kaldı ki 2.sarı kartta Fernandao hakemi aldatıp kendini yere bırakıyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben mi objektif olamıyorum bilmiyorum ama size sorum var. Tamam elbet Galatasaray'ında hakemler tarafından kollandığı olmuştur ama cidden ben fener kadar istikrarlı şekilde kollanan bir takım görmedim. En başarılı dönemlerimizde bile hakemlerin bizi biçtiğini bilirim...

Cidden Aziz masa başı işlerinin masteri.

Çevrimdışı Çağatay

geçen sene gs ye çıkarılmayan kırmızılar
bu sene fb nin rakiplerine çıkarılan kırmızılar

hayat ne güzel ya...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşa izlemeyin demiştim fener lobisi boş geçmez  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Maç sabaha kadar oynansa fener kazanamazdı. Böyle durumlarda FIRAT hemen devreye girer. Ayrıca de souzanın  yüzde 100 kırmızısını vermedi. Bunlar gerçekten zavallı

geçen sene gs ye çıkarılmayan kırmızılar
bu sene fb nin rakiplerine çıkarılan kırmızılar

hayat ne güzel ya...!
Katılıyorum. Geçen sene Melo'nun bir çok kez kırmızı görmesi gerekiyordu. Bu konuda objektif her Galatasaray taraftarı itiraf eder

Çevrimdışı Kemal

Sonra söyleyince FB şampiyon yapılacak diye , din din din üzerime cullaniyorsunuz , dünkü bizim maçta 1 tane pozisyonu bjk lehine kullanmadi hakem , fb maçını izleyin birde en çok iş yapacak adamlarını attı fırat Aydınus . Bu iş bitmiş boşuna yirtiniyoruz biz

Çevrimdışı MrtBlgc

Diğer yandan Joseph De Souza rakibin sırtına vuruyor topla alakası yok,  sarı bile çıkmıyor. 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 19:57:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün bunları atmadan şampiyon olamayız diyenler Fenerbahçe maçını izliyordur umarım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Beyler kirmizi karttan onceki taç atisina dikkat edin... 10 metre ilerden kullandilar taçi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Fener'in iç sahada oynadığı son 7 maçta 5 takım 10 kişi bırakıldı.
istatistiğe gel 😀😀😀

Şampiyon olursanız bence size 2 kupa verilmeli. 1. Lig şampiyonluğu 2. Tff'ye karşı galibiyet

Çevrimdışı EMİR EMRE

İkinci yarıyı izleyeyim diyecektim ama 10 kişi bırakılmış, umutsuzum ama izleyelim bakalım.

Eğer hatalı bir kırmızı ise şaşırmayacağım tabi ki. Fener zorla şampiyonluk adayı olarak kollanıyorsa, buna rağmen şampiyon olmak o alnı açık yüzü pak Beşiktaş camiamızın boynunun borcudur.

Çevrimdışı Tolga

2. yarı Fb'ye penaltı da verirse şaşırmam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs kötü fener de kötü 2 tane kötü takımın maçı berabere biter

Çevrimdışı 38life

Fenerliler dua etsinler bu maçı kazanmamak için . evet kazanmamak için. Fener bu akşam kazanırsa ortalık karışır...

Sent from my HTC One using Tapatalk

Çevrimdışı melyet

baktılar maçı alamayacaklar yine bir kırmızı işlem tamam
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Scout

Kayseri 9 Kişi Kalmış EyyamBahçe
Pika Pika

Çevrimdışı sallapati

Taca dikkat eden olmadimi.. Imkani olan geriye alip baksin... Taci 10 metre ilerden attilar.. Sonra adam atildi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2. yarı Fb'ye penaltı da verirse şaşırmam.
yedek kaleci de kırmızı gördü doldur boşalta devam anca rastgele ort yapsınlar 11'e 11 bu maçı kazanamazlardı

Daha bir tane daha kırmızı bekliyorum. Klasik kadıköy senaryosu

Çevrimdışı mülkübey

Aspordaki yorumcular :) kameraya bakarak ligde bir takımın farklı lider olması ligin kalitesini etkiler diyip durdular. TFFmhk de fenerini yine ittirdi.fener daha rezalet oynadıkça Fenere karşı maçı 11 kişi tamamlayan rakip kalmayacak.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Etiketler: