Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735808 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 23:35:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
10 Mar 2016 20:00   Borussia Dortmund - Tottenham Hotspur   İlk Yarı/ Maç Sonucu   2/1   Beklemede   21.00
10 Mar 2016 20:00   FC Basel - Sevilla FC   İlk Yarı/ Maç Sonucu   2/1   Beklemede   29.00

Şuna 1-2 lira atın derim  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Sebebi benim imzadaki şey olmasın :evillol:

:ranting2:

daha sırası değil ayın 9'u :D  :evillol:

ama yinede ABV AKK :D

Sitenin kasması normal. Kartal sürüsünün içinde yalnız bir tane Aslan olduğu için error veriyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 02:30:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Sitenin kasması normal. Kartal sürüsünün içinde yalnız bir tane Aslan olduğu için error veriyor

Diğer aslanlar senin gibi olsa bu kadar nefret beslemeyiz ama değiller :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Diğer aslanlar senin gibi olsa bu kadar nefret beslemeyiz ama değiller :D
eyvallah hocam. Diğer aslanlar maalesef şımarık yeni nesiller. Saygının ne olduğunu öğrenememişler. Yaşım 23 ama Allah'a şükür futbolda ne kadar rakibimizde olsanızda aynı zamanda ligdaşımızsınız

Elbet kızdırıcı laflar olabilir onlar bu işin kaymağı ama rakipler zor durumdayken gidip "para komidin üstünde" gibi saçma sapan laflara hep karşı olmuşumdur. Aslında benim gibi düşünen birçok Galatasaray'lı var ama her toplumda olduğu gibi illaki çürük yumurtalar oluyor.

Bakın ne oldu?

Şimdi bizde uefa'dan şaplağı yedik ve bilezikçiliğe başladık

Ne oldum değil ne olacağım...

Mesela derbide yenersin falan işte o zaman takıl veya laf sok ama rakibin ekonomik sıkıntı çekerken dalga geçmek çok yanlıştır.

Sonuçta ayıp birşey yok. Başkanların iş becerememezliğinin faturasını ödüyoruz tıpkı sizde Demirören'in yaptığı gibi.

Çevrimdışı RQ7_351903

Şu Galatasaray'da ki yüzsüzlüğü daha önce hiçbir camia'da görmedim dua et 1 yıl ile kurtulmuşun Cas diyorsun, 1 yıl daha yicen akıllanıcan 135M zararla kapatmışsın yılı ne bekliyordun ?

Bileklik sembol diye ağlıyor Tursun, ama biz BOZ BOSOKTOS GOBO FODO DOMOYOCOZ demeyi biliyordun.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 14:14:01 Tolga ]

Çevrimdışı Ogün

Gençlerbirliği nasıl 7'de 6 yaptı? Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı hariç hiç, maçını izlemedim. Deli'nin sistemi ne, inceleyen var mı?

Çevrimdışı Kuntz

Gençlerbirliği nasıl 7'de 6 yaptı? Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı hariç hiç, maçını izlemedim. Deli'nin sistemi ne, inceleyen var mı?

Bizim maç dahil Gençlerin bir kaç maçını izleme fırsatı buldum. Bizim maçta işin mücadele yönünde iyiydiler lakin yaratıcı top oynayamadılar biraz da biz izin vermedik. Ama komplike bir takım. Rakibe alan bırakmıyorlar ve hep topun arkasındalar. Deli kendi mücadeleci yapısını takıma da aktarmış. Orta saha çok dirençli Skulasson, Spelmann, Landel gibi alternatifler var ki ciddi mücadele gücü yüksek adamlar. Hleb'de bu sayede daha rahat top oynuyor. El Kabir de işin pırpırlığını yapıyor. Stancu'nun formu yükselmiş gibi. Bu şekilde giderlerse ve önümüzdeki sezona bir kaç ciddi takviye yaparlarsa enteresan işler yapabilirler. Birde kalecilerini beğeniyorum ben Hopf'un refleksleri çok iyi.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bizim maç dahil Gençlerin bir kaç maçını izleme fırsatı buldum. Bizim maçta işin mücadele yönünde iyiydiler lakin yaratıcı top oynayamadılar biraz da biz izin vermedik. Ama komplike bir takım. Rakibe alan bırakmıyorlar ve hep topun arkasındalar. Deli kendi mücadeleci yapısını takıma da aktarmış. Orta saha çok dirençli Skulasson, Spelmann, Landel gibi alternatifler var ki ciddi mücadele gücü yüksek adamlar. Hleb'de bu sayede daha rahat top oynuyor. El Kabir de işin pırpırlığını yapıyor. Stancu'nun formu yükselmiş gibi. Bu şekilde giderlerse ve önümüzdeki sezona bir kaç ciddi takviye yaparlarsa enteresan işler yapabilirler. Birde kalecilerini beğeniyorum ben Hopf'un refleksleri çok iyi.

Ofansif acidan muazzamlar, birbirini iyi tamamlayan bir orgu var hucumda. Stancu mecbur yirtinacak cunku Romanya euro 2016 da mucadele edecek ve ligimizde Osmanlinin forveti de muazzam gidiyor ve malesef o da Romen :)

Çevrimdışı LuceGel

Ofansif acidan muazzamlar, birbirini iyi tamamlayan bir orgu var hucumda. Stancu mecbur yirtinacak cunku Romanya euro 2016 da mucadele edecek ve ligimizde Osmanlinin forveti de muazzam gidiyor ve malesef o da Romen :)
İbrahim üzülmez modern futbolda yapılması gereken herşeyi yaptırıyor forvetler önde basıyor bekler öndeki kanadı tamamlıyor hücum çıkışlarında.Defanstan pasla çıkıyorlar sahanın heryerinde mücadele var.Şu an ligin umut veren hocası,bir seviye daha üst takımda daha net göreceğiz neler yapacağını.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2016, 21:18:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Talisca koydu Benfica Kartalları turladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Zenit'e oynayayım diyordum, saati kaçırmışım. :tabe:

Chelsea-PSG'ye ne diyorsunuz beyler? KG kesin gibi ama ilk golü Chelsea atarsa maçın üzerine de yatabilir.
Neden bilmiyorum ama Chelsea'nin başındayken Hiddink'e bir sempati oluşmaya başladı bende. Turu atlasınlar. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çitlekleri hazırlayın güzel maç olacak :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Psg deli edici oynuyor.

Skoru bulduktan sonra bizim de böyle oynamamız lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Ogün

Müthiş maç oluyor. Costa çok iyi vurdu.

Çevrimdışı RQ7_351903

Costa'nın hem topu çekişi hem vuruşu çok iyiydi.

Motta'nın kaptırdığı topta yediler golü, hiç sevmem kendisini.

Çevrimiçi COB

Kaç para ulan bu Talisca.  Kime okutacaklar acaba.

Çevrimdışı OrhanAker

Tivibu sporun şampiyonlar ligi reklamını izlemeyin.
5 yaşındaki çocuk elinden çıkmış galiba

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı 38life

Başkan Ibra'yı Vodafone Arenaya getir  :D

Etiketler: