Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736709 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 03:27:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alex Teixeira 2 gol atarak açılışı ilk hafta yaptı Çin'de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

İzleyemeyen arakdaşlara:
https://twitter.com/HaberKartali/status/706962959768141824

evet bakınca asist demek zorundayız ama golü atan oyuncunun becerisi daha çok bu gol.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı GörkemGörkem

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 07.03.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ AŞ. -ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Tekrardan tribun kapama cezası alıcaz.

Bizim taraftar hic akıllanmıyor yani macta " fenerbahce kopegine " diye bagrinca ne elde ediyorlar aklım almıyor.

Bu gidisle stadın ilk macında bile cezamız olacak

Çevrimdışı Ogün

Kayserispor'un başına Hakan Kutlu getirilmiş.

Çevrimdışı mylife1903

fenere yenilmeyin en kötü beraberlik alın bari :D

Gs icin olum Kalim maci. Yarali kedi tehlikeli olur. Ustelik bunlar Aslan cinsi kedi.

Gs icin butun sezonun kapanis maci, adamlar ayri motive olurlar bugunku oyunlarini kimse beklemesin, lobisiylen, medyasiylan bu maca hazirlanacak gs. Bence fark olur o mac. 3-0 4-1 gibi bir sonuc bekliyorum. Ayrica sonlara dogru kavga cikartip 2-3 fbliyi attirirlarsa oyundan yeme de yaninda yat. Bu beklentimiz.

Nasil olur. Bu renkliler dusman gibi gozukurler AMA aslinda gullerin savasidir bu, asiktirlar birbirlerine bunlar Fbye maci verirler.

Gs icin olum Kalim maci. Yarali kedi tehlikeli olur. Ustelik bunlar Aslan cinsi kedi.

Gs icin butun sezonun kapanis maci, adamlar ayri motive olurlar bugunku oyunlarini kimse beklemesin, lobisiylen, medyasiylan bu maca hazirlanacak gs. Bence fark olur o mac. 3-0 4-1 gibi bir sonuc bekliyorum. Ayrica sonlara dogru kavga cikartip 2-3 fbliyi attirirlarsa oyundan yeme de yaninda yat. Bu beklentimiz.

Nasil olur. Bu renkliler dusman gibi gozukurler AMA aslinda gullerin savasidir bu, asiktirlar birbirlerine bunlar Fbye maci verirler.
Son paragrafına katılmıyorum desem herhalde saçmalamış olmam

Biz ve fb , güllerin savaşı ?!

Yapma be hocam....

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 07.03.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ AŞ. -ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Tekrardan tribun kapama cezası alıcaz.

Bizim taraftar hic akıllanmıyor yani macta " fenerbahce kopegine " diye bagrinca ne elde ediyorlar aklım almıyor.

Bu gidisle stadın ilk macında bile cezamız olacak

Yalnız geçenlerde bir haber gördüm bu PFDK başkanı ile ilgili. Adam bildiğim fanatik fbli. Hatta sosyal medyada bir sürü mesaj atmış falan...

Böyle bir adamın objektif olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Son paragrafına katılmıyorum desem herhalde saçmalamış olmam

Biz ve fb , güllerin savaşı ?!

Yapma be hocam....

Lonewolf yasini goremedigim icin nasil anlatacagimi bilemiyorum, militan taraftarlar icin tabiki gecerli degil yazdiklarim AMA sizin camianizi yoneten bir avuc gsliseli insanlar aziz yildirim ile oturup lige sekil vermeye calismaktan cekinmezler. Ben salt taraftar bazli konusmadim.

Sizin taraftarlariniz arasinda suan buyuk bir kesim fb sampiyon olsun istiyordur, besiktasin dogrulmasini istemez buyuk kesim. Fb ile gul gibi geciniyorsunuz, turk futbolunda araya besiktas girmeye basladigi zaman ortam karisir.

Ben besiktas disinda diger camialari pek takip etmedigim icin ustelik uzun zamandir bu islerin icinde de olmadigim icin nostaljik bilgilerimle ortadan konusuyorum.

Bir cok gsli istemiyordur suan fbnin sampiyonlugunu AMA o sizi yonetenler varya iste onlarin herzaman derin planlari vardir, taraftardan bagimsiz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gs nin fbye yatacagini sanmam. Cenk oynarsa 3-0 fb alir, muslera oynarsa gsnin beraberlik sansi var. Gs li forumdasim uzulmesin ama gercek bu, fener orada yenilmez. Hem golu kim atacak penalti diye rakibin 2 puanini calan umut mu, sene sonunda kendini biyere satmaya calisan euro 2016 da bulunmayan hollandanin yildizi mi, nerede ve nasil oynadigi bilinmeyen Yasin mi? Malesef gs kazanamaz inşallah yaniltir beni.

Lonewolf yasini goremedigim icin nasil anlatacagimi bilemiyorum, militan taraftarlar icin tabiki gecerli degil yazdiklarim AMA sizin camianizi yoneten bir avuc gsliseli insanlar aziz yildirim ile oturup lige sekil vermeye calismaktan cekinmezler. Ben salt taraftar bazli konusmadim.

Sizin taraftarlariniz arasinda suan buyuk bir kesim fb sampiyon olsun istiyordur, besiktasin dogrulmasini istemez buyuk kesim. Fb ile gul gibi geciniyorsunuz, turk futbolunda araya besiktas girmeye basladigi zaman ortam karisir.

Ben besiktas disinda diger camialari pek takip etmedigim icin ustelik uzun zamandir bu islerin icinde de olmadigim icin nostaljik bilgilerimle ortadan konusuyorum.

Bir cok gsli istemiyordur suan fbnin sampiyonlugunu AMA o sizi yonetenler varya iste onlarin herzaman derin planlari vardir, taraftardan bagimsiz.
Hocam yaş 23...

Bizim Derin Galatasaray'ı bırak taraftarlar , çoğu yöneticiler bile bilmiyor ne düşündüklerini...

Yani  o konuda sana bir şey diyemem çünkü cidden bilmiyoruz ne düşündüklerini. Ama sana taraftar olarak şunu diyebilirim , oda Galatasaray taraftarının %94'ü falan fb şampiyon olmasın diye dua ediyordur

Geri kalan %6 kısım ise muhtemelen Beşiktaş'lı arkadaşlarınla ters düşmüştür

Ayrıca camia olarak  Galatasaray ve Beşiktaş aralarında hiç doğru düzgün bir çekişme olduğunu hatırlamam. Kendimi bildim bileli bu böyledir...

Ayrıca bizim yöneticilerde hiç geçinemez fbli yöneticilerle. Daha geçenlerde feci kapıştılar.

Gs nin fbye yatacagini sanmam. Cenk oynarsa 3-0 fb alir, muslera oynarsa gsnin beraberlik sansi var. Gs li forumdasim uzulmesin ama gercek bu, fener orada yenilmez. Hem golu kim atacak penalti diye rakibin 2 puanini calan umut mu, sene sonunda kendini biyere satmaya calisan euro 2016 da bulunmayan hollandanin yildizi mi, nerede ve nasil oynadigi bilinmeyen Yasin mi? Malesef gs kazanamaz inşallah yaniltir beni.
Yok hocam kırılacak birşey yok gayet doğruları söylemişsin. Galatasaray kesinlikle yatmaz ama sonuç yine değişir mi muamma...

Kadromuz cidden yerlerde. Miladı dolmuş artık... Ayrıca Umut konusunda imza bile atarım. Zannetmeyin ki bizimde hoşumuza gidiyor Umut'un son yaptığı (Hakaret Yasak)₅. Baktı gol atamıyor hemen kendini yere atmaya başladı. Burak'ta öyleydi ve zaten öyle olduğu için Galatasaray taraftarı hiç bir zaman tam anlamıyla sevmemiştir.

Sneijder konusunda daha çok etrafındaki oyunculardan memnun olmayan birini görüyorum. Gerçekten harcanıyor bu kadroda. Bu yüzdende çok mutsuz ve formsuz...

Bakalım neler olacak sezon sonu ama 2-3 hafta sonra seçim olacak gibi...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs takımı ciddi anlamda güçsüz ama derbide muslera, sneijder ve podolski iş yapabilir gibime geliyor 2 1 lik bir galibiyet alabilirler

Çevrimdışı mylife1903

Gsnin kadrosu kotu degil yahu adamlar 11 kisi cikip tek mac oynayacaklar. Sezonun maci. Taraftariyla barisacaklar, buyuk mac kazanacaklar, futbolcularin camiadan daha cok ihtiyaci var. tokatlar gonderirler fbyi. AMA gsnin ipiyle kuyuya inilmez.

Bu maci kaybederlerse bizim maca asilacaklardir butun gucleriyle.

Bilemiyorum aziz yildirim bir ayar cekmezse maca derbileri daha cok isteyen kazanir.

Çevrimdışı Tolga

Gs, derbiye doğru kadro ile çıkar ve motive olursa kolay teslim olmaz. Tabi Muslera'nın oynayacağını varsayarak bunu söylüyorum.

Hatta Gs'nin çıkması gereken kadroyu bile düşündüm :D

Muslera-Linnes-Denayer-Chedjou-H.Balta-Yasin-Donk-Selçuk-Podolski-Sneijder-Umut

Bu kadro akıllı oynarsa Fb'ye zor anlar yaşatabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'nin bu hafta gençlerbirliğine'de takılacağını puan kaybedeceğini düşünüyorum.

İlk 4'ten iyice uzaklaşacak cezasını bu sene çekmesi için ya Türkiye kupasını kazanması gerekiyor o çok zor görünüyor Ligde ilk 4'e 5'e kalmak daha kolay.

Fener derbisi için gerek taraftarı ile gerek yönetimi ile gerek oyuncusu ile ne olursa olsun maça kenetleneceğini düşünüyorum muslera,sneijder,podolski kesin oynarlar inşallah.

Gs ne kadar sakat oyuncusu olsada takım kötüde olsa derbi derbi'dir kesinlikle gs'nin ya kazanacağını yada en kötü beraberlik alacağını düşünüyorum.

Doğru 11 ile çıkmakta çok önemli Allah'tan mustafa denizli gitti de daha mantıklı bir 11 ile çıkacağını düşünüyorum fb derbisine :)

Hem Gs için hem bizim için hayırlı bir sonuç olur inşallah  :tabe:

Gs, derbiye doğru kadro ile çıkar ve motive olursa kolay teslim olmaz. Tabi Muslera'nın oynayacağını varsayarak bunu söylüyorum.

Hatta Gs'nin çıkması gereken kadroyu bile düşündüm :D

Muslera-Linnes-Denayer-Chedjou-H.Balta-Yasin-Donk-Selçuk-Podolski-Sneijder-Umut

Bu kadro akıllı oynarsa Fb'ye zor anlar yaşatabilir.

chedju sakat tolga :)

Çevrimdışı Tolga

chedju sakat tolga :)
Maça 2 hafta var eğer yetişemezse H.Balta stoper, Carole sol bek oynar :D

Neyse çok irdelemeye gerek yok o maçın havası farklı olur. Gs'nin kolay kaybedeceğini sanmıyorum.

Maça 2 hafta var eğer yetişemezse H.Balta stoper, Carole sol bek oynar :D

Neyse çok irdelemeye gerek yok o maçın havası farklı olur. Gs'nin kolay kaybedeceğini sanmıyorum.

carole'de sakat :D  :evillol:

Revire döndü takımları :D

Bence tamamen taraftara bağlı bir durum. Eğer iyi sinerji oluşturulursa 3 puan bile alınır.

Derbilerin havası farklı olur. Ama şimdiden söylüyorum bizim başımızda bu yönetim varken hakemler yine Aziz'e biat eder ve saçma sapan işler yaparlar. Zaten  son haftalardaki bizim maçlarda bizim lehimize çok bariz hatalar yapıyorlar. Burnuma pis kokular geliyor...

İşte bunlar hep Cenk'in yüzünden

Çevrimdışı Tolga

O zaman kadro kurmuyorum :D

Gs'nin arka taraf cidden sıkıntılı o zaman.

O zaman kadro kurmuyorum :D

Gs'nin arka taraf cidden sıkıntılı o zaman.

sıkıntılı tabi baksana şuraya ilk 11 çıkmıyor :D

http://www.transfermarkt.com.tr/galatasaray-istanbul/startseite/verein/141

İşte bunlar hep Cenk'in yüzünden

evet bütün herşeyin başı oymuş bizde pektemekten bilirdik :D

evet bütün herşeyin başı oymuş bizde pektemekten bilirdik :D
cenk gitti sizden sakatlıkta bitti cidden. Ne diyeyim Allah bozmasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2016, 21:27:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Guardiola enfes bir takım kuracak anlaşılan.

Bazoer ve Jetro'yu bitirmek üzere City.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: