Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1746108 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Umutoviç 67 gündür gol atamıyormuş :kop:

Çevrimdışı mülkübey

Podolski kafayla Umutinho ya atsa 3-2 olacaktı .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 21:53:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına :D

Etrafınızdakilere de anlatın. 2004'te Galatasaray maddi krize girdi Canaydın ile. O kriz bunun yanında hiçbir şey değildi. Ona rağmen tam 7 yıl sürdü.

O 7 yılda Galatasaray 2 Beşiktaş 1 şampiyonluk kazandı. Stat olmasa çıkamayacaklardı stat ve iteleme ile çıktılar. En önemli artıları ise Hasan Şaş gibi takımı sahiplenen iyi oyuncular ve kemik kadro vardı.

Şimdi borç o zamanın 4 katı. Artık FFP var yani oyuncu alamayacak. Üstüne kadrosu rezil ve yaşlı durumda. Yani minimum 5 yıl hatta uzun vadede abartısız 10 yıl  :bye:
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 21:54:34 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Etrafınızdakilere de anlatın. 2004'te Galatasaray maddi krize girdi Canaydın ile. O kriz bunun yanında hiçbir şey değildi. Ona rağmen tam 7 yıl sürdü.

O 7 yılda Galatasaray 2 Beşiktaş 1 şampiyonluk kazandı. Stat olmasa çıkamayacaklardı stat ve iteleme ile çıktılar. En önemli artıları ise Hasan Şaş gibi takımı sahiplenen iyi oyuncular ve kemik kadro vardı.

Şimdi borç o zamanın 4 katı. Artık FFP var yani oyuncu alamayacak. Üstüne kadrosu rezil ve yaşlı durumda. Yani minimum 5 yıl hatta uzun vadede abartısız 10 yıl  :bye:
Goodbye cimbom...

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 21:57:10
  • Beşiktaş / Bodrum
+ Olarak bize 5 yılda 1 şampiyon oluyorsunuz diye laf sokmaya çalışan özellikle yeni nesil Galatasaraylılar,

Son krize girdiğiniz yıllar yani 2003-2012 arasında 10 yılda Beşiktaş ve Galatasaray 2'şer kez şampiyon oldu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Uefada açıklasın geçirdiği cezayı 1+ 1 yıl alırlar inşallah

Çevrimdışı Çağatay

Bu sefer de devlet el atar yine bir sekilde kopmalarina öyle cok uzak kalmalarina izin vermezler Çağrı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Bu sefer de devlet el atar yine bir sekilde kopmalarina öyle cok uzak kalmalarina izin vermezler Çağrı
Açıkçası ben de öyle düşünüyorum.

Gs ve Fb'nin üzerinden şekillenen bir futbol düzeni var. Hal böyle olunca Gs birkaç yıl varlık gösteremez fakat yavaş yavaş kurtarma planları devreye girer.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

iki gün önce 7 kişilik rakibe üç üç diye bağıranlar şimdi italya ligi 8.sinden üç yiyorlar Allah sabır versin  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağatay

Açıkçası ben de öyle düşünüyorum.

Gs ve Fb'nin üzerinden şekillenen bir futbol düzeni var. Hal böyle olunca Gs birkaç yıl varlık gösteremez fakat yavaş yavaş kurtarma planları devreye girer.

Şöyle düşünüyorum 2 sene sampiyon olamasalar 3. Sene bir şekilde yapilirlar
Öyle yada böyle ittirileceklerdir bi gizli el tarafindan. Lobiler rahat durmaz...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gs'nin işi zor, cimbomlular kahrolmuştur bu maçtan sonra. Tutunacak dal kalmadı. Yabancıların kalitesi yerlerde. Şu Podolski'ye verilen paralara yazık, hele Donk  :evillol: Resmen fazladan bi nüfus besliyo gs, üzüldüm mü üzülmedim. Daha da beter görmek isterim yolu şikeden geçen ve hakkımızı gasp eden her takımı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs'nin işi zor, cimbomlular kahrolmuştur bu maçtan sonra. Tutunacak dal kalmadı. Yabancıların kalitesi yerlerde. Şu Podolski'ye verilen paralara yazık, hele Donk  :evillol: Resmen fazladan bi nüfus besliyo gs, üzüldüm mü üzülmedim. Daha da beter görmek isterim yolu şikeden geçen ve hakkımızı gasp eden her takımı.
üzülmek mi ben yansın istiyorum yok olsunlar lazio şöyle 5 6 tane ataydı keşke

Çevrimdışı Çağatay

Bir de hala başkanları çıkmış açıklama yapıyor.  Ceza gelirse CAS a gideriz diye...
Casmayın bu kadar arkadaş o semsiye açılalı çok oldu...

Çevrimdışı EMİR EMRE

üzülmek mi ben yansın istiyorum yok olsunlar lazio şöyle 5 6 tane ataydı keşke

Bu akşam üzüldüğüm tek nokta karşı karşıya 4. yü kaçırmalarıydı, versene sağdan gelmiş arkadaşına  :evillol:

Çevrimdışı mülkübey

Haha canlı yayında denizli takımı gömdü . Beter ol denizli . feda sezonunda Beşiktaş ı begenmiyordun. Şimdi sevgili gs nle beter ol !
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Martin Linnes,Yasin öztekini , sağ kanatta Sabri sarıoğlu ileri de Umut bulutla gidiyoruz bank asya'ya
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

kura çekimi yarınmış inşallah yarın fenere liverpool gelir  :D :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş maçı öncesi L.Moskova-Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Gökhan Gönül'ün kaburgasında çatlak olduğu öğrenildi.

Kim beddua etmişti bizden :D  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

Beşiktaş maçı öncesi L.Moskova-Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Gökhan Gönül'ün kaburgasında çatlak olduğu öğrenildi.

Kim beddua etmişti bizden :D  :evillol:
hocam o işlere ben bakıyorum. :evillol: :evillol:
O değilde kaburgası bu maçta değil kasımpaşa maçından beri kırılmış. İlginç

Çevrimdışı Çağatay

Manu maçı 1-1 gidiyor atamazlarsa elenecekler :)
Ayrica fenere orta ölçekli bir rakip gelecegini düşünüyorum.
Oyle sevilla dortmund filan gelmesin simdi ama bir sonraki turda gelebilirler :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2016, 22:49:47
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben böyle bakmıyorum olaya bu kadar büyütmemek lazım bunları.

7 yıl krize girdiler mi girdiler zamanında sonra stat ile buralara geldiler. Yine girdiler şimdi tabi ki çıkacaklar önemli olan uzun sürmesi.

Kısa sürede devletin yapabileceği pek bir şey var gibi durmuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Ben böyle bakmıyorum olaya bu kadar büyütmemek lazım bunları.

7 yıl krize girdiler mi girdiler zamanında sonra stat ile buralara geldiler. Yine girdiler şimdi tabi ki çıkacaklar önemli olan uzun sürmesi.

Kısa sürede devletin yapabileceği pek bir şey var gibi durmuyor.

Bu sefer iş ciddi ama işte
o yüzden yardımı da bir an evvel isteyeceklerdir bir şekilde
zaten sadece kendileri için değil isteyecekleri
herkes faydalansın ama biz daha fazla yararlanalım diyeceklerdir
7 sene sürmez belki ama sağlam yıpranacaklar
bu süreyi lehimize iyi kullanırız bizde

Çevrimdışı mellfred

manu-mid maçını izlemenizi tavsiye ederim depay şov yapıyor. safi teknik hergele 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

manu-mid maçını izlemenizi tavsiye ederim depay şov yapıyor. safi teknik hergele

"Penaltı böyle atılır" -Herrera
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: