Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1751307 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

İlk yarının hakkı 0-3 ' tü. Allah ' tan atamadılar

İkinci yarı toparlayabileceklerini de pek sanmıyorum.
Tek ümidim 30-45 arasına fener bir tane sıkıştırıyordu.Onu beceremediler bu kez
Belki şeş kaza bursa bir gol bulursa puan kaybı olabilir

Çevrimdışı can1903

Alper Potuk - RvP girer fener 0-2 kazanır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

İlk yarının hakkı 0-3 ' tü. Allah ' tan atamadılar

İkinci yarı toparlayabileceklerini de pek sanmıyorum.
Tek ümidim 30-45 arasına fener bir tane sıkıştırıyordu.Onu beceremediler bu kez
Belki şeş kaza bursa bir gol bulursa puan kaybı olabilir

ilk gol bursadan sonra fener beraberliği yakalıyacak sonra bursa galibiyet golünü atıcak 2-1 bitecek diyorum :D  :evillol:

Çevrimiçi 38life

İlk yarinin berabere bitmesi iyi oldu. İkinci yari serseri bi mayinla alir bursa ;)

Rüya görüyorsun heralde. İlk yarının 0-0 bitmesi mucizeydi. Mucize devam ederse 0-0 biter ama 90 dakika devam etmez bu şans...

Çevrimdışı Librarius

Bursa'nin ilk yari plani tuttu. Hafta ici yuksek tempoda mac yapan FB'nin 2. yari dusecegini tahmin ederek, daha cok savunmayi dusundu Bursa. 2. yarinin ilk 15 dakikasinda gol yemezse golu bulabilir Bursa. Tabi defans 4'lusunun bomba oldugunu not ederek soyluyorum bunu. Deniz yerine cucak girmeli ve Batasa'nin topla daha cok bulusmasini da saglamali Hamza hoca.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ALDENYX

ikinci yarı fenerin nekadar kondiksiyon yüklediğine bağlı gider maç ..birde hocanın değişiklikleri hangi arada yapacağida önemli...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Rüya görüyorsun heralde. İlk yarının 0-0 bitmesi mucizeydi. Mucize devam ederse 0-0 biter ama 90 dakika devam etmez bu şans...

Umut uyanik insanin ruyasidir :D

Çevrimdışı Kemal

Cezalı mi sakat mi bu Dzundsak ve dany ?

Gültekin de aynısını soledi rıdvan a , Bursa 2 top yapamaz topu kaleye vuracak cucak niye ortada yok mantığım almıyor dedi .

Bjk maçına saklıyorlardir

Çevrimiçi 38life

İkinci yarı Cucak ve Traore girsin Sercan ve Deniz çıksın.

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin üzerine gitmezsen Fb'ye gol atamazsın bu kadar basit.

Bursa geride oyunu kabul edip hızlı hücumla pozisyon arama derdinde fakat bunu bile yapacak halleri yok.Arkadan 2-3 pas yapıp savunmadan topu bile çıkartamıyorlar. Bunun yanında savunma yapmayı da beceremiyorlar bari onu yapabilseler.

Yani 2. yarı bambaşka bir Bursa olması lazım ki bu maçtan en kötü beraberlik çıkartsın. Fb gol atamadı ama çok rahat bir ilk yarı oynadılar.

Fb'nin üzerine gidip savunmasını hataya zorlayan her takım Fb'den puan aldı bugüne kadar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

ilk gol bursadan sonra fener beraberliği yakalıyacak sonra bursa galibiyet golünü atıcak 2-1 bitecek diyorum :D  :evillol:

Totemciler buraya @cursedofdragon :)

Çevrimdışı Kemal

Haci totemlerin totemlerini yap adamların 2 top yaptığı yok nasıl 2  1 bitecek  :)

Çevrimdışı canU

hanı duzsacı  öven arkadaşlar..adam bu bursada forma bulamıyor.... :ebebe:
Valla oynatmayan adama açbakarım kim diye. Sabri umut bilali jem karacanı beğenen adam. Oyüzden çok şey etmemek lazım.

sende 2-3 gün önceki loko maçını unutuyorsun galiba :) 70-75'den sonra fenerde pil biticek  :ok:

Çevrimiçi 38life

İkinci yarı sahaya bambaşka bir Bursa çıkarsa ozaman bir ihtimal...

Çevrimdışı canU

Rvp girer fener alır maç öyle gidiyor

Çevrimdışı Kemal

Ulan Hamza kimlere peşkeş çektin yine maçı şuraya bak takımın 60 saniye takip yatı sahada kalamadi

Çevrimiçi 38life

sende 2-3 gün önceki loko maçını unutuyorsun galiba :) 70-75'den sonra fenerde pil biticek  :ok:

45-55 arası fener 2 tane gol atmazsa sevinirim...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Fransa'dan yazan bi arkadaş vardı totemleri tutuyordu neden yazmıyor bu maç :D

Sana ihtiyacımız var! :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ALDENYX

bu bursalılar özellikle sercan deniz... fb  topçulardan önce yorulur.... :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

45-55 arası fener 2 tane gol atmazsa sevinirim...

ilk yarıda attıkları gibi mi :) Kalede mert yok harun var dikkat'inizi çekeyim  :ok:

Çevrimdışı mülkübey

fb yine bi ayar veriyor . 2.yarı başlayamıyor.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Fransa'dan yazan bi arkadaş vardı totemleri tutuyordu neden yazmıyor bu maç :D

Sana ihtiyacımız var! :)
Başakşehir maçından sonra totem yapayım derken arada kim vurduya gitti  1 hafta 'No Post' cezası aldı.

Etiketler: