Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1747175 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağatay

ozan tufan a aziz yasak getirmiş artık tesislerde yatıp kalkacakmış
dışarı filan da çıkarsa akşam en geç tesise gelme saati de 22.00 miş
çocuk bildiğin yurtta kalıyor  :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Ensar

gokhan gönül “Beni herkes F.Bahçeli Gökhan Gönül olarak tanıdı, Fenerbahçeli Gökhan Gönül olarak da futbolu bırakacağım. Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncem yok” 

bu adam için kimse bi daha Beşiktaşlı demesin.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 12:52:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzon bizim maça gelene kadar boşalacak tamamen sanırım 1461 ile oynayacağız yine :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 12:52:39
  • Beşiktaş / Bodrum
gokhan gönül “Beni herkes F.Bahçeli Gökhan Gönül olarak tanıdı, Fenerbahçeli Gökhan Gönül olarak da futbolu bırakacağım. Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncem yok”

bu adam için kimse bi daha Beşiktaşlı demesin.

Beşiktaşlı değil ki zaten adam Bursasporlu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Scarione ve Eren kesin oynamayacaklarsa Fb zor da olsa kazanır maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Scarione ve Eren kesin oynamayacaklarsa Fb zor da olsa kazanır maalesef.

zaten fb maçı için beraberliğe fitim
öyle kasımpaşa kazanır filan da demiyorum
şu haliyle iki takımda birer puanı alsınlar en temizi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Aziz 45 gün hak mahrumiyeti almış  :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Bursaya da 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmiş
ceza fb maçında çekilecek sanırım
bu da kötü oldu...

Çevrimdışı Koa_lAA

Bursaya da 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmiş
ceza fb maçında çekilecek sanırım
bu da kötü oldu...

seyircisiz oynama cezaları kalkmadımı... ben öyle biliyom.. hani kişilere ceza veriliyodu..

Çevrimdışı cursedofdragon

Yav adamlar kendi ağızları ile bile diyorlar artık bu kadar olmaz.

Çevrimdışı Tolga

O maç seyircisiz oynanacaksa Bursa'dan da ümidimi kestim ben.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

SPORX DIŞ HABERLER- Liverpool Kulübünün gelecek sezondan itibaren bilet fiyatlarını 59 sterlinden 77 sterline çıkaracağını açıklaması ve taraftarların buna büyük tepki göstermesiyle başlayan tartışmalara Hırvat teknik adam Bilic de katıldı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Liverpool'un bilet fiyatlarında yaptığı artışı ve ardından taraftar protestosu nedeniyle bunu geri çekmek zorunda kalmalarını değerlendirirken, "Eğer markete gidip havyar ve şampanya alırsanız bu pahalıdır. Ama süt ve ekmek alırsanız bunlar ucuzdur. Bu Sefiller değil; bu futbol" dedi.

Bilic, "Futbol kulüpleri iş yapıyor ama birçok yerden para kazanıyorlar. Bilet fiyatları taraftarlar için uygun olmalıdır." derken futbolun geniş halk kitlelerine yayılması gerektiğine de vurgu yaptı:

"Bu oyun polo ya da golf değil. Elit kesime hitap etmiyor. Dünyanın en popüler sporlarından birisi ve insanlar aileleri ile bu spordan uzak kalmamalı."

Bilic ayrıca kendilerinin bilet fiyatlarında artışa gitmeyeceklerini ve gelecek sezon en ucuz kombine ile 16 yaş altı bilet fiyatlarına sahip takım olacaklarını söyledi. Gelecek sezondan itibaren maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynamaya hazırlanan Londra ekibi, kombine biletler için 289 sterlinlik bir fiyat belirlerken, 16 yaşından küçük taraftarlarına ise kombine biletleri 99 sterline satacak.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

SPORX DIŞ HABERLER- Liverpool Kulübünün gelecek sezondan itibaren bilet fiyatlarını 59 sterlinden 77 sterline çıkaracağını açıklaması ve taraftarların buna büyük tepki göstermesiyle başlayan tartışmalara Hırvat teknik adam Bilic de katıldı.

Tecrübeli çalıştırıcı, Liverpool'un bilet fiyatlarında yaptığı artışı ve ardından taraftar protestosu nedeniyle bunu geri çekmek zorunda kalmalarını değerlendirirken, "Eğer markete gidip havyar ve şampanya alırsanız bu pahalıdır. Ama süt ve ekmek alırsanız bunlar ucuzdur. Bu Sefiller değil; bu futbol" dedi.

Bilic, "Futbol kulüpleri iş yapıyor ama birçok yerden para kazanıyorlar. Bilet fiyatları taraftarlar için uygun olmalıdır." derken futbolun geniş halk kitlelerine yayılması gerektiğine de vurgu yaptı:

"Bu oyun polo ya da golf değil. Elit kesime hitap etmiyor. Dünyanın en popüler sporlarından birisi ve insanlar aileleri ile bu spordan uzak kalmamalı."

Bilic ayrıca kendilerinin bilet fiyatlarında artışa gitmeyeceklerini ve gelecek sezon en ucuz kombine ile 16 yaş altı bilet fiyatlarına sahip takım olacaklarını söyledi. Gelecek sezondan itibaren maçlarını Olimpiyat Stadı'nda oynamaya hazırlanan Londra ekibi, kombine biletler için 289 sterlinlik bir fiyat belirlerken, 16 yaşından küçük taraftarlarına ise kombine biletleri 99 sterline satacak.

Bilic ordada her yere karışıyor :D

Çevrimdışı Kalyoncu

Kweuke sezonu kapatmış

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kweuke sezonu kapatmış

rize küme düşer.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kweuke sezonu kapatmış

Ne pis Subatmis be.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kweuke sezonu kapatmış

Rize icin ve oyuncu icin üzüldüm ama bizim açımızdan iyi haber..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yav adamlar kendi ağızları ile bile diyorlar artık bu kadar olmaz.

Sana bisi diyimmi fener o iki mactan 6 puan alamayacak, isterse hakemler sikenin kralini yapsin :D cunku fenerde o maclari alacak Güven Özveri Tecrübe yok ;)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 20:14:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaraylı yorumu yakaladım Mayıs'tan  :kop:  :kop:

Alıntı
Teoman Eraslan
24.05.2015, 13:24
Ulan bu dandik bjk nin 800 milyon borcu var ama medyaya göre Galatasaray batmış :(

O kadar aptallar ki 2 yıldır batıyorsunuz diyoruz 5 ay kala bile görememişler yazdığına bak eminim iki kulübün temlikli ve potansiyel gelirleri hakkında bilgi sıfır  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sana bisi diyimmi fener o iki mactan 6 puan alamayacak, isterse hakemler sikenin kralini yapsin :D cunku fenerde o maclari alacak Güven Özveri Tecrübe yok ;)
kasımpaşadan beraberlik bekliyorum bursa seyircisiz de koyar fenere

Çevrimdışı EMİR EMRE

kasımpaşadan beraberlik bekliyorum bursa seyircisiz de koyar fenere

Yaz oraya bir puan :D

Çevrimdışı bjkferhat

Mrhblar,

Fenere verilen avansların kacıncısı bu sayamadım.Bunları bizim maca kadar arka cıkacaklar anlasıldı.Hatta derbi de de dogranabiliriz.Baska turlu yetisemezler bize
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2016, 20:42:13 bjkferhat ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2016, 21:08:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Orada da başlamış sosyalist palavralarına.

West Ham United'ın menajeri Slaven Bilic, futbolun golf ya da polo gibi "zengin sporu" olmadığını ve bilet fiyatlarının herkes için makul bir düzeyde tutulması gerektiğini söyledi
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: