Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735292 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı EMİR EMRE

Lig maçlarından önce kupa maçları var, Emre cezasını orada çekecek. Samet Aybaba bir kıyak yapar inşallah bize ilk hafta.

Doğru onu unuttum, hadi bakalım inşallah

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fenerin savunması sağlam arkadaşlar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok komik maçtı. Sivas'ta bazı oyuncular futbolu Çoktan bırakmış. Buna rağmen açık oynadılar. Fenerde pozisyon buldu. Yalnız net olarak Söyleyeyim araya başka Faktörler girmezse inşallah şampiyonuz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Fenerde bazı oyuncuların 90 dk yı çıkarması mümkün değil. Biz bunları çok rahat yeneriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fenerin savunması sağlam arkadaşlar.

Ayrıca buna bir de Anadolu takımlarının beceriksizlikleri eklenince böyle maçlar görüyoruz maalesef.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

ne bekliyordunuz ? sivas kadıköyde fb'den ne zaman puan aldı ki  :bawling:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ilhan mansız

Şu RVP var ya bitiricilik bu sene SIFIR aynen böyle devam yüzde yüzleri kaçırmaya
adamın ölmüş eşekten farkı yok. Neyse bozuntuya vermeyelim. 😀

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu ağlak fenerlilerden illallah ettim var ya bu sene. :kop:

O kadar para harcayıp oynanan futbola bakıyolar, yaptıkları tek iyi şey son 10 dakika kapanmak :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Ikinci yari ilk maclari ligin son iki sirasindaki takimlarla yapicaz biz evimizde fb deplasmanda. Bakalim nasil olacak performanslari
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı EMİR EMRE

Biz iyi olup kazandıkça kimin ne halt ettiği umrumuzda değil.

Gerçek şu ki fena korku saldık. Sokakta, iş yerinde, otobüste, yolda konuşan herkes 1-0 dan sonra Beşiktaş'ın parçaladığından bahsediyor. Bu formu devam ettirip kazasız belasız şampiyon olacağız inşallah. Bize 90 dakika mücadele eden canını dişini takan rakipleri yenmek düşer, bize öyle oynadıktan sonra kim kime yatarsa yatsın.

Çevrimdışı ekrembaser

Takımımı taraftarımı bu yüzden seviyorum adamların 2.golünde top kornere çıkmamış bizden bir kişi konuşmadı adamlar hala Beşiktaş'ın lehine daha fazla hata yapıldı diye algı yapıyorlar

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin son 10 dakikada ve sürekli tek farklı kazanması beni iyice sinir etmeye başladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

17.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Çaykur Rizespor 2-1 Başakşehir

Antalyaspor 0-0 Gaziantepspor

Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor

Bursaspor 2-1 Mersin İdmanyurdu

Kayserispor 1-1 Galatasaray

Akhisar Belediyespor 0-0 Osmanlıspor

BEŞİKTAŞ 4-0 Torku Konyaspor

Eskişehirspor 2-0 Gençlerbirliği

Fenerbahçe 2-1 Sivasspor

Çevrimdışı cursedofdragon

Fb'nin son 10 dakikada ve sürekli tek farklı kazanması beni iyice sinir etmeye başladı.

Sorma ya.Bizim oynadığımız futbola bak fenerin oynadığı futbola bak puan farkı 1 hiç adalet yok.

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                              13 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            13 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     11 Gol

Leonard Kweuke (Çaykur Rizespor)            9 Gol

Badou Ndiaye (Osmanlıspor)                       9 Gol

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gol Krallığı

Gomez ilk görevi tamamladı. İnşallah sakatlık falan olmazsa 25-30 arası atacak.

Burada çarpıcı nokta Rodallega, Kweuke ve Ndiaye. Resmen takımlarını olduğu yerlere taşımış adamlar. Hepsi de kaliteli oyuncular gerçekten güzel bir lig oluyor, umarım şu gol krallığında artık kafada yine bir Beşiktaşlı görürüz. İlhan Mansız'dan sonra hasret kaldık...

Çevrimdışı Çağatay

Bir yerde takilacaklar beyler böyle nereye kadar gider saniyorsunuz elbet bir yerde tökezleyecekler şu uefa dönüşleri ızdırap olacak onlara
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu feneri kadıköyde yeneceksin arkadaş bu kadar basit
eğer 3 4 puan önde gidersek yeneriz feneri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir yerde takilacaklar beyler böyle nereye kadar gider saniyorsunuz elbet bir yerde tökezleyecekler şu uefa dönüşleri ızdırap olacak onlara
bugün es esin kazanması süper oldu 2 3 tane iyi transfer yapmaları şartıyla fenerden puan alma ihtimalleri hiç az değil ayrıca 3 4 puan önde kadıköye gidersek feneri yeneriz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gol Krallığı

asist krallığında töre,olcay ve oğuzhan 5'er asistle ilk sıradalar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

balına çok kazandılar takılmaya başlarlar 2.yarı iyi kaleci ve iyi stoper ile çok yüksek ihtimal şampiyon oluruz

Çevrimdışı Tolga

balına çok kazandılar takılmaya başlarlar 2.yarı iyi kaleci ve iyi stoper ile çok yüksek ihtimal şampiyon oluruz

İlla ki 2. yarı takılacaklar her maçı böyle kazanamazlar tabi ama normal şartlarda en azından 6-7 puan fark olabilirdi çok rahat.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Fener yine ite kaka aldı maçı. Böyle böyle 40 puan yaptı herifler

İkinci yarı fener maçına kadar olan fikstüre bir baktım da gerçekten çok belirleyici maçlar var.Her türlü senaryo gerçekleşebilir

Bjk                                                      Fb
Mersin                                               Eskişehir(d)
Ts(d)                                                 Rize
Gaziantep                                           Antalya(d)
Başakşehir(d)                                      Kasımpaşa
Gençlerbirliği                                       Bursa(d)
Fenerbahçe(d)                                      Beşiktaş

Derbiye kadar liderliği verir ve maçı da kaybedersek altından kalkamayız
Ama trabzon , başakşehiri geçer ve derbiyi de kaybetmezsek 3 puan ve üzeri bir fark ile ligin sonuna kadar gidebiliriz
Avantajımız fenerin bursa ve moskova deplasmanlarından sonra bizimle oynaması.

Ben yukarıda fenerin bursa dışındaki takımlara puan vereceğini sanmıyorum.
O yüzden bizim ts ve başakşehir maçları çok çok önemli.Oralarda liderliği kaybedebiliriz :by2:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İlla ki 2. yarı takılacaklar her maçı böyle kazanamazlar tabi ama normal şartlarda en azından 6-7 puan fark olabilirdi çok rahat.
akhisar ve gençler maçlarından birini rahatlıkla kazanabilirdik 4 puan fark süper olurdu.

Çevrimdışı mellfred

fenerde bekler çok katkı sağlıyor.şu caneri çekip alsak keşke

Etiketler: