Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1740381 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağrı

Akhisar bize oynadığının yarısını bile oynamıyor üst üste 2. sene oldu böyle bu artık bu kadar belli edilmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Kapattım maçı bunlar yine yatar 3 tane yerler.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bala attılar golü, merak etmeyin devamı zor gelir.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı AmaralGürses

Akhisar bize oynadığının yarısını bile oynamıyor üst üste 2. sene oldu böyle bu artık bu kadar belli edilmez.

Akhisar-gs ve akhisar-BJK maçlarının istatistiki verileri ortaya konarak suç duyurusunda bulunulmalı
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2015, 16:43:25 AmaralGürses ]

Çevrimdışı LuceGel

Umut akıl dolu vurmuş hay allahım  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

Bizim maçta çok sert ve agresif oynadılar 30 dk da 5-6 sarı kartlık faulleri vardı.

Çevrimdışı Kadir G.

Bomboş pozisyonda direkt vuruş yerine yere çarptırıp musleranın ellerine topu atmak ayrı bir zeka ürünü

Çevrimdışı Tolga

Akhisar gibi ölümüne kapanan takımlara karşı ne olursa olsun geriye düşmeyeceksin hele hele maçın başında.

Geriye düştüğün zaman o kilidi açmak çok zor oluyor bir de üstüne devre biterken Tolga'nın yediği hatalı golü de eklediğin zaman maçı döndürebilmek daha da zorlaşıyor.

Gs geriye düşseydi kazanamazdı bu maçı ama yine de belli olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih_

Bunlar bize karşı hadlerini bilerek oynadı şansa bala galibiyet aldılar, gs ye karşı favori gibi çıkmışlar buda cincona yarıyor şuanda. Ama ben en kötü bir beraberlik bekliyorum bu maçtan

Çevrimdışı LuceGel

Çevrimdışı AmaralGürses

Akhisar gibi ölümüne kapanan takımlara karşı ne olursa olsun geriye düşmeyeceksin hele hele maçın başında.

Geriye düştüğün zaman o kilidi açmak çok zor oluyor bir de üstüne devre biterken Tolga'nın yediği hatalı golü de eklediğin zaman maçı döndürebilmek daha da zorlaşıyor.

Gs geriye düşseydi kazanamazdı bu maçı ama yine de belli olmaz.

fener 2 farklı öne geçmişti ? ölümüne kapanan takım çevirdi.

türkiye kupasında yenen goller, bilal transferi, güray transferi için gündem yaratılması ve genel anlamda ortaya koydukları oyun ve mücadele itibariyle pek de futbol doğrularıyla açıklanabilecek bir durum olmayabilir..

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Akhisar stoperi İsmail Konuk geçen sene de Burak'a gel geç demişti. Resmen sahaya yenilmeye çıkmışlar, bizim maçta deli gibi pres yapan herifler sahada ruh gibi gezinip rakibe teslim ediyor her topu.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray da iyi oynuyor bugün önde basarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Tolga

fener 2 farklı öne geçmişti ? ölümüne kapanan takım çevirdi.

türkiye kupasında yenen goller, bilal transferi, güray transferi için gündem yaratılması ve genel anlamda ortaya koydukları oyun ve mücadele itibariyle pek de futbol doğrularıyla açıklanabilecek bir durum olmayabilir..
Fb'nin yediği goller biri penaltı diğeri de Volkan'ın hatasıyla gelen duran top golü.

Öyle baskı kurarak falan 2 gol bulmadılar yani o maçta.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ilhan mansız

Akhisar hazırlık maçı oynamaya çıkmış resmen

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Podolski 2-0
Kupa macinda yedek kadroyla daha iyi oynamisti bunlar

Gurayin Fanatik Gs li oldugunu düşünüyorum

Bize karsi Her macta Gol atip Sov yapan Guray , Gs maclarinda Bos kaleye atamiyor Cok ilginc

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Yenilen 2. Gol normal bir gol degil.
Kesinlikle degil
Topu o şekilde kaciran bir kaleci normalde az da olsa bir refleks gösterir. Bu resmen bakmış
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı GÖRKEM

Lukac'in 2 Golde de hatasi var demeyim ama ikisi de tutulmayacak Top degildi diye düsünüyorum.

Bilmiyorum Sizin fikirleriniz nedir.

Etiketler: