Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1741291 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı AmaralGürses

Bursa'ya çok yazık oluyor. Bu bütçe, güzel şehir, iyi bir taraftar grubu. Gerçekten potansiyelini kullansa ilk 3 e rahat oynayacak şehir ne hale geldi.

Potansiyel yüksek, kadro güzel ama 1,500 taraftar vardı Osmanlı maçında. Pek tanımam taraftarlarını ama biraz iyi gün dostu gibi geldi bana..

Çevrimdışı Kalyoncu

Potansiyel yüksek, kadro güzel ama 1,500 taraftar vardı Osmanlı maçında. Pek tanımam taraftarlarını ama biraz iyi gün dostu gibi geldi bana..
Cezalılardı Beşiktaş maçından

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Cezalılardı Beşiktaş maçından

Devam ediyor mu cezaları hala? 1,500 kişi nasıl girdi o zaman  :alala: bütün tribünlerde adam vardı çünkü gözle görülebilecek sayıda.

Çevrimdışı Kadir G.

Devam ediyor mu cezaları hala? 1,500 kişi nasıl girdi o zaman  :alala: bütün tribünlerde adam vardı çünkü gözle görülebilecek sayıda.

Ceza o maça gelenleri kapsıyor seyircisiz oynama cezası kalktı.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Mou kimin başına geçer :D

En büyük aday Paris. Ama adam rekabeti seviyor oraya gitmez sanırım.

Adaylar; Roma, Bayern, Real Madrid.

Tekrar heyecan ararsa Porto ama klasmanını düşürmeyecektir. Bence sene sonu yeniden Real'in başına geçme ihtimali yüksek.

Roma talip olmuş :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

mou umarım manu nun başına geçer... alex ferguson un yerini anca o doldurur... biraz beklerse olacak gibi... yakında kovarlar van gaal ı..

mou yakışır manuya

Çevrimdışı Çağrı

mou umarım manu nun başına geçer... alex ferguson un yerini anca o doldurur... biraz beklerse olacak gibi... yakında kovarlar van gaal ı..

mou yakışır manuya

Guardiola geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

Guardiola geliyor.

kötü olmuş.. mou yıllar önce sölemişti alex den sonra talibim manu hocalığına diye.. çok istiyodu orayı...

bayern de şenol güneş i almasın sakın... aman haa :)

Çevrimdışı Kalyoncu

İki maç aldılar biri tamamen seyircisiz diğeri o maça girenlereydi ondan o kadar azdı

Çevrimdışı Koa_lAA

şu videonun 1 numarasındaki kaleci kim bi dikkatli bakarsanız sevinirim... adam öldürüyomuş ya la :D

Çevrimdışı cursedofdragon

acımayın şu bursalılara küme düşsünler  :ok:

Çevrimdışı EMİR EMRE

acımayın şu bursalılara küme düşsünler  :ok:

he ya.. beter olsun Bursa hiç üzülmüyorum hatta keyif alıyorum Macar da kırmızı kart görmüş Noeli erken getirmiş haftaya da çaksınlar Bursaya  :evillol:

he ya.. beter olsun Bursa hiç üzülmüyorum hatta keyif alıyorum Macar da kırmızı kart görmüş Noeli erken getirmiş haftaya da çaksınlar Bursaya  :evillol:

nasılsa başlarına denge dengeoğlu geldi dengeler bozulmaz şimdi :D  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

nasılsa başlarına denge dengeoğlu geldi dengeler bozulmaz şimdi :D  :evillol:

Siftahı da güzel yapmış ben yine 4 olur diye bekliyodum ama az olmuş bu sefer  :D

Siftahı da güzel yapmış ben yine 4 olur diye bekliyodum ama az olmuş bu sefer  :D

zamanla olur :D

Çevrimdışı Çağatay

Roma talip olmuş :D

Kritik soru:
Roma'ya giderse tüttüren şezniyi kadroda görmek ister mi ? :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Leicester yine kazandı inanılmaz.

Ligin ikinci yarısı düşüşe gecebileceklerini tahmin ediyorum

Kritik soru:
Roma'ya giderse tüttüren şezniyi kadroda görmek ister mi ? :)

tüttüren şezniyi ben isterim :D

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağatay

Mourinho manchester yolcusu.

Chelsea'de bu kadar hukuku olan bir adamin Manchester'a gidebilecegini sanmam. Italya mantikli geliyor banada

Çevrimdışı Çağatay

tüttüren şezniyi ben isterim :D

Onun için de arsenalin kapisini çalmak gerekiyor :) oraya gitmisken ospina icin gidilmesi lazım

Çevrimdışı Deniz

Mou cok fena cuvalladi kariyerinde en dip yaptigi noktada bir sure takim calistirmayacagini dusunuyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Chelsea'de bu kadar hukuku olan bir adamin Manchester'a gidebilecegini sanmam. Italya mantikli geliyor banada

Bu denli kötü sezon geçirmesi oyuncuların ona karşı tutumundan kaynaklıydı. Ben chelseanin rakibi olma şansını kolay kolay kaçıracağını sanmıyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Tabi benim gönlümde real madride gitmesi var. Ancelotti münihe gidecek büyük ihtimalle o yğzden real için td adayım teke indi.

Etiketler: