Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1741244 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Fransa da hiç çalışmadı o yüzden PSG'e gidebilir.

Real Madrid'e dönse çok iyi olur tabi :D

Bir ihtimalde İtalya'ya dönebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mourinho Madrid'e gider ilk işi de Bale'i postalamak olur  :biggrinking:

Çevrimdışı Kadir G.

Madrid hoca adayları mourinho ve ancelotti imiş. İronik.

Çevrimdışı Tolga

Madrid hoca adayları mourinho ve ancelotti imiş. İronik.
Ancelotti'yi gönderip Benitez'i getirmek saçmaydı zaten.

Çevrimdışı Kadir G.

Ancelotti'yi gönderip Benitez'i getirmek saçmaydı zaten.

4 kupa aldırmış hocayı gönderip daha pahalı bir balon aldılar. Ancelotti gayet iyiydi bence de.

Real Madrid'in yönetici zihniyeti değişmeden barcelonayı yakalama şansı olduğunu düşünmüyorum. Değerinin 3 katını verip bale james vs almak tamamen saçmalıktı. Mesutu Di Maria'yı göndermemeliydi.

Takımın çoğu mevkii pahalı lakin işe yarar değil. Hala Benzama ile oynamaya çalışıyor. De Gea'yı o kadar uğraşa rağmen alamadı. Orta saha haddinden fazla yumuşak geliyor bana. En azından Lewa-Pogba-De Gea lazım o üçünün bedeli de yıllık bütçenin 3 te 1 i. İşimiz iş. :)

Çevrimdışı Tolga

4 kupa aldırmış hocayı gönderip daha pahalı bir balon aldılar. Ancelotti gayet iyiydi bence de.

Real Madrid'in yönetici zihniyeti değişmeden barcelonayı yakalama şansı olduğunu düşünmüyorum. Değerinin 3 katını verip bale james vs almak tamamen saçmalıktı. Mesutu Di Maria'yı göndermemeliydi.

Takımın çoğu mevkii pahalı lakin işe yarar değil. Hala Benzama ile oynamaya çalışıyor. De Gea'yı o kadar uğraşa rağmen alamadı. Orta saha haddinden fazla yumuşak geliyor bana. En azından Lewa-Pogba-De Gea lazım o üçünün bedeli de yıllık bütçenin 3 te 1 i. İşimiz iş. :)
Yıllardır çok gereksiz transfer yapıyorlar.

Harcanan paralara yazık.

Çevrimdışı Tolga

Chelsea, sezon sonuna kadar Hiddink ile anlaşmak üzereymiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Chelsea, sezon sonuna kadar Hiddink ile anlaşmak üzereymiş.

chelsea küme düşer bence bu sene :D

Çevrimiçi COB

Stad açilmadan önce Vodafone reklam yapacak galiba.

Cem Yilmaz oynasa iyi olurdu :D

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Çağatay

Stad açilmadan önce Vodafone reklam yapacak galiba.

Cem Yilmaz oynasa iyi olurdu :D

Tt arena acilmadan oncede cem yilmazla reklam yapmisti telekom
Ozentilik gibi olur ayrica cem yilmaz şu sıralar is bankasi ile anlasmali sanirim vodafone oynatamayabilir
Ayrica Vodafone'un da reklamlarini hangi ajans yapiyorsa genelde yaratici dikkat ceken projeler yapiyorlar ellerinden guzel bir is çıkabilir diye düşünüyorum bizim için reklam yaparlarsa eğer
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tt arena acilmadan oncede cem yilmazla reklam yapmisti telekom
Ozentilik gibi olur ayrica cem yilmaz şu sıralar is bankasi ile anlasmali sanirim vodafone oynatamayabilir
Ayrica Vodafone'un da reklamlarini hangi ajans yapiyorsa genelde yaratici dikkat ceken projeler yapiyorlar ellerinden guzel bir is çıkabilir diye düşünüyorum bizim için reklam yaparlarsa eğer

O değilde abiler, Spor Toto başlığı ne alaka :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

O değilde abiler, Spor Toto başlığı ne alaka :D

Oyle esti birden bende simdi farkettim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi COB

Evet yaw, Vodafone Arena sanip yazmisim.  Özür dilerim,  konuyu stada taşiyalim.. 

Çevrimdışı AmaralGürses

Konya:1  Bursa:0  (ilk yarı sonucu) 

@Çağrı sen Bursa puan alır artık dedin ya, aslında doğru dedin Tepecik Belediyespor'u yenip aldılar işte  :evillol:

Şimdi inşallah 0 çekecekler yine  :ok:

Çevrimdışı LuceGel

Konya:1  Bursa:0  (ilk yarı sonucu) 

@Çağrı sen Bursa puan alır artık dedin ya, aslında doğru dedin Tepecik Belediyespor'u yenip aldılar işte  :evillol:

Şimdi inşallah 0 çekecekler yine  :ok:
Şanslarına bu yıl mersin Eskişehir var ligde yoksa kesin düşerlerdi,bakalım yinede belli olmaz bu işler  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı AmaralGürses

Şanslarına bu yıl mersin Eskişehir var ligde yoksa kesin düşerlerdi,bakalım yinede belli olmaz bu işler  :D

10 kişi kaldılar cucak haftaya yok hatta direk kırmızı olduğu için 2 hafta da verebilirler  :kop: :kop: :kop:

Bu arada haftaya mersin geliyor bursaya, mersin yenerse herşey mümkün abi @LuceGel
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 17:35:28 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Mehmet K

Mert Günok'un hareketi net kırmızı kart!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mest oluyuyorum bu yil su bursa puan kaybettikce. Ve yine godikbasina saydirmalar ve kapanis. Dussunler insallah. Hatta keske son mac bizimle olsaydi ve kader maclari olsaydi da biz vuraydik iyiydi.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Şu Bursa'yı bu kadar ciddiye almayın.

Böyle yaptığınız zaman onlarda kendilerini nimetten sayıyorlar.

Gerek yok boşverin.

Çevrimdışı LuceGel

Haftaya Mersin'liyiz beyler. Çok net  :evillol:
Zaten iç sahada mersini yenemezlerse düşerler net  :lol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

bursayı ciddiye almayın ya

donk iyi gol atmıs bu arada
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Rıza hocam maçı almış. :)

Yarın galatasaray 6. sıraya kadar düşebilir.

Çevrimdışı Çağrı

Bursa'ya çok yazık oluyor. Bu bütçe, güzel şehir, iyi bir taraftar grubu. Gerçekten potansiyelini kullansa ilk 3 e rahat oynayacak şehir ne hale geldi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: