Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735522 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Savaş

Gs baskı yediği anda veriyor topu. Bu da bizim en iyi yaptigimiz sey.

Hirpalaya hirpalaya yenicez bunları. Özellikle 60'dan sonra bunlar oyundan düşünce +18 olur haftaya.

Bitmiş bunlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dzsudzsak'a anadolu topçusu diyorsun ki bu adam Nakoulma'dan iki gömlek üstün bir oyuncu. Nakoulma'nın hızı dışında ne gibi bir özelliği seni cezbetti de Beşiktaş'a transfer edilmesini istiyorsun bir anlatsana bana ?  :)
Hizli ve Guclu bir oyuncu , Yuksek top ozelligi var Birebirde de iyi ben faydali olabilecegini düşünüyorum zaten direk 11 oyuncusu demedim hamle oyuncusu olur dedim Lafimi çarpıtma :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gelmiş bir futbolcumuzuda bu kadar yerden yere vurmanin bir mantigi yok, ne yapalim asalim atalim mi yok mu sayalim. En fazla verimi almaya calismamiz lazim. Kaldiki ilk 11 oyuncusu degil belki ama yeri geldiginde cok iyi bir hamle oyuncusu olarak isimize yarayacak bir futbolcumuz.
abi görüşümü söyledim hamle oyuncusu olarak faydası oldu inşallah daha da olur
Madem oyun mantigi bize uymuyor neden takimin en skorer oyuncularindan birisi bana aciklarmisin ??
Evet herkes sevmeyebilir bu dogaldir ama takima Katki verdigi halde Yerden yere vurursan ben sana orada dur bakalim derim :tabe:
Ben buradan banlanmadigim surece her BEL ALTI vurdugunuzda misliyle karsilik verecegim ama Normal elestirirsen buna bende destek veririm cunku bende eleştiriyorum elestilecek yanalri var cunku her futbolcumuzi elestirebiliriz ama Bel alti vurmak baska sey..
Bu arada meyve veren agac taslanir normal karşılıyorum ..
yunus emre bel altı vurmadım düşüncelerim bu yönde normal eleştiri yapıyorum bana göre daha fazla gol atar inş. Bizim için atıyor ne de olsa

Çevrimdışı LuceGel

Gs acaip stresli bunları haftaya dağıtırız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Bu Gs'yi yenemezsek daha da konuşmayalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs baskı yediği anda veriyor topu. Bu da bizim en iyi yaptigimiz sey.

Hirpalaya hirpalaya yenicez bunları. Özellikle 60'dan sonra bunlar oyundan düşünce +18 olur haftaya.

Bitmiş bunlar.

Hiçbir derbi maçı öyle güle oynaya alınmaz hele de bizim maçımızsa :D

Bence 3 ihtimalli olur haftaya. Ama Şenol Hoca'ya güveniyorum tabi ki :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Fuck off fuck off diye bagiriyor kartdan sonra sinayder.. duymazlar:)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Savaş

Sneijder'den sari karttan sonra f.ck off'lar :D

Tabiki ikinci kart yok.

Çevrimdışı ZEKI

Adamın attığı paslara bakın enfes ya. 180 derece oyun vizyonu var adamda.
Cagrinin cacik sevdasi, yunus emrenin quaresma sevdasi.... yeminle gina geldi bir baslik acin orda bu iki futbolcuyu sabaha kadar konusun

Çevrimdışı Kartal Ç

Sneijder'den sari karttan sonra f.ck off'lar :D

Tabiki ikinci kart yok.

Çünkü forması siyah beyaz değil  :lol:

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Sneijder fuck off diyor hakeme kart yok tabi. Bizim Töre kendi kendine fuck off dese bile atılıyor hakemin duymamasına rağmen.  :)

Cagrinin cacik sevdasi, yunus emrenin quaresma sevdasi.... yeminle gina geldi bir baslik acin orda bu iki futbolcuyu sabaha kadar konusun
Abi valla Suc bende degil , TAHRIK var :biggrinking:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı A_Aydin

Yanlış değilsem F.ck off küfür sayılmıyor artık f.k Y.u küfürmüş sadece, öyle karara bağladılar.

Çevrimiçi Rasim

madem öyle haftaya birde biz altı liyalımda bunları tamamen sussunlar  :evillol: :evillol: :evillol:
Beşiktaş!

Yanlış değilsem F.ck off küfür sayılmıyor artık f.k Y.u küfürmüş sadece, öyle karara bağladılar.
Kabak Torenin basina patladı yani :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Burak, Umut, Gomez aynı tip oyuncular.."

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Rasim

ahanda benim yasdigim sehirden gelen adam girdi maça Tarik :lol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!