Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735245 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı atalay

Galatasaray'ın oyun iştahı kalmamış. Net bir oyun şablonu da yok. Haftaya bunları tokatlamak elzem.

Çevrimiçi COB

Ertuğrul iyi oyuncularla çok kötü kadro kurmuş. Teker teker başka takimlarda oynasalar çok daha verimli olur bu oyuncular.

Bursa rahat pas yapiyor ama bunu ciddi tehlikeye dönüştüremediler, Josue birşeyler yapmazsa maç sikintiya girer.

Mustafa Denizli devre sonuna kadar kaç galibiyet alacak bakalim. Bu maç ancak karambolden gol bulurlar bulurlarsa.

Çevrimdışı Çağrı

senin iddaa yattı ama çağrı :D

doğru oynamışım aslında 0-1 bitmemesi mucize değil mi pozisyonlara bakarsak :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

artistliği bırakıp boş kaleye gol atması, ayağında gereksiz top tutmayıp takımı yavaşlatmaması gerekiyo ayrıca bizim sisteme uymuyo

Tore bos kaleye kacirmadimi ? Odami artistlik yapti
Gomez karsi karsiya 2 tane kacirmadimi Sivas macinda ? Oda mi artistlik yapti
Olcay her mac Kacirmiyormu bos kaleye veya karsi karsiya? Oda mi artistlik yapti ?
Takimdaki herkes kaciriyor , Ama Quaresma kaçırınca artistlik yapmis oluyor diğerleri kacirinca Sanssizlik oluyor dimi ? Hadi ordan YEMEZLER !
Yaptiginiz BEL ALTI vurmaktan baska bisey degil kusura bakmayın :ok:
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 21:03:18 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Su cacik sevdasini cidden anlamis degilim kucuk anadolu takiminin futbolcusu birakin artik su futbolcuyu ovmeyi mentalite olarak bitmis bir futbolcu. Zaten bir sey olsaydi bonservisi bedava olan bu Caciki avrupa devleri birakirmiydi.  VArupada cezali takimdan, avrupa dan cezali bir takima geldi. mentalite bu kadar bu futbolcuda.

Zeki abi kim aldı kim bıraktı hiç umrumda değil açıkçası.

Aldığımıza ve almadığımıza bakıyorum, oyun stiline bakıyorum, aldığımız oyuncu da Arap ligine top oynamaya gitti.

Mesele bunlar değil bizim ihtiyacımız bu ve bu tip oyuncuydu dribling yapan çizgi oyuncusu değil büyük yanlış yaptık.

Duran top özelliği ise en en büyük hatamız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Aksine asılıyor baya ama son tercihleri çok yanlış hücumda.

Traore ayısı çıkmazsa kırmızı yiyecek çıkarsa Bursa gol atacak.
bu maçın temposuyla bizim maçınki Arasında dağlar kadar fark var. Geçen barca maçında speed average istatistiği verildi. Bizde de olsa fark ortaya çıkar. Dikkat edersen birkaç pozisyonda bomboş ara paslarını vermediler

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi kim aldı kim bıraktı hiç umrumda değil açıkçası.

Aldığımıza ve almadığımıza bakıyorum, oyun stiline bakıyorum, aldığımız oyuncu da Arap ligine top oynamaya gitti.

Mesele bunlar değil bizim ihtiyacımız bu ve bu tip oyuncuydu dribling yapan çizgi oyuncusu değil büyük yanlış yaptık.

Duran top özelliği ise en en büyük hatamız.
Cacik bize bu mantalite ile hic bir fayda getirmezdi, ben acikcasi bu kafadaki bir futbolcunun gelmedigine cok seviniyorum. Biliyorsun ki transfer doneminde cok istiyordum gelmesini ama simdi iyiki gelmemis diyorum.

Su cacik sevdasini cidden anlamis degilim kucuk anadolu takiminin futbolcusu birakin artik su futbolcuyu ovmeyi mentalite olarak bitmis bir futbolcu. Zaten bir sey olsaydi bonservisi bedava olan bu Caciki avrupa devleri birakirmiydi.  VArupada cezali takimdan, avrupa dan cezali bir takima geldi. mentalite bu kadar bu futbolcuda.
+1903 :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tore bos kaleye kacirmadimi ? Odami artistlik yapri
Olcay her mac Kacirmiyormu bos kaleye veya karsi karsiya? Oda mi artistlik yapti ?
Takimdaki herkes kaciriyor , Ama Quaresma kaçırınca arristlik yapmis oluyor diğerleri kacirinca Sanssizlik oluyor dimi ? Hadi ordan YEMEZLER !
Yaptigiz BEL ALTI vurmaktan baska bisey degil kusira bakmayın :ok:
genel konuşuyorum ben herkes gol kaçırabilir orada sıkıntı yok ama oyun mantığı bize uymuyo sen çok sevebilirsin ama herkes sevmek zorunda değil 2  3 sene önce bizde oynamış ve başarılı olamamış bir oyuncuyu getirmenin hiçbir mantığı yok

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasaray'ın oyun iştahı kalmamış. Net bir oyun şablonu da yok. Haftaya bunları tokatlamak elzem.
bunu defalarca yazdım. Gese nin en ufak bir oyun Plan'ı yok. Çok rahat kazanırız ama nihayetinde derbidir

Çevrimiçi Samet Ç

+1903 :claps: :claps: :claps:
Alkışlayan kişi 1-2 hafta öncesine kadar Nakoulma'yı transfer etsek iyi olurdu diyordu. :D

Çevrimdışı ZEKI

genel konuşuyorum ben herkes gol kaçırabilir orada sıkıntı yok ama oyun mantığı bize uymuyo sen çok sevebilirsin ama herkes sevmek zorunda değil 2  3 sene önce bizde oynamış ve başarılı olamamış bir oyuncuyu getirmenin hiçbir mantığı yok

Gelmiş bir futbolcumuzuda bu kadar yerden yere vurmanin bir mantigi yok, ne yapalim asalim atalim mi yok mu sayalim. En fazla verimi almaya calismamiz lazim. Kaldiki ilk 11 oyuncusu degil belki ama yeri geldiginde cok iyi bir hamle oyuncusu olarak isimize yarayacak bir futbolcumuz.

Çevrimdışı Çağrı

Cacik bize bu mantalite ile hic bir fayda getirmezdi, ben acikcasi bu kafadaki bir futbolcunun gelmedigine cok seviniyorum. Biliyorsun ki transfer doneminde cok istiyordum gelmesini ama simdi iyiki gelmemis diyorum.

Anadolu topçusu mentalitesi diye bakıyoruz Tosic oynuyor bu kulüpte direk Anadolu takımından alındı.

Yarın öbür gün Mbia gelebilir o da Anadolu takımından.

Ospina gelebilir Arsenal'den Beşiktaş'a gelmek isteyen adam da kariyerden vazgeçmiş diye mi bakacağız abi?

Katılmıyorum. Bu adam tut ki 10 gol 15 asist ile bitirdi ligi ki bitirebilir gibi duruyor tutsa alsa Fransa'dan bir takım para ödeyip ne olacak bu kez mentalitesi değişti mi diyeceğiz?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Tore bos kaleye kacirmadimi ? Odami artistlik yapti
Takimdaki herkes kaciriyor , Ama Quaresma kaçırınca arristlik yapmis oluyor diğerleri kacirinca Sanssizlik oluyor dimi ? Hadi ordan YEMEZLER !
Yaptigiz BEL ALTI vurmaktan baska bisey degil kusira bakmayın :ok:
Yunus Emre ; bana her maç gereksiz yere trivela,rabona yapan , bir kaç istisnai durum dışında oynadığı her dakikada kafasına göre oynayıp takımın düzenini bozan , pozisyonları en kolay olabilecek şekilde değil de en artistik olacak şekilde bitirmeye çalışıp pozisyonları yakan Quaresma dışında başka bir oyuncu söyler misin ?
Töre de, Olcay da , Gomez de kaçırıyor ama bu oyuncular yaratılan her pozisyonda bir rol alıyorlar. Quaresma gibi önüne gelen topu trivela yapıp kaleciye teslim etmiyorlar ya da auta göndermiyorlar.

Madem oyun mantigi bize uymuyor neden takimin en skorer oyuncularindan birisi bana aciklarmisin ??
Evet herkes sevmeyebilir bu dogaldir ama takima Katki verdigi halde Yerden yere vurursan ben sana orada dur bakalim derim :tabe:
Ben buradan banlanmadigim surece her BEL ALTI vurdugunuzda misliyle karsilik verecegim ama Normal elestirirsen buna bende destek veririm cunku bende eleştiriyorum elestilecek yanalri var cunku her futbolcumuzi elestirebiliriz ama Bel alti vurmak baska sey..
Bu arada meyve veren agac taslanir normal karşılıyorum ..
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2015, 21:10:31 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Çağrı

bu maçın temposuyla bizim maçınki Arasında dağlar kadar fark var. Geçen barca maçında speed average istatistiği verildi. Bizde de olsa fark ortaya çıkar. Dikkat edersen birkaç pozisyonda bomboş ara paslarını vermediler

Yalnız o tempo bizden kaynaklı Bursa'dan değil tempoyu arttıran biziz maçlarda rakip de cevap vermek zorunda kalıyor yoksa 5 yiyor zaten :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Dzsudzsak bizde olsaydı Sosa'nın formsuzluğunda 10 numara oynardı. Solda Olcay Sağda Töre enfes olurdu. Tam bizim sisteme göre bir oyuncuydu ama Quaresma sevdasına kapıldı bir anda bizim yöneticiler.

Alkışlayan kişi 1-2 hafta öncesine kadar Nakoulma'yı transfer etsek iyi olurdu diyordu. :D
Hala olsa iyi olur diyorum :bandit:
Hem kanat hem forvet oynayabilen bir oyuncu gayet iyi bir hamle oyuncusu olur...

Çevrimdışı Çağrı

Madem oyun mantigi bizd uymuyor neden takimin en skorer oyuncularindan birisi bana aciklarmisin ??
Evet herkes sevmeyebilir bi dogaldir ama takima Katki verdigi halde Yerden yere vurursan ben sana orada dur bakalim derim :tabe:
Ben buradan banlanmadigim surece her BEL ALTI vurdugunuzda misliyle karsilik verecegim ama Normal elestirirsen buna bende destek veririm cunku bende eleştiriyorum elestilecek yanalri var cunku her futbolcumuzi elestirebiliriz ama Bel alti vurmak baska sey..
Yunus Emre irdelemeyeyim diyorum ama her yerde yazdığın için 1 kez cevap vereceğim.

Skorer dediğin oyuncu bir golünü orta yaptı top 2 direğe çarpıp içeri girdi.

1 golü Gomez'indi ona yazdılar. Ligde bunlar  dışında 1 gol 1 asisti var sadece farkındasın değil mi durumun?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Anadolu topçusu mentalitesi diye bakıyoruz Tosic oynuyor bu kulüpte direk Anadolu takımından alındı.

Yarın öbür gün Mbia gelebilir o da Anadolu takımından.

Ospina gelebilir Arsenal'den Beşiktaş'a gelmek isteyen adam da kariyerden vazgeçmiş diye mi bakacağız abi?

Katılmıyorum. Bu adam tut ki 10 gol 15 asist ile bitirdi ligi ki bitirebilir gibi duruyor tutsa alsa Fransa'dan bir takım para ödeyip ne olacak bu kez mentalitesi değişti mi diyeceğiz?

Bizde is yapardi acikcasi, rotasyona rahatca koyabilecegimiz bir adam.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maç başlıkları bitti, Takım başlığı bitti burda da mı Quaresma ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Hala olsa iyi olur diyorum :bandit:
Hem kanat hem forvet oynayabilen bir oyuncu gayet iyi bir hamle oyuncusu olur...
Dzsudzsak'a anadolu topçusu diyorsun ki bu adam Nakoulma'dan iki gömlek üstün bir oyuncu. Nakoulma'nın hızı dışında ne gibi bir özelliği seni cezbetti de Beşiktaş'a transfer edilmesini istiyorsun bir anlatsana bana ?  :)

Çevrimdışı ZEKI

Bu arada bu gs de cidden hic bir sey yok, bizim oyun tempomuzla bunlar cok rahat yenmemiz lazim. (normal sartlarda)

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada bu gs de cidden hic bir sey yok, bizim oyun tempomuzla bunlar cok rahat yenmemiz lazim. (normal sartlarda)

Kesinlikle. Eğer abuk subuk işler olmaz ve kafamıza sıkmazsak 2-3 atmamız gerek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Adamın attığı paslara bakın enfes ya. 180 derece oyun vizyonu var adamda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: