Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734892 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

Dzsuddzsak çok temiz ve basit oynuyor tam ihtiyacımız buydu işte bizde zorlayan bir oyuncu hatta 2 oyuncu zaten vardı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

alakasız olacak ama biletli seyirci sayısını gösterdi mi bu maç?

Çevrimdışı Çağrı

alakasız olacak ama biletli seyirci sayısını gösterdi mi bu maç?

Genelde 60. dakika civarında gösterilir
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bursa bu golleri kaçırırken Gs kazanırsa hiç şaşırmam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dzsuddzsak çok temiz ve basit oynuyor tam ihtiyacımız buydu işte bizde zorlayan bir oyuncu hatta 2 oyuncu zaten vardı.
traoreye attığı pas çok iyidi en önemlisi şutu var adamın bizde eksik olan bir yeride tamamlardı

Çevrimdışı AmaralGürses

traoreye attığı pas çok iyidi en önemlisi şutu var adamın bizde eksik olan bir yeride tamamlardı

yönetim içinde sezon içinde tartışma konusu olduğu söyleniyordu bunun, hangi akla hizmet quaresma'yı aldık da bu adamı kaçırdık diye.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bursayla oynayan mahalle Takım'ı kim? 😀 geçen yılın şampiyonu bu mahalle Takımı mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yönetim içinde sezon içinde tartışma konusu olduğu söyleniyordu bunun, hangi akla hizmet quaresma'yı aldık da bu adamı kaçırdık diye.
Bu adamin nesini kacirmis olduk onu anlamadim :alala:
Cicak kim ya ! Neyini tartisacak yonetim bunun Quaresma daha faydali oynuyor Suan takimin en skorer ve en iyi performansına sahip oyunculardan birisi suan.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

maçın son dakikalarında önemli şeyler olacakmış gibi bir his var içimde
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

Dzsuddzsak Töre düşününce çok çok akıcı bir oyun izlerdik.

Biri açıyor oyunu diğeri ise forse ediyor çizgide kalmıyor.

Quaresma çizgi oyuncusu Dzsudzsak tam tersi oyun kurucu gibi oynuyor kanatta. Olcay'ın 2 sınıf üstü olacaktı. Yazık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Bursa maça asılmıyor, bizim maçtaki gibi oynasalar 3 atmışlardı

Çevrimdışı Çağrı

Aksine asılıyor baya ama son tercihleri çok yanlış hücumda.

Traore ayısı çıkmazsa kırmızı yiyecek çıkarsa Bursa gol atacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kendi takiminin en skorer ve faydali oyuncularindan birini Yerin dibine Sokup , Kume dusmemeye oynayan takimin oyuncusunu Yere göğe sigdoramakda ayri bir ironi olsa gerek :alala:
Gol atiyor , Asisit yapiyor , BENCIL dediniz Tribune oynuyor dediniz , Onuda yapmayip basit oynamaya calisiyor , Bu adam size yaranmak icin daha ne yapması gerekiyor cidden anlamıyorum :busted_cop:

Çevrimdışı AmaralGürses

yapma hocam gümbür gümbür top oynadı adamlar taraftar yuhalıyor gs yi şu an. Beceriksizlierdi uç kısımda orası ayrı..

Çevrimdışı cursedofdragon

Aksine asılıyor baya ama son tercihleri çok yanlış hücumda.

Traore ayısı çıkmazsa kırmızı yiyecek çıkarsa Bursa gol atacak.

senin iddaa yattı ama çağrı :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bursadaki emre taşdemir iyi oyuncu çok etkili olamasa da

Çevrimdışı cursedofdragon

Ntvspor algıya devam ediyor.

Alkışlar bu kez Burak Yılmaz'a!..
Galatasaraylı oyuncular bunu hep yapıyor...

Bu paçavra veli yaparken mustafa yaparken nerdeydi ?

Çevrimdışı ZEKI

Dzsuddzsak Töre düşününce çok çok akıcı bir oyun izlerdik.

Biri açıyor oyunu diğeri ise forse ediyor çizgide kalmıyor.

Quaresma çizgi oyuncusu Dzsudzsak tam tersi oyun kurucu gibi oynuyor kanatta. Olcay'ın 2 sınıf üstü olacaktı. Yazık.
Su cacik sevdasini cidden anlamis degilim kucuk anadolu takiminin futbolcusu birakin artik su futbolcuyu ovmeyi mentalite olarak bitmis bir futbolcu. Zaten bir sey olsaydi bonservisi bedava olan bu Caciki avrupa devleri birakirmiydi.  VArupada cezali takimdan, avrupa dan cezali bir takima geldi. mentalite bu kadar bu futbolcuda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kendi takiminin en skorer ve faydali oyuncularindan birini Yerin dibine Sokup , Kume dusmemeye oynayan takimin oyuncusunu Yere göğe sigdoramakda ayri bir ironi olsa gerek :alala:
Gol atiyor , Asisit yapiyor , BENCIL dediniz Tribune oynuyor dediniz , Onuda yapmayip basit oynamaya calisiyor , Bu adam size yaranmak icin daha ne yapması gerekiyor cidden anlamıyorum :busted_cop:
artistliği bırakıp boş kaleye gol atması, ayağında gereksiz top tutmayıp takımı yavaşlatmaması gerekiyo ayrıca bizim sisteme uymuyo

Etiketler: