Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729765 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İşte beni böyle eleştirebilirsiniz ama bide yukarıdaki yazının yazılış şekline bakarmısınız ne diyim ben fenerinde öyle maçları çok 90+6 lar felan tamam ciddiye alalımda yukarıdaki gibi transfer olmazsa şampiyonluk gider felan nereye gidiyo hemen inancımız düşüyo bitiyo az güvenin inanın şimdide arka arkaya kazanırsa tamam derim Trabzon antep başakşehir genclerbirliği

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:ok: tabi o konuda haklısın ama bizim maçlar çok daha rahat. İçerde akhisar gs, dışarda osmanlı kayseri. biz burdan en az 4'te 3'le çıkarız. Derbinin de favorisiyiz. Bu küçük maçlarda puan kaybetmememiz lazım.

Ayrıca mersin maçını da izledim bülent resmen maçı verdi. Rezil oynayan Pedirel'i 80e kadar çıkarmadı. Nakoulmayı ilk 11 oynatması lazımdı. Sinan Kaloğlu ve Titayı erken alması lazımdı. Ben böyle saçma sapan bir oyun ve hoca görmedim. Mersin biraz disiplinli oynasa 2 pas yapabilse Nakoulma ve Sinan Kaloğlu ile oyunu çevirebilirdi. Gsnin rize faicasına az kalmıştı ancak bülent 3-0'dan sonra hamle yaptı :)

Çevrimdışı Kalyoncu

:ok: tabi o konuda haklısın ama bizim maçlar çok daha rahat. İçerde akhisar gs, dışarda osmanlı kayseri. biz burdan en az 4'te 3'le çıkarız. Derbinin de favorisiyiz. Bu küçük maçlarda puan kaybetmememiz lazım.

Ayrıca mersin maçını da izledim bülent resmen maçı verdi. Rezil oynayan Pedirel'i 80e kadar çıkarmadı. Nakoulmayı ilk 11 oynatması lazımdı. Sinan Kaloğlu ve Titayı erken alması lazımdı. Ben böyle saçma sapan bir oyun ve hoca görmedim. Mersin biraz disiplinli oynasa 2 pas yapabilse Nakoulma ve Sinan Kaloğlu ile oyunu çevirebilirdi. Gsnin rize faicasına az kalmıştı ancak bülent 3-0'dan sonra hamle yaptı :)
Bahsetmek istediğim bu fenerin düzeldiği felan yok yani skora göre yorum yapıyoruz.fikstür cok kolaydı bu fikstürde bile sadece mersin le moldeye birden fazla gol attılar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 11:32:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fenerin savunması oturmaya başladı diyorsunuz da içimdeki Ömer Üründül coşageldi. Takım savunması yapmak için hala çok işleri var. Sağlam paslaşan her takım fenere gol atar. Ligde bunu yapacak takım var mı sorusu bambaşka bir konu

Abi zaten sorun o ya. Kalite düşük. Golcü yok takımlarda. Bu savunmaya da gol atmak zor. En kötü 1 puan alacak bir yapıları var.

Kesinlikle iyi oynamıyor, beni rahatsız eden iyi oynaması da değil zaten kazanma alışkanlığı. Özgüven getirmeye başladı daha sağlam basıyorlar yere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi zaten sorun o ya. Kalite düşük. Golcü yok takımlarda. Bu savunmaya da gol atmak zor. En kötü 1 puan alacak bir yapıları var.

Kesinlikle iyi oynamıyor, beni rahatsız eden iyi oynaması da değil zaten kazanma alışkanlığı. Özgüven getirmeye başladı daha sağlam basıyorlar yere.
Biz kazanmaya devam ettikce onlarinda uzerindeki psikolojik baski artacak
Mesela bu hafta biz onlardan once oynayacagiz kazanirsak buyuk baski olusacaktir uzerlerinde @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin bu oyun anlayışı vasat olan ligimizde işliyor maalesef.

Böyle giderse bu yıl ki şampiyonluk puanı 80 leri bulabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

son haftalar yine çok sakat geçicek şu fener'in bir takılması lazım.Ts dağıldı iyice bu hafta ts puan koparsa ne güzel olurd.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2015, 12:03:38 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ligimiz çok kötü geçenlerde söylediğin gibi kaliteli lig olsa fenerden gs'den kesin üstte bitiririz ama takımlar berbat maalesef

Çevrimdışı ozan062

Biz kazanmaya devam ettikce onlarinda uzerindeki psikolojik baski artacak
Mesela bu hafta biz onlardan once oynayacagiz kazanirsak buyuk baski olusacaktir uzerlerinde @Çağrı

nereye artıcak yahu baskı maskı artmaz cnk

bütün ahlaksız basın fenerle yatıyor fenerle kalkıyor

gs varsa o gun aynı sekilde onunla yatıp kalkıyor

isterse besiktas 15*0 yensin bizden yine bahsedilmiyor ve ben hafiften kafayı yemeye basladım cnk yok yani kabul edilebilir birsey değil

biz baskıyı kendi içimizde yapıyoruz aslında dısardan gelen birsey yok ve bunu lehimize cevirmemizde gerek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

ligimiz çok kötü geçenlerde söylediğin gibi kaliteli lig olsa fenerden gs'den kesin üstte bitiririz ama takımlar berbat maalesef

sen daha iyilerine layıksın ergen bahanesi gibi olmuş sanki :D
Son 3-5 sıra haricinde takımlar iyiler. Geçen senelerde son sıralar büyük takımlara karşı daha dirençli olurdu. Artık dandik hocaları aralarında paslaşmaktan yalama oldular.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 12:51:11
  • Beşiktaş / Bodrum
2. yarı takımlar sertleşir. O zaman Fener'in işi zorlaşacak. Biz aynı şekilde oynamaya devam edeceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Ozan bırak konuşsunlar yazsınlar bize ne. Yener geçeriz birer gün arayla lider olup p.tesi den sonra tüm hafta Beşiktaş puan kaybetsin diye dua etmekten tekkeye dönüşecek sarışın kardeşliği. Sen boşver onları

Çevrimdışı Savaş

Abartiyorsunuz Feneri. Hiçbirşey oynadıkları yok. Savunma da kötü, ofans hattı da. Bu aralar zorlayacak takim gelmedi sadece o kadar.

Bu hafta Trabzon'a takilacaklar. Adım gibi eminim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Fener'in bu gidişi beni tedirgin etmeye başladı.

İyi oynamıyorlar ama savuma çok güçlü gol yemiyor takım 1 tane illa ki sıkıştırıyor.

Ritmin bozulması gerek biraz.
Molde ne goller kacirdi. Hele o direkten donen top girse ve one gecseydi fener o hiziyla pozisyonsuz maci bitirirdi. Hos super ligde bu kadar iyi kapanan, alanlari dolduran takim yok. Geriye dusse de bir sekilde kica basa carptirip gol buluyor.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 13:28:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Molde ne goller kacirdi. Hele o direkten donen top girse ve one gecseydi fener o hiziyla pozisyonsuz maci bitirirdi. Hos super ligde bu kadar iyi kapanan, alanlari dolduran takim yok. Geriye dusse de bir sekilde kica basa carptirip gol buluyor.

Diyorum ya iyi oynamıyorlar ama ligde maçlarına bakın çok az pozisyon veriyorlar çünkü kalite yok.

Benim ümidim 2. yarı. Bu takımlar öyle bir kapanır ki Fener bu hücumları ile kolay kolay gol de atamaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sistemini oturttu nedir ya adamlar dünde pozisyona girmeden kazandı sizin şu galibiyet üzerine skor taraftarlığı nedir ya kendi ağzınla diyosun mersin molde diye otur şimdi analiz et bu maçları mersin diyosun direkten dönmese o top v.p gitmişti skor taraftarlığını bırakın bu adamlarda birşey yok.dünde nefesleri bittigi yerde gol geldi

Arkadasim su cumle sonlarinda ki 'ya' lar cok itici geliyor.. kavga etmiyoruz tartismiyoruz bile. Hepimiz fikrimizi soyluyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Kasım 2015, 13:31:08
  • Beşiktaş / Bodrum
'Antalyaspor'a emekli olmaya geldi' yorumları yapılan Eto'o, 12 maçta 10 gol atıp, 2 asist yapınca tüm dikkatleri üzerine çekti. Demba Ba'nın oynadığı Çin ekibi Shanghai Shenhua, Kamerunlu yıldıza 10'ar milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme, Akdeniz ekibine ise 10 milyon euro bonservis bedeli önerdi.

Fanatik uçuşlarda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadasim su cumle sonlarinda ki 'ya' lar cok itici geliyor.. kavga etmiyoruz tartismiyoruz bile. Hepimiz fikrimizi soyluyoruz.
Herkes fikrini bir şekilde ifade ediyo bende böyle ifade etmişim kavga etmiyoruz zaten ben fenerin maçları kolaydı yanıltmasın diyorum yazma şeklimde sizi rahatsız ettiyse dikkat ederim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Diyorum ya iyi oynamıyorlar ama ligde maçlarına bakın çok az pozisyon veriyorlar çünkü kalite yok.

Benim ümidim 2. yarı. Bu takımlar öyle bir kapanır ki Fener bu hücumları ile kolay kolay gol de atamaz.
şuanda çok kısır maçları mersin maçında iyi oynamalarına rağmen 1 gol yediler direkten dönen top var savunmaları pek iyi sayılmaz bence korkuyorlar mı nedense anadolu takımları üstlerine gitmiyorlar

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkes fikrini bir şekilde ifade ediyo bende böyle ifade etmişim kavga etmiyoruz zaten ben fenerin maçları kolaydı yanıltmasın diyorum yazma şeklimde sizi rahatsız ettiyse dikkat ederim

Yok kardesim yazi icerigin, fikrin seni ilgilendirir. Ben sekle takilmistim. Adamsin eyvallah...:)

Çevrimdışı Kalyoncu

Yok kardesim yazi icerigin, fikrin seni ilgilendirir. Ben sekle takilmistim. Adamsin eyvallah...:)
Eyvallah :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Denayer bir ay yokmus bence guzel haber
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Denayer bir ay yokmus bence guzel haber
Futbolcu icin uzuldum ama Gs icin kötü olmus buna sevindim...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Yılmaz hoca telefon bekliyor eyy bölükbaşı  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

80 li dk larda baktım Gomez'in rakipler(eto-kweuke-necid) boş geçmişti, şimdi baktım Eto yine sallamış bir tane maalesef. Gomez 1 den fazla atmalı artık bu maçta yoksa yine Gol kralı çıkarmamız zora girecek takıntı oldu artık bende  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ya aklima geldikce bursa genildikce aklima geliyor guluyorum. Sinil ginis fitbilcilirimizin iklini kiristiriyir...

Etiketler: