Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727637 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 14:33:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adamlarda öyle lobi var ki Favre'yi bile yazdılar.

Ulan şu durumunuzla siz kim Favre'yi getirmek kim.

Gomez pahalı diyen td sine karşılık İbra'yı yazdıran yönetim bunlar. Çırpının, herkes görüyor gerçekleri artık aptal taraftarınız bile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Kasım 2015, 14:46:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Altınordu bugün kazanırsa lider ile 1 puana indiriyor farkı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İHO'nun adamları rakip başkan adayının yeğenine silahla iki el ateş etmiş.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tolga

İHO'nun adamları rakip başkan adayının yeğenine silahla iki el ateş etmiş.  :D
Ben de tam şimdi o haberi okuyordum adamlar bildiğin mafyacılık oynuyorlar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bana bir daha mustafa denizli demeyin

adama bak leş herif

risk diyor bitirmek diyor hepsinide gsde yapmak istiyorum diyor ahlaksız adam

yani bu adamın gram Beşiktaşlılıkla alakası yok

Şenol Güneş bu gsyi umarız bombalar vallahi cok fena içim dolu oyle boyle değil
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

lanet herif birde duygusalım diyor birde cl macından sonra hafta sonu takımla calısırım diyor resmen ciddi almamıs bu gorevi kafası yeni sezonda,, ama sen nasıl bir adamsınki kariyerini bizle bitirmedin beklemedin ahlaksız herif,,, umarım yerin dibini gorursun hiçbir zaman sana saygım olmayacaktır bu vakitten sonra...sen bizim zor zamanımızda ne kadar sevmesemde F.O sana o donem sundugu imkanları kabul etmedin üstüne kariyerini o takımla bitiriyorsun...

Çevrimdışı ekrembaser

lanet herif birde duygusalım diyor birde cl macından sonra hafta sonu takımla calısırım diyor resmen ciddi almamıs bu gorevi kafası yeni sezonda,, ama sen nasıl bir adamsınki kariyerini bizle bitirmedin beklemedin ahlaksız herif,,, umarım yerin dibini gorursun hiçbir zaman sana saygım olmayacaktır bu vakitten sonra...sen bizim zor zamanımızda ne kadar sevmesemde F.O sana o donem sundugu imkanları kabul etmedin üstüne kariyerini o takımla bitiriyorsun...
Sinirlenme kardeşim gelsin yapsın kariyerini rezil bir noktada bitirsin teknik direktörlüğündeki başarılarının çoğu şans olan bu adamın gsyi ayağa kaldırması değil şans hiçbir şekilde mümkün değil sıkma canını koyver gitsin

Çevrimdışı cursedofdragon

Mustafa denizli ile gs 1.5 yıllığına anlaştı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Mustafa Denizli: "Uğruna herşeyi,ismimi,geçmişimi riske edebileceğim tek camia burasıdır..Bu camia benden görev istediyse, onur duyarım.Gözümü burada açtım,alnımın akıyla burada kapatacağım."

Mustafa Denizli "Ben “manyak” seviyesinde Beşiktaşlıydım. 10 yaşındayken Beşiktaş'ı izlemek için Çeşme’den İzmire kaçmıştım" Serencebey/2006

Bununda ne mal olduğu ortaya çıktı :)

Beni abim Beşiktaşlı yaptı diye konuşması vardı bunun ne ara Gsli olmuş:D

Farkı açmak lazım bu adam işini biliyor devre arası 2 transferle gidişatı değiştirebilir.Ama olimpiyatta yenersek ikinciliğe oynarlar en fazla

Çevrimdışı ozan062

Sinirlenme kardeşim gelsin yapsın kariyerini rezil bir noktada bitirsin teknik direktörlüğündeki başarılarının çoğu şans olan bu adamın gsyi ayağa kaldırması değil şans hiçbir şekilde mümkün değil sıkma canını koyver gitsin

hocam ciddi anlamda sinirlerim tavan yapmıs durumda cnk bilmiyorum takip edebilme sansın oldumu senol hoca olayları dondugu esnada ben denizli deyip duruyordum neden cnk 1*0 olsun garantici bir adamdı yani o donem daha mantıklı buluyordum vs vs

simdi birde bu duygusal acıklamalara girmesi beni benden aldı ve o hissettiğim derin duyguları silip attı... yazıklar olsun... zaten gsden nefret ediyordum tüm oyuncu grubuyla birde simdi buna baskanı ve hocası eklendi... dibi gorurler tek temennim bu

Çevrimdışı ekrembaser

hocam ciddi anlamda sinirlerim tavan yapmıs durumda cnk bilmiyorum takip edebilme sansın oldumu senol hoca olayları dondugu esnada ben denizli deyip duruyordum neden cnk 1*0 olsun garantici bir adamdı yani o donem daha mantıklı buluyordum vs vs

simdi birde bu duygusal acıklamalara girmesi beni benden aldı ve o hissettiğim derin duyguları silip attı... yazıklar olsun... zaten gsden nefret ediyordum tüm oyuncu grubuyla birde simdi buna baskanı ve hocası eklendi... dibi gorurler tek temennim bu
kardeşim kesinlikle haklısın ama papaz her zaman pilav yemez kendin diyosun garantici diye kasımpaşa maçına takımın başında çıkmayacak kadar korkak bir adam bu korkaklığı kendince nabza göre şerbet vererek kapatmaya çalışıyo feda sezonunda bizim takımı çalıştırmayacak kadar korkaktı hala çok korkak bu adam kendini dövdürtmeye çalışmasına rağmen ersunun geldiği sezon gitti aziz yıldırımla görüştü bugün de beni şaşırtmadı o zaman fener ile imzalasaydı bu sefer azizi ve feneri övecek cümleler kullanacaktı kasımpaşa maçı güzel kasımpaşa lehine bitsin 6 ay barınamaz o kadar net söylüyorum

Çevrimdışı ozan062

kardeşim kesinlikle haklısın ama papaz her zaman pilav yemez kendin diyosun garantici diye kasımpaşa maçına takımın başında çıkmayacak kadar korkak bir adam bu korkaklığı kendince nabza göre şerbet vererek kapatmaya çalışıyo feda sezonunda bizim takımı çalıştırmayacak kadar korkaktı hala çok korkak bu adam kendini dövdürtmeye çalışmasına rağmen ersunun geldiği sezon gitti aziz yıldırımla görüştü bugün de beni şaşırtmadı o zaman fener ile imzalasaydı bu sefer azizi ve feneri övecek cümleler kullanacaktı kasımpaşa maçı güzel kasımpaşa lehine bitsin 6 ay barınamaz o kadar net söylüyorum

inanırmısın herkes seninle aynı seyi soyluyor ama işte ben oyle bir kıvama getirmişimki bu adamı,, sanki futbol ilahı bu sporu kesfeden adam gibi bakıyorum,,, ve tabiki zor zamanında onlara gidiyor olması cnk kaçtın kaçtın ama simdi en dandik klube en dandik  zamanda gidiyorsun ve kariyeri bitiriyorsun

tuhafıma gidiyor ve kabullenmem uzun surecek, simdi izmirden cıkıslı birisi oldugu için benim onunla bagım farklı

bide gecen gün içimden ne güzel bu adam büyük konusmayan ve geçmişten ders alan birisi diye düşünürken bütün o lokmaları aldı kıvırdı baska yerlere koydu...

https://twitter.com/wolky1903bjk/status/668793461869531137

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 16:14:00 ozan062 ]

Çevrimdışı Savaş

Bu ülkede oynattigi futbolu sevdiğim 2 adam var. Biri Şenol  Güneş diğeri Ersun Yanal.

Açıkçası Mustafa Denizli'nin oynattigi futbolu sevmiyorum. Gs'nin alıştığı futbola uygun degil bu adamın mantalitesi.

Yine de bu gazla 2 hafta iyi top oynarlar fakat sonrası yok. Bizden sonra toparlayamazlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

" Beşiktaş için bir kibrit çakılacaksa ellerimin yanmasına hazırım "

Bu sözü söyleyip de Feda döneminde teklifimizi kabul etmeyen adamın Gs'ye geldikten sonra ve bu tip açıklamalar yaptıktan sonra mı Beşiktaşlı olmadığını anladınız ? 

Her neyse bunlara koymak farz oldu.  :)

[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 16:16:17 Samet Ç ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mustafa Denizli: "Uğruna herşeyi,ismimi,geçmişimi riske edebileceğim tek camia burasıdır..Bu camia benden görev istediyse, onur duyarım.Gözümü burada açtım,alnımın akıyla burada kapatacağım."

Mustafa Denizli "Ben “manyak” seviyesinde Beşiktaşlıydım. 10 yaşındayken Beşiktaş'ı izlemek için Çeşme’den İzmire kaçmıştım" Serencebey/2006

Bununda ne mal olduğu ortaya çıktı :)
şaşırdım ben beşiktaşlı sanardım  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

" Beşiktaş için bir kibrit çakılacaksa ellerimin yanmasına hazırım "

Bu sözü söyleyip de Feda döneminde teklifimizi kabul etmeyen adamın Gs'ye geldikten sonra mı Beşiktaşlı olmadığını anladınız.

Her neyse bunlara koymak farz oldu.  :)

bilic gibi denizli takımı geriye çekip takım boyunu uzatırsa kevgire çeviririz :evillol:

Çevrimdışı 38life

İçimden bir ses Mustafa Denizli bu sefer başarısız olacak diyor.

Ama yine de 2 hafta sonraki Gs maçının zorluk seviyesi bence bir tık arttı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

inanırmısın herkes seninle aynı seyi soyluyor ama işte ben oyle bir kıvama getirmişimki bu adamı,, sanki futbol ilahı bu sporu kesfeden adam gibi bakıyorum,,, ve tabiki zor zamanında onlara gidiyor olması cnk kaçtın kaçtın ama simdi en dandik klube en dandik  zamanda gidiyorsun ve kariyeri bitiriyorsun

tuhafıma gidiyor ve kabullenmem uzun surecek, simdi izmirden cıkıslı birisi oldugu için benim onunla bagım farklı

bide gecen gün içimden ne güzel bu adam büyük konusmayan ve geçmişten ders alan birisi diye düşünürken bütün o lokmaları aldı kıvırdı baska yerlere koydu...
izmirli olması da seni etkilemiştir bence yoksa onlar kadar olmasa da senin benim de futbol öngörümüz var ve bu dandik takımdan bişey olmayacağını kendi de biliyo şu saatten sonra zannedersem 70 küsür yaşında en kötü ne olabilir diye bakıyo olaya çünkü adı gerçekten silinmek üzere ve son teknik direktörlüğü olacak muhtemel başarırsam efsane olurum diyo ama başarma ihtimali çok düşük bence başaramazsam da bişey olmaz diyo bi daha tdirektörlük yapmam diyo bence senin ayar olduğun şey hemşehrinin bunu yapması oldu. Şükürler olsun ki istatistiklerde Şenol Hoca'nın yanına bile yaklaşamıyo o yüzden ben çok rahatım 1 aya kalmaz yuhlamaya başlar o dönek taraftar topluluğu

Çevrimdışı 38life

Derbide Denizli bol bol ıslık ve küfür yiyecek. Göreve gelir gelmez şunun bi psikolojini bozalim da yine kalp ameliyatina yollayalim...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

bilic gibi denizli takımı geriye çekip takım boyunu uzatırsa kevgire çeviririz :evillol:
Sivas maçının ikinci yarısında ön alanda yapılan baskıyı Gs maçında minimum 45 dakika yapabilirsek fark atarız.

Çevrimdışı MUTE

Mustafa Denizli korkusundan Atletico Madrid maçına çıkmayacakmış  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2015, 18:42:16 Tolga ]

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2017, 02:12:20 Ömer ]

Çevrimdışı ozan062

izmirli olması da seni etkilemiştir bence yoksa onlar kadar olmasa da senin benim de futbol öngörümüz var ve bu dandik takımdan bişey olmayacağını kendi de biliyo şu saatten sonra zannedersem 70 küsür yaşında en kötü ne olabilir diye bakıyo olaya çünkü adı gerçekten silinmek üzere ve son teknik direktörlüğü olacak muhtemel başarırsam efsane olurum diyo ama başarma ihtimali çok düşük bence başaramazsam da bişey olmaz diyo bi daha tdirektörlük yapmam diyo bence senin ayar olduğun şey hemşehrinin bunu yapması oldu. Şükürler olsun ki istatistiklerde Şenol Hoca'nın yanına bile yaklaşamıyo o yüzden ben çok rahatım 1 aya kalmaz yuhlamaya başlar o dönek taraftar topluluğu

dimi hocam muhtemeln o sebeble ben bu kadar etkilendim yani hala saskınım ve muhtemelen basaramazsamda zaten cok birsey değişmicek kafasında

boyle olsunda 2 haftaya ve ikinci yarıda ona bi güzel eskileri hatırlatalım derbide bol gol yemenin ne demek oldugunu hatırlatalım... ath madrid macını biz yasatalım ona

Etiketler: