Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1723759 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ilhan mansız

Günaydın arkadaşlar,

dün 34 yıllık taşamımda ilk defa lig tv bağlattım, böylece rakipler BJK'nin başarısından emin oldukları için topu diktiler. bu kaos, benim eserim :D

GS ve FB'nin gücünü çok hafife alıyorsunuz. türkiye'deki futbolun %70'i GS ve FB. Günümüz taraftar yapısı ile gerekirse bu kulüpleri 10 sene avrupa'ya yollamazlar ama Türkiye'de batırmazlar. Bakın GS ve FB'ye son 5 yılda son anda atılan devasa yardımların bir kısmını aşağıya yazıyorum. Bu aşağıdakiler adam akıllı ilkeler ile yönetilen ülkeler de olsa ortalığı ayağa kaldırır ama Türkiye'de işler böyle yürüyor;

- Devlet, hiç bir gereği ve doğrudan kamu faydası yokken, GS hiç bir yükümlülüğünü yerine getiremiyor iken Toki Arena'yı yaptı ve GS'ye  tahsis etti
- GS tarafından açık bir şekilde borsada yapılan, küçük yatırımcıları perişan eden vurguna açıkça göz yumuldu
- bizzat devlet yönetiminin desteği ile FB sadece 2 yıl avrupadan men cezası ile olaydan sıyrıldı. BJK, FB yalnız gitmesin diye sudan sebeplerle ateşe atıldı. Ligden düşürülmedi, puanı bile silinmedi
- FB mutlu olsun diye play-off gibi bir ucube sistem hayata geçirildi
- GS geçen sene sorunlar içinde boğulurken sadece bir saray ziyareti ile acil meselelerin tamamı çözüldü. Üstüne bir de şampiyon yapıldı

BJK'nin bu dönemde başarısız olması, FB ve GS'ye yapılan devasa kıyaklarını aklamak için bahane değildir. Geçen sene son 5 haftada şampiyonluğu vermemizde Bilic'in payı büyüktür. ama bu yüzden nedense taraftarımız hakemlerin bizi nasıl doğradığını es geçmektedir. Geçen sene işi kesinlikle şansa bırakmadılar.

Bu güç nereden gelmektedir? Ekonomi ve Kulis. GS ve FB taraftarının elindeki ekonomik güç alınmadığı müddetçe ikisi birbirini beslemeye devam edecektir. Kısa ve orta vadede bu mümkün görünmemektedir. Lig tv dekoder satışında BJK'nin oranı %30-35'lere çıksın, o zaman görürüz ekonomik gücün ve kulisin ne olduğunu. boşuna mı politika yürütüldü ülkede "iki büyük" kalsın diye? Sadece 20 sene önce beraber seyredilen derbilerden, deplasman yasağına boşuna mı gelindi?

O nedenle GS ve FB hakkında felaket senaryoları yazmanın bir anlamı yok, düzen bu oldukça onları evirip çevirip madara etmemiz mümkün değil. Bakın futbol dersi verdiğimiz 100. yıl şampiyonluğumuzda bile Fatih Terim son 10 hafta sadece hakemleri baskı altına alarak yarıştan kopmamıştı. Adamın basın toplantılarında basından başlayıp, mhk'ye kadar sıradan geçirmediği kimse kalmıyordu. Adamları son anda kendi sahamızda yendik de şampiyon olduk, yoksa onu da yedirmezlerdi bize.

TS'nin durumu ise artık bitik. Ne kulisleri ne paraları var. albayraklar zamanında da %100 siyaset destekli bu tip populist işlere girmişlerdi, yine batmışlardı. Sadri Şener'le şampiyon bile oldular ama akıllanmadılar. Hacıosmanoğlu kulübü tam anlamı ile batırdı, ne gelenek kaldı ne para. Glasgow Rangers gibi olmamaları için hiç bir sebep yok. Bir sebeple siyaset desteğini çekerse tam bir mahvoluş yaşarlar. Tahminim Hacıosmanoğlu yine seçilecektir. Çünkü şu hali ile, ona muhtaçlar. Koca camia ne hale geldi, yazık.
gs ve fb nin yıllardır kayırıldığı doğrudur. Burada tabi ki decoder satışlarının Payı çok büyük. Ancak çok büyük hata yapıldı. Yarışmacı olmayan ve her sene bu iki Takımdan birinin şampiyon yapıldığı sistem maddi olarak çöktü. Bu iki Takımı'n aklı Selim Taraftarları bile bu şampiyonluklara inanmıyor. Zaten her yıl Avrupa da rezil olmaları da gerçeği tokat gibi bunların yüzüne çarpıyor. Devlet sponsorlukları, bedava şampiyonluklarla bir yere kadar insanları kandırırsınız. Futbolu yönetenlerde zerre akıl varsa adil davranırlar. Aksi halde sizin olmayacağını sandığınız Herşeyin tam aksine gerçekleşeceğini düşünüyorum. fener için yazamam fener seyircisinin desteğiyle Çıkabilir. Ama gesenin sıyrılması çok zor. Brüt borcu 1.7 milyar olan bu yılın ilk üç Ayında sadece kredi faizlerine 49 milyon ödeyip ilk üç ayda 90 milyon zarar eden bir Takımı'n kurtulması esasen imkansıza yakındır.?bu yıl ilk ikiye giremez ve UEFA'dan cezalar gelirse sponsor,tribün,yayın tüm gelirleri Tepetaklak düşer ve toparlanmaları çok zor olur. Biz bu düzenin ülkemize Özgü koşullar nedeniyle hep böyle gideceğini sanıyoruz. Ekonomik olarak bu mümkün değil.

Çevrimdışı LuceGel

gs ve fb nin yıllardır kayırıldığı doğrudur. Burada tabi ki decoder satışlarının Payı çok büyük. Ancak çok büyük hata yapıldı. Yarışmacı olmayan ve her sene bu iki Takımdan birinin şampiyon yapıldığı sistem maddi olarak çöktü. Bu iki Takımı'n aklı Selim Taraftarları bile bu şampiyonluklara inanmıyor. Zaten her yıl Avrupa da rezil olmaları da gerçeği tokat gibi bunların yüzüne çarpıyor. Devlet sponsorlukları, bedava şampiyonluklarla bir yere kadar insanları kandırırsınız. Futbolu yönetenlerde zerre akıl varsa adil davranırlar. Aksi halde sizin olmayacağını sandığınız Herşeyin tam aksine gerçekleşeceğini düşünüyorum. fener için yazamam fener seyircisinin desteğiyle Çıkabilir. Ama gesenin sıyrılması çok zor. Brüt borcu 1.7 milyar olan bu yılın ilk üç Ayında sadece kredi faizlerine 49 milyon ödeyip ilk üç ayda 90 milyon zarar eden bir Takımı'n kurtulması esasen imkansıza yakındır.?bu yıl ilk ikiye giremez ve UEFA'dan cezalar gelirse sponsor,tribün,yayın tüm gelirleri Tepetaklak düşer ve toparlanmaları çok zor olur. Biz bu düzenin ülkemize Özgü koşullar nedeniyle hep böyle gideceğini sanıyoruz. Ekonomik olarak bu mümkün değil.
Aslında sistemin biraz düzelmesi için anadoludan taraftarı olan 2 takımın sürekli üst sıralara çıkması gerekiyor bunu bursa iyi kötü başardı eskişehirdende bu tür atak bekledim olmadı belki konya biraz güçlenirse mhk ve yayıncı kuruluşun etkisi azalır.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ilhan mansız

Aslında sistemin biraz düzelmesi için anadoludan taraftarı olan 2 takımın sürekli üst sıralara çıkması gerekiyor bunu bursa iyi kötü başardı eskişehirdende bu tür atak bekledim olmadı belki konya biraz güçlenirse mhk ve yayıncı kuruluşun etkisi azalır.
bu meselenin başka Takımların çıkmasıyla düzeleceğini sanmıyorum. Önemli olan sistemin adil olması ve normalleştirilmesidir. Sistem adil okur ve normalleşirse rekabet sahada olursa zaten başka Takım'lar kendiliğinden çıkar. Türkiye de yıllardır bir tiyatro izletiliyor futbol anlamında, bu tiyatroyu çok Pahalı izlediğimiz gibi elde edilen hiçbir başarı yok. Birçok Takımı'n maçlarına para vermeye bile değmez. Kalite Sıfır ama oyuncular milyonları götürüyor. İnsanlara 5 para etmeyecek Şeyler yıllardır çok yüksek bedellere kakalandı ama artık insanlar sıkıldı.Mevcut yapı Sürdürülebilir değil. Birçok klüp Battı batacak,balon Çoktan patladı aslında. Adil olunmaz ve yarışmacı bir yapı kurulmadığı sürece Yayıncı kuruluş da batar birçok klüp de batar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mustafa Denizli Gs den 4 Milyon € istemiş :o_o: :o_o:
Saglam emeklilik ikramiyesi :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sarp

Uefa Ts ve Fb'yi takibe almış. Hadi hayırlısı olsun...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 13:50:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Trabzon zaten gidici de Fener sene sonu takibe girecek diyordum sonunda geldi sıra onlara da  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

bu meselenin başka Takımların çıkmasıyla düzeleceğini sanmıyorum. Önemli olan sistemin adil olması ve normalleştirilmesidir. Sistem adil okur ve normalleşirse rekabet sahada olursa zaten başka Takım'lar kendiliğinden çıkar. Türkiye de yıllardır bir tiyatro izletiliyor futbol anlamında, bu tiyatroyu çok Pahalı izlediğimiz gibi elde edilen hiçbir başarı yok. Birçok Takımı'n maçlarına para vermeye bile değmez. Kalite Sıfır ama oyuncular milyonları götürüyor. İnsanlara 5 para etmeyecek Şeyler yıllardır çok yüksek bedellere kakalandı ama artık insanlar sıkıldı.Mevcut yapı Sürdürülebilir değil. Birçok klüp Battı batacak,balon Çoktan patladı aslında. Adil olunmaz ve yarışmacı bir yapı kurulmadığı sürece Yayıncı kuruluş da batar birçok klüp de batar.

Açıkçası normal şartlar ve düzende yönetilen bir ülke olsa idik bu 2 maddede yazdıklarının tamamına katılırdım ama Türkiye'de düzen bu değil. Ve ayrıca, insanların bu düzenden rahatsız olduklarını falan pek düşünmüyorum. tüm kulüp taraftarlarının mayasında "başarılı olalım da nasıl olursa olsun" görüşü yatıyor. İnsan neyse, yarattığı kurumlar ve auralar da odur. GS taraftarının %90 ne toki arena'dan ne de geçen sene gelen şampiyonluktan rahatsız. Borç bile adamların umurunda değil. FB taraftarının %50'si şikeyi kabul etmedi, %40'ı kabul etti ama "kim yapmıyor ki?" diye akladı. eh, en sıonunda mahkemede de aklandılar. Hangi şartlarda aklandıklarını sizde biliyorsunuz.

Bugünkü şartlarda, bunu Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum, kulübümüzün bir nebze de olsa ilkeli duruş sergilemesine hala şaşırıyorum. Travma şeklinde geçen YD dönemi dışında, genelde kalitemizi ve ilkelerimizi koruduk. Az bir iş değil.

Ya çok şeyden bahseince aslında hiç bir şeyden bahsedemiyorum :) toparlarsak, bizim taraftarın daha çok destek olması lazım. Hem ekonomik hem de maçlara katılım açısından. Gerisi, şu an itibarı ile fasa fiso. @ilhan mansız

bizim fikir teatisinde buluştuğumuz konu hakkında @Necmi abinin başka bir başlıkta yazısı var, onu da buraya eklemek istiyorum;

-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--
Bak kardeşim güzel olduğunu kimse savunmuyor ama borçlarda öpücükle ödenmiyor.
Biraz gerçekçi olmak lazım o para olimpiyatta bir maçın hasılatıdır. Evet çok değil ama
yoklukta para işte taraftar taraftar olsaydı her maç olimpiyata gelip o parayı verseydi bu seneyi katmıyorum
iki sene toplamda 40 maç diyelim minimum 200 M vermiş olurduk kulübe o zamanda her tepkimiz haklılık kazanırdı
 işte biz kalkıp yapmamız gerekeni yapmazsak o parayı bir şekilde kulübe sokmak zorundalar Bunun içinde kıçımızada sponsor alırlar
önce vereceksin sonra istemeye hakkın olsun.
Kulübün sahibi olmaya gelince madem sahibisin söyle koymasınlar koltuklara reklam :D
eğer bunu yapamıyorsan demekki sahibi değilsin. İnsan kendi mülküne girmek için paramı öder. :D
Birde madem sahibisin bir milyara dayanmış bir borç var neden ödemiyorsun borcunu
yada ödemediğin için kapına haciz geliyormu. Yani işin özeti gönül bağı dışında o kulüple hiç bir hukuksal bağın yok
bir sanatçıya bir sinemaya bir avm ye gönül bağın olur onu dinlersin o sinemaya gidersin ordan alışveriş yaparsın
ama bunlar seni oranın sahibi yapmaz. Bu sahiplik işini yanlış anlıyorsunuz.
-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-**-*-*-
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

trabzon zaten bitik, fikren bunu ne kadar erken kabul ederlerse o kadar erken kurtulurlar. Bizim fedamızın başarılı olmasının sebebi sadece yönetimin tavrı değil, taraftarla birlikte tüm camianın da bunu kabul etmesiydi. Gerçi onları feda falan da kurtaramayacak. En az 5 sene kendilerine gelemezler. Büyük üçkağıt dönüyor yönetimlerinde. Koca camia ne hale geldi.

Fb işi netameli, Aziz Yıldırım'ın hedefi hiçbir zaman Avrupa olmadı, Türkiye ligi şampiyonluğu onu her zaman tatmin etti. ayrıca tahmininizden çok daha büyük ekonomik gücü, ötesinde potansiyeli var. tüm camiayı harekete geçirirse (şike sürecindeki gibi) sarsılarak ama yıkılmadan süreci atlatırlar. Avrupa'ya gidememek en azından Yıldırım'ı (siz onu Fenerbahçe camiası olarak okuyun) pek enterese etmeyecektir. @Sarp
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 14:28:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Vitor'u biri susturacak mı? Schuster gibi bir şeyler yapamayınca çeneye vurdu devamlı ülkeyi kötülüyor.

Ulan futbol burada duygusalsa, Beşiktaş iyi oynamıyorsa çık yen şampiyon ol.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı celiker1

Fener'in borcunu hiç bir zaman tam bilemiyoruz.Giderlerini ve gelirlerini farklı hesapta tuttukları için galiba.Yaptıkları sözleşmeler bile tam olarak açıklanmıyor.Aziz gittiği an bütün foyaları dökülür ortaya deniyordu ama Aziz'in gitmesine gerek kalmadan Uefa da farkedip olaya müdahil oldu.Bu konularla ilgilenip,Fener'in borcunun ne kadar olduğunu tahmin edebilecek arkadaş var mı?Ben bizim borçtan kesinlikle fazla olduğunu düşünüyorum..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Fener'in borcunu hiç bir zaman tam bilemiyoruz.Giderlerini ve gelirlerini farklı hesapta tuttukları için galiba.Yaptıkları sözleşmeler bile tam olarak açıklanmıyor.Aziz gittiği an bütün foyaları dökülür ortaya deniyordu ama Aziz'in gitmesine gerek kalmadan Uefa da farkedip olaya müdahil oldu.Bu konularla ilgilenip,Fener'in borcunun ne kadar olduğunu tahmin edebilecek arkadaş var mı?Ben bizim borçtan kesinlikle fazla olduğunu düşünüyorum..

Borcu bilemem lakin maaşlar olsun sponsorluklar olsun yıllık olarak bizden daha çok zarar ediyorlar çok büyük ihtimalle. Sadece sponsorluk gelirleriyle futbolcu giderlerini karşılıyoruz biz. Bu sene o nedenle önemli. Şampiyon olursak gelecek senelerin önünü açmakla kalmayacağız hem feneri hem diğer renkliyi çok daha fazla zarara sokacağız.

Şu an tek planları ödedikleri 50-60 milyon bonservisi bir o kadar maaşı şampiyonluk+cl geliriyle döndürmek.

Borç konusunda da tahminim stad yaptığımız için bizim çok gözüküyor onların da 800 civarı borcu vardır sanırım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 14:54:18
  • Beşiktaş / Bodrum

Fener hep dernek borcunu açıklıyor sadece 300-400 arası. O bizim de o kadar zaten.

Kulübe bağlı 3 şirket var onlarda. 3'ünün de tek kuruş borcunu açıklamadılar.

Aralarından bir kongre üyesi araştırmış 1.4 milyar borcumuz var batıyoruz diye bağırmıştı adamı kongre üyeliğinden attı Aziz Yıldırım.

Ffp gelsin hepsini göreceğiz 2-3 ay içinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Açıkçası normal şartlar ve düzende yönetilen bir ülke olsa idik bu 2 maddede yazdıklarının tamamına katılırdım ama Türkiye'de düzen bu değil. Ve ayrıca, insanların bu düzenden rahatsız olduklarını falan pek düşünmüyorum. tüm kulüp taraftarlarının mayasında "başarılı olalım da nasıl olursa olsun" görüşü yatıyor. İnsan neyse, yarattığı kurumlar ve auralar da odur. GS taraftarının %90 ne toki arena'dan ne de geçen sene gelen şampiyonluktan rahatsız. Borç bile adamların umurunda değil. FB taraftarının %50'si şikeyi kabul etmedi, %40'ı kabul etti ama "kim yapmıyor ki?" diye akladı. eh, en sıonunda mahkemede de aklandılar. Hangi şartlarda aklandıklarını sizde biliyorsunuz.

Bugünkü şartlarda, bunu Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum, kulübümüzün bir nebze de olsa ilkeli duruş sergilemesine hala şaşırıyorum. Travma şeklinde geçen YD dönemi dışında, genelde kalitemizi ve ilkelerimizi koruduk. Az bir iş değil.

Ya çok şeyden bahseince aslında hiç bir şeyden bahsedemiyorum :) toparlarsak, bizim taraftarın daha çok destek olması lazım. Hem ekonomik hem de maçlara katılım açısından. Gerisi, şu an itibarı ile fasa fiso. @ilhan mansız

bizim fikir teatisinde buluştuğumuz konu hakkında @Necmi abinin başka bir başlıkta yazısı var, onu da buraya eklemek istiyorum;

-*-**-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*--
Bak kardeşim güzel olduğunu kimse savunmuyor ama borçlarda öpücükle ödenmiyor.
Biraz gerçekçi olmak lazım o para olimpiyatta bir maçın hasılatıdır. Evet çok değil ama
yoklukta para işte taraftar taraftar olsaydı her maç olimpiyata gelip o parayı verseydi bu seneyi katmıyorum
iki sene toplamda 40 maç diyelim minimum 200 M vermiş olurduk kulübe o zamanda her tepkimiz haklılık kazanırdı
 işte biz kalkıp yapmamız gerekeni yapmazsak o parayı bir şekilde kulübe sokmak zorundalar Bunun içinde kıçımızada sponsor alırlar
önce vereceksin sonra istemeye hakkın olsun.
Kulübün sahibi olmaya gelince madem sahibisin söyle koymasınlar koltuklara reklam :D
eğer bunu yapamıyorsan demekki sahibi değilsin. İnsan kendi mülküne girmek için paramı öder. :D
Birde madem sahibisin bir milyara dayanmış bir borç var neden ödemiyorsun borcunu
yada ödemediğin için kapına haciz geliyormu. Yani işin özeti gönül bağı dışında o kulüple hiç bir hukuksal bağın yok
bir sanatçıya bir sinemaya bir avm ye gönül bağın olur onu dinlersin o sinemaya gidersin ordan alışveriş yaparsın
ama bunlar seni oranın sahibi yapmaz. Bu sahiplik işini yanlış anlıyorsunuz.
-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*-**-*-*-
yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsın. Kısaca düzelteyim çünkü gerçekten çok yazmak birşey yazıldığı manasına gelmiyor. Zaten amacım Tartışma değil.Diyorum ki kısaca yıllardır marka Değeri yaratacağız diye son derece kuralsız ve mali disiplini olmayan bir tiyatro izliyoruz. Esasen herkes bunun farkında ve bu tiyatroya biraz daha devam edilirse birçok klüp batar ve/veya Avrupa'dan men edilir. Bunu anlamak o kadar zor olmamalı. Biz alışmışız Devlet gelir kurtarır muhabbetine. Kimse kusura bakmasın o da bir yere kadar.Fenerin borcuna gelince tam emin olmamakla birlikte 1,2 milyar OLDUĞUNU söyleyebilirim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Fener hep dernek borcunu açıklıyor sadece 300-400 arası. O bizim de o kadar zaten.

Kulübe bağlı 3 şirket var onlarda. 3'ünün de tek kuruş borcunu açıklamadılar.

Aralarından bir kongre üyesi araştırmış 1.4 milyar borcumuz var batıyoruz diye bağırmıştı adamı kongre üyeliğinden attı Aziz Yıldırım.

Ffp gelsin hepsini göreceğiz 2-3 ay içinde.
net Borçları yaklaşık 1,2 milyar olmalı

Çevrimdışı celiker1

net Borçları yaklaşık 1,2 milyar olmalı
2014 yılında bizim borcun 580 milyon açıklandığı zamanlarda Gs 900 milyon civarı borç açıklamıştı.Radyospor spikerlerinden 1907 derneği üyeliği ve yanlış bilmiyorsam kongre üyeside olan Barış Ertül Fb'nin borcunun 800 milyondan aşağı olamayacağını,haksini iddaa ediyorsa Aziz Yıldırım çıksın karşıma veya mahkemeye versin tarzında açıklamalar yapmıştı.Onun üzerine geçen senenin ve bu senenin zararını koyduğumuzda 1.2 milyar dolayları en gerçekçi rakam heralde.Bu sene şampiyon olmamız çok çok çok önemli çok👍🏻👍🏻👍🏻Yokuş aşağı freni patlamış kamyona dönecekler..
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

2014 yılında bizim borcun 580 milyon açıklandığı zamanlarda Gs 900 milyon civarı borç açıklamıştı.Radyospor spikerlerinden 1907 derneği üyeliği ve yanlış bilmiyorsam kongre üyeside olan Barış Ertül Fb'nin borcunun 800 milyondan aşağı olamayacağını,haksini iddaa ediyorsa Aziz Yıldırım çıksın karşıma veya mahkemeye versin tarzında açıklamalar yapmıştı.Onun üzerine geçen senenin ve bu senenin zararını koyduğumuzda 1.2 milyar dolayları en gerçekçi rakam heralde.Bu sene şampiyon olmamız çok çok çok önemli çok👍🏻👍🏻👍🏻Yokuş aşağı freni patlamış kamyona dönecekler..
her ikisinin de borcu bizden fazla. Özellikle gesenin borcu çevrilebilir olmaktan çıkmak üzere. Çok az kaldı ffp ile birlikte bu sistem mecbur değişecek. Bizimkiler uçurumun kenarından döndüler. Önümüzdeki yıl bu aylarda gercekler çok net ortaya çıkacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 16:10:40
  • Beşiktaş / Bodrum
her ikisinin de borcu bizden fazla. Özellikle gesenin borcu çevrilebilir olmaktan çıkmak üzere. Çok az kaldı ffp ile birlikte bu sistem mecbur değişecek. Bizimkiler uçurumun kenarından döndüler. Önümüzdeki yıl bu aylarda gercekler çok net ortaya çıkacak

Borç fazla ama gelir önemli.

Fener 2-3 yıl daha çevirebilir o yüzden şampiyon olmamız çok önemli.

Galatasaray'ı ben 5 sene saymıyorum artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

https://twitter.com/turkishgoals/status/667708174133235712

tam ben paylaşıyordum :D Bizden iyi klüp yok şuan.

Stad yap gelir yok borçları öde birtek Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz :D

Gs seneye beklesin asıl :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Eğer devlet ( hükumet ve siyasiler ) işe müdahil olmazsa renklilerin batışı engellenmezse , çok değil 5 sene içinde bundesliga benzeri, herkesin herkesi yenebileceği ve bütçeleri birbirine denk , haracamaları mantıklı , stadları yenilenmiş ve altyapısı sağlam yatırım  yapma yolunda bir ülke futbolumuz olabilir.

Beşiktaş ise erken davrandığından bu ligin juventus'u veya bayern munchen'i gibi tek büyüğü olabilir.

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 16:53:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir yerlerde yolsuzluk var.

O Sow'un o paralara gitmesi mümkün değildi en başta. Çıkacak ortaya umarım her şey Uefa kayıramaz çünkü kulağında ayı bağırıyor şuan onların da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Kasım 2015, 16:56:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı
gideceğimiz nokta belli..belirli bir süre sonra FEDA demek zorunda kalacağız! hele bu sene de şampiyon olamazsak siz o zaman görün halimizi!
:kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gs'li mi fb'li mi bu :D
Hele bu senede sampiyon olamazsak dedigine göre fb li buyuk ihtimal :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: