Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1723166 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzonspor'un kongre üyeleri.

Hani yapılır da bu kadar göze soka soka yapılır mı.

:kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mersinde Futbolcular parasini alamadiklari gerekcesi ile bugun İdmana cikmamis
Ulan bu Fener kadar Balli takim yok yine 4 ayak ustune düştüler :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Sarışınların adayları rogers, daum, favre imiş. Yabancıda kararlılar galiba. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olm su fotolari duzgun at yine gözükmüyor @Yusuf Tekeli

Dns'ni ayarla @Yunus Emre Dökmeci  :evillol:

İmgur'a atıyorum, daha doğrusu Lightshot (screenshot programı) oraya atıyor elimde değil :D
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 20:57:43 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Abi bu ne böyle. :kop: :kop:

Gs'nin teknik direktörü de Denizli veya Daum olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı legendmaster

gerçek mi bu ya  :zuhaha: :zuhaha:
 :yerlerde:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 21:18:08 legendmaster ]

Çevrimdışı gastrula

benimle aynı soyadı taşıyan bu kadar insan var mıdır acaba?

Çevrimdışı Tolga

Eskişehirspor, Gekas'ın sözleşmesini feshetmiş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eskişehirspor, Gekas'ın sözleşmesini feshetmiş.

Sezon başında söylemiştim 3. forvetimiz Gekas olsun Mustafa'yı gönderelim.

Allah vermesin 2 forvetimizden birine bişey olduğu zaman "yine" Pektemek'in numarasını kenarda görmek beni deli eder.

Çevrimdışı Tolga

Sezon başında söylemiştim 3. forvetimiz Gekas olsun Mustafa'yı gönderelim.

Allah vermesin 2 forvetimizden birine bişey olduğu zaman "yine" Pektemek'in numarasını kenarda görmek beni deli eder.
Al sezon sonuna kadar kulübede dursun, arada girer golünü de atar tamam işte :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Al sezon sonuna kadar kulübede dursun, arada girer golünü de atar tamam işte :D

He valla al otursun Kel :D Pektemek'ten kaliteli olduğu kesin. Gol şansı daha yüksek olur oyunda olduğu zaman.

Çevrimdışı Tolga

He valla al otursun Kel :D Pektemek'ten kaliteli olduğu kesin. Gol şansı daha yüksek olur oyunda olduğu zaman.
300-400 bin euro'ya yarın başlasın :D

Ligin kalitesini düşündüğümüzde Gomez ya da Cenk'ten biri sakat ya da cezalı olduğunda kenardan oyuna dahil olup skora katkı sağlar diye düşünüyorum.

Zaten bizim takımın maçların çoğunda rakip yarı sahada oynadığını ve Gekas'ın bitiriciliğini de hesaba katarsak etkili olur bence :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Galatasaray'da yeni teknik direktör arayışında İsviçreli Lucien Favre ağırlık kazandı.

Kaynak : Ligtv

Çevrimdışı Tolga

Galatasaray'da yeni teknik direktör arayışında İsviçreli Lucien Favre ağırlık kazandı.

Kaynak : Ligtv
M.Denizli'yi ikna edemediler herhalde :D

Çevrimdışı Savaş

Gekas'ı yarın hemen çağırırım. Gel sana sene sonuna kadar 400 bin euro. Sene sonunda duruma göre bakarız.

Dursun kenarda. Elbet lazım olur. Gekas iyidir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

M.Denizli'yi ikna edemediler herhalde :D

gs yönetimi şuan 4 koldan teknik traktörlere yalvarıyor biriniz kabul edin diye :D

Daum,denizli,favre hepsini deniyorlar :D

Ya şundadır ya bunda helvacının kızında  :kop: :kop:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Mersinde Futbolcular parasini alamadiklari gerekcesi ile bugun İdmana cikmamis
Ulan bu Fener kadar Balli takim yok yine 4 ayak ustune düştüler :akuma:
Milli maç arasının hemen başında başkanları zaten kimse destek olmuyor bende bırakıyorum diye ağlanıyordu demek ki bırakmış kayyuma gider Mersin büyük ihtimalle.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Tolga

gs yönetimi şuan 4 koldan teknik traktörlere yalvarıyor biriniz kabul edin diye :D

Daum,denizli,favre hepsini deniyorlar :D

Ya şundadır ya bunda helvacının kızında  :kop: :kop:
Hagi'yi getirsinler işte camiayı da ligi de tanıyor :kop:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Özbek bugün Ankara'ya gitmiş spor bakanı ile ve spor toto ile görüşmüş şampiyonluk ve sponsorluk için söz almamıştır inşallah bu sene de bir operasyon izleyebiliriz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Kalyoncu

Özbek bugün Ankara'ya gitmiş spor bakanı ile ve spor toto ile görüşmüş şampiyonluk ve sponsorluk için söz almamıştır inşallah bu sene de bir operasyon izleyebiliriz.
Böyle devlet olmaz beyler vergi borcunu yapılandır ödemesinler sil oh ne ala stadını yap oturttur yetmesin tüm kurumlarınla sponsor ol yetmesin kredi açılmasını sağla yetmesin bir saraya çıktılar diye şampiyonluk yolu açılsın ben bu (Küfür Yasak) kadar devlet destekli bir kulup görmedim artık benim sabrım kalmadı nedir bu böyle biz daha düzene kafa tutmaya çalışalım ne ala memleket.yine kim bilir nelerin yolu açıldı adamlara

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

dün 34 yıllık taşamımda ilk defa lig tv bağlattım, böylece rakipler BJK'nin başarısından emin oldukları için topu diktiler. bu kaos, benim eserim :D

GS ve FB'nin gücünü çok hafife alıyorsunuz. türkiye'deki futbolun %70'i GS ve FB. Günümüz taraftar yapısı ile gerekirse bu kulüpleri 10 sene avrupa'ya yollamazlar ama Türkiye'de batırmazlar. Bakın GS ve FB'ye son 5 yılda son anda atılan devasa yardımların bir kısmını aşağıya yazıyorum. Bu aşağıdakiler adam akıllı ilkeler ile yönetilen ülkeler de olsa ortalığı ayağa kaldırır ama Türkiye'de işler böyle yürüyor;

- Devlet, hiç bir gereği ve doğrudan kamu faydası yokken, GS hiç bir yükümlülüğünü yerine getiremiyor iken Toki Arena'yı yaptı ve GS'ye  tahsis etti
- GS tarafından açık bir şekilde borsada yapılan, küçük yatırımcıları perişan eden vurguna açıkça göz yumuldu
- bizzat devlet yönetiminin desteği ile FB sadece 2 yıl avrupadan men cezası ile olaydan sıyrıldı. BJK, FB yalnız gitmesin diye sudan sebeplerle ateşe atıldı. Ligden düşürülmedi, puanı bile silinmedi
- FB mutlu olsun diye play-off gibi bir ucube sistem hayata geçirildi
- GS geçen sene sorunlar içinde boğulurken sadece bir saray ziyareti ile acil meselelerin tamamı çözüldü. Üstüne bir de şampiyon yapıldı

BJK'nin bu dönemde başarısız olması, FB ve GS'ye yapılan devasa kıyaklarını aklamak için bahane değildir. Geçen sene son 5 haftada şampiyonluğu vermemizde Bilic'in payı büyüktür. ama bu yüzden nedense taraftarımız hakemlerin bizi nasıl doğradığını es geçmektedir. Geçen sene işi kesinlikle şansa bırakmadılar.

Bu güç nereden gelmektedir? Ekonomi ve Kulis. GS ve FB taraftarının elindeki ekonomik güç alınmadığı müddetçe ikisi birbirini beslemeye devam edecektir. Kısa ve orta vadede bu mümkün görünmemektedir. Lig tv dekoder satışında BJK'nin oranı %30-35'lere çıksın, o zaman görürüz ekonomik gücün ve kulisin ne olduğunu. boşuna mı politika yürütüldü ülkede "iki büyük" kalsın diye? Sadece 20 sene önce beraber seyredilen derbilerden, deplasman yasağına boşuna mı gelindi?

O nedenle GS ve FB hakkında felaket senaryoları yazmanın bir anlamı yok, düzen bu oldukça onları evirip çevirip madara etmemiz mümkün değil. Bakın futbol dersi verdiğimiz 100. yıl şampiyonluğumuzda bile Fatih Terim son 10 hafta sadece hakemleri baskı altına alarak yarıştan kopmamıştı. Adamın basın toplantılarında basından başlayıp, mhk'ye kadar sıradan geçirmediği kimse kalmıyordu. Adamları son anda kendi sahamızda yendik de şampiyon olduk, yoksa onu da yedirmezlerdi bize.

TS'nin durumu ise artık bitik. Ne kulisleri ne paraları var. albayraklar zamanında da %100 siyaset destekli bu tip populist işlere girmişlerdi, yine batmışlardı. Sadri Şener'le şampiyon bile oldular ama akıllanmadılar. Hacıosmanoğlu kulübü tam anlamı ile batırdı, ne gelenek kaldı ne para. Glasgow Rangers gibi olmamaları için hiç bir sebep yok. Bir sebeple siyaset desteğini çekerse tam bir mahvoluş yaşarlar. Tahminim Hacıosmanoğlu yine seçilecektir. Çünkü şu hali ile, ona muhtaçlar. Koca camia ne hale geldi, yazık.

[ Son Düzenleme: 20 Kasım 2015, 09:09:19 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Böyle devlet olmaz beyler vergi borcunu yapılandır ödemesinler sil oh ne ala stadını yap oturttur yetmesin tüm kurumlarınla sponsor ol yetmesin kredi açılmasını sağla yetmesin bir saraya çıktılar diye şampiyonluk yolu açılsın ben bu (Küfür Yasak) kadar devlet destekli bir kulup görmedim artık benim sabrım kalmadı nedir bu böyle biz daha düzene kafa tutmaya çalışalım ne ala memleket.yine kim bilir nelerin yolu açıldı adamlara

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir soz var
Gs Devletin takimi

Fb Medyanin takimi

Bjk Halkin Takimi diye , Cok dogru bir soz bu..

Devlet Gs yi herzaman itmistir desteklemistir

Medya Hep Fb yi desteklemistir ve destekelemeye ve algi olusturmaya devam etmektedir

Buzim tek gucumuz Camiamizin durusu ve taraftarimiz..

Daha 2 yil once Besiktas ve Fb Avrupadan men cezasi aldiginda bir BAKAN cikip onemli degil Gs Türkiyenin en iyi takimi Ulkemizi en iyi sekilde temsil eder diye bir aciklama yapmisti gerisini sen dusun artik...

Etiketler: