Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1715479 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı LuceGel

Hacıosmanoğlunun farklı yönde hataları olabilir ama adam haklı ts u resmen doğradılar hakem hatalarından 5-6 puan kaybettiler biri gs maçı.Yıllardır hem doğrandık hem sesimiz çıkmadı ligin en iyisiyiz her maça acaba diyerek çıkıyoruz,ts a destek vermemiz gerek bu düzen bir şekilde değişmeli. :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 11:38:44 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 11:41:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hacıosmanoğlunun farklı yönde hataları olabilir ama adam haklı ts u resmen doğradılar hakem hatalarından 5-6 puan kaybettiler biri gs maçı.Yıllardır hem doğrandık hem sesimiz çıkmadı ligin en iyisiyiz her maça acaba diyerek çıkıyoruz,ts a destek vermemiz gerek bu düzen bir şekilde değişmeli. :bandit:

Trabzon'a destek filan vermem.

Bir kere o kulüp masum değil siyasete sattılar her şeylerini. Yetmedi, şikeye tesebbüsten ceza almayı bırak yargılanmadılar bile. Yetmedi dünki maçta hakemin yediği Trabzon değil ANtep'tir.

İlk golde faul yok frikikten sonra ofsayt var o gol 2 defa olmaması gerekirdi o gol de olmasa Trabzon bu maçı buralara getiremezdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Trabzon'a destek filan vermem.

Bir kere o kulüp masum değil siyasete sattılar her şeylerini. Yetmedi, şikeye tesebbüsten ceza almayı bırak yargılanmadılar bile. Yetmedi dünki maçta hakemin yediği Trabzon değil ANtep'tir.

İlk golde faul yok frikikten sonra ofsayt var o gol 2 defa olmaması gerekirdi o gol de olmasa Trabzon bu maçı buralara getiremezdi.
Ts a destek derken bu maç genelinde anlamında değil hakem hatalarının bazı takımların lehine düzenli olarak yapıldığı bizim gibi takımların sürekli kelle koltukta gezme durumunda bırakılması durumudur.Ts u camia olarak sevmiyorum söylediğin siyasi durumların farkındayım.Antep maçında iki takım aleyhine hakem hatalar yaptı attıkları gol ofsayt ama yoruma açık, verilmeyen çok net penaltı var.Ts a destek derken  Çağatay şahan geçen yıl bizide doğradı bu adam art niyetli en azından geçen yılki maçı hatırlatabiliriz düdüğünü astırmak gerek bu tip adamların,alttan gelenler daha dikkatli maç yönetsin atamalar düzgün yapılsın.Cüneyt Çakır ts u doğrarken sesini çıkartmazsan adam gs nin başarısı için gelir seni vodafone arenada vurur.

Çevrimdışı Çağatay

Nedense bugun gs cok zorlanacak diye dusunuyorum. Selcuk sapkadan tavsan cikaramazsa puan kaybedebilirler gibime geliyor. Fb de aksine rahat alacak diye düşünüyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2015, 16:09:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nedense bugun gs cok zorlanacak diye dusunuyorum. Selcuk sapkadan tavsan cikaramazsa puan kaybedebilirler gibime geliyor. Fb de aksine rahat alacak diye düşünüyorum

Sneijder yok. Nasıl olacak bakalım.

Osmanlı haldır huldur saldırırsa kaybeder. Beklerse yener Fener'i çok eksikler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener takılırda gs takılmaz gibime geliyor.

Çevrimdışı legendmaster

osmanlıdan bir tokat da fenere gelecek inşallah

Çevrimdışı Ensar

Gs bence içerde her türlü pisliği yapar yine de eskisehire puan vermez gerekirse hakemlerde yardım eder , o maça çok kafayı takmayın bu hafta asıl hedef osmanlının yeni fethi :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Ç

Bana da İsmail Eagle bir sürpriz yapacak gibi geliyor.

Böyle bir başkanımızın olduğunu düşünsenize :D

Çevrimdışı mellfred

gs orta sahada emre vitaminsiziyle oynayacak. jose, sneijder yok

gs orta sahada emre vitaminsiziyle oynayacak. jose, sneijder yok

jose niye yok ?

O zaman

Bilal,selcuk,Emre mi oynucaklar ? Karşılarındaki takım eskişehir olmasa kesin kazanamaz derlerdimde eskişehirde iş yok malasef.Hoca değişikliğine gittiler sivasspor gibi yine bir değişiklik yok eskişehirde.

Çevrimdışı enesbjk

jose niye yok ?

O zaman

Bilal,selcuk,Emre mi oynucaklar ? Karşılarındaki takım eskişehir olmasa kesin kazanamaz derlerdimde eskişehirde iş yok malasef.Hoca değişikliğine gittiler sivasspor gibi yine bir değişiklik yok eskişehirde.
Sakat

Çevrimdışı LuceGel

jose niye yok ?

O zaman

Jose sakatmış umut burak çıkıyorlar maça eses çok zayıf arap İsmail zaten korkak Çanakkale geçilmez yapacaktır kolay kazanırlar.Fenerin eksikleri fazla deplasmanda sıkıntılı Osmanlı akıllı oynarsa fener kazanamaz.

Jose sakatmış umut burak çıkıyorlar maça eses çok zayıf arap İsmail zaten korkak Çanakkale geçilmez yapacaktır kolay kazanırlar.Fenerin eksikleri fazla deplasmanda sıkıntılı Osmanlı akıllı oynarsa fener kazanamaz.

eskişehir çok gömülmezse maçı kaybetmeyebilir ancak kapanırsa toki arena ile birlikte gs kolay bir galibiyet kazanır hatta golü erken bulursa gs ki öyle gözüküyor farka koşabilir 4-5 olabilir maç.

Fenerbahçe :

Volkan Demirel - Gökhan Gönül - Simon Kjaer - Bruno Alves - Hasan Ali Kaldırım - Mehmet Topal - Josef de Souza - Diego Ribas- Lazar Markovic - Alper Potuk - Robin Van Persie

Osmanlıspor:

Artur Moraes - Hakan Aslantaş - Bakaye Soro - Uğur Demirok - Tiago Pinto - Musa Çağıran - Mehmet Güven - Umar Aminu - Papa N’Diaye - Gabriel Torje - Serdar Deliktaş

Fenerde ba'nın olmayışı çok güzel :D Fener'in yedeklerinde birtek oyuna etki edebilecek oyuncu fernandao başka adam akıllı yedek yok.Osmanlıspor beklediğim kadro ile çıkmış torjenin bir golü var bugün :) %60 Beraberlik %35 Osmanlıspor %5 fener diyorum.

Çevrimdışı Tolga

Eskişehir kötü takım bu yüzden Gs'ye fazla direnemezler bence. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Eskişehir kötü takım bu yüzden Gs'ye fazla direnemezler bence. :)

ilk önce fenerin puan kaybedeşini izleyelimde :D Allah büyük gs de takılır belki ama umudum yok pek :D

Çevrimdışı Çağatay

Fb puan kaybetmez beyler gecen macta 2 puan biraktilar pereira da farkinda durumun
Asilacaklardir.
Gs de ise hem eksiklerden dolayi bide derbi rehaveti ile birlikte zorlanacaklarini dusunuyorum tek korkum selcuk. Insiyatif alacaktir.
Hakemlerinde tutumlari cok onemli olacak
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 takım da puan kaybetmeyecek fazla şaapmayın bence. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Fb puan kaybedicektir.Gs çok iyi oynamasa bile toki arena sayesinde kazanır geçen seneki maçları hatırlayın biz yenilirken onlar 1-0 son dakikalarda hep attılar :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı LuceGel

Fb puan kaybetmez beyler gecen macta 2 puan biraktilar pereira da farkinda durumun
Asilacaklardir.
Gs de ise hem eksiklerden dolayi bide derbi rehaveti ile birlikte zorlanacaklarini dusunuyorum tek korkum selcuk. Insiyatif alacaktir.
Hakemlerinde tutumlari cok onemli olacak
Hakemlerin düzgün yöneteceğini düşünüyorum  :evillol:

Çevrimdışı Ferhat Türk

Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tolga

Osmanlı 60-65'e kadar yenik durumda olmazsa Serdar Deliktaş oyuna girip baya etkili olabilir.

Etiketler: