Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1709885 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Berbat maç ya.Verdiği faule bak bir de kart verdi

Çevrimdışı Kadir G.

Ducak bizde olsa çok küfür edermisiz cidden.

Yerine gelenden fazlası olmazdı.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Mac cok durdu normalde en az 6-7 dakika uzatma olmasi lazim, tabii ki verilmeyecek FB onde oldugundan.

Hayret 7 dakika verilmis. Dua etsin de hakem Bursa bir gol daha atmasin yoksa FB'liler car car konusacaklar hakkinda.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 21:55:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yersin yemezsin orasi baska ama mudahale etmeye calisirsin. Top sert gelmiyordu, adam uzanmiyor bile.

Aslında etmezsin. 5-6 yıl kalecilik yapan biri olarak söylüyorum hiç uzanamayacağını düşündüğün bir topsa öyle bakarsın top geçerken maalesef.

Yani şike filan demek için aşırı abartı bir gol bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 21:56:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ducak bizde olsa çok küfür edermisiz cidden.

Ederiz Onur Olcay'a her sene 10 tane bırakmasına rağmen küfür eden grubuz ona da ederdik basit oynuyor diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Çevrimdışı cursedofdragon

Cucak bize yaramazmış :) Yarın kazanıp inşallah 2.cilik haftaya liderlik :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ederiz Onur Olcay'a her sene 10 tane bırakmasına rağmen küfür eden grubuz ona da ederdik basit oynuyor diye.
Basit ama faydalı değil insiyatif almıyor , sadece topa iyi vurarak olmaz skor yapar iyi şutlarıyla ama olcayi kesemezdi

Çevrimiçi Rasim

inşallah küme düşer bu kavatbasinin takimi :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

Bursa bu iyi kadrosuyla anca bu kadar kötü oynayabilirdi.

Belki 2. yarı biraz toparlar gibi oldular ama yeterli değildi.

Fb haftalardır bu kötü lig de vasat oynayarak kazanıyor o yüzden derbiyi mutlaka kazanmak zorundayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Valla gole tekrar bakiyorum, netten izledigimden cok kotu gorunmuyorsa ki goruntu kalitesi fena degil, hic de uzanilamayacak bir top gibi degil benim gordugum.

Hepsi bir yana, bunlar rezil oynayarak 13 puana ulastilar, hakemlerin kimi ittirecegi iyice belli oldu. Derbiye yonetimin cok iyi hazirlanmasi ve hakemin eyyam yapmasina bizi dogramasina izin vermemeli. Bu rezillerden cekinmiyorum, benim korkum hakemler. Mac 1-1 olduktan sonra hakem surekli FB'ye calisarak Bursa'yi sindirdi su macta bile. Uyanik olmamiz lazim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Basit ama faydalı değil insiyatif almıyor , sadece topa iyi vurarak olmaz skor yapar iyi şutlarıyla ama olcayi kesemezdi
Adam eksiltemiyor 4 maçtır seyrediyorum özellikle ducakin iyi oyuncu oldugunu hepimiz biliyorduk ama bu ligde bazı oyuncular yapamıyor sacma sapan bi ligimiz var

Valla gole tekrar bakiyorum, netten izledigimden cok kotu gorunmuyorsa ki goruntu kalitesi fena degil, hic de uzanilamayacak bir top gibi degil benim gordugum.

Hepsi bir yana, bunlar rezil oynayarak 13 puana ulastilar, hakemlerin kimi ittirecegi iyice belli oldu. Derbiye yonetimin cok iyi hazirlanmasi ve hakemin eyyam yapmasina bizi dogramasina izin vermemesi lazim. Bu rezillerden cekinmiyorum, benim korkum hakemler. Mac 1-1 olduktan sonra hakem surekli FB'ye calisarak Bursa'yi sindirdi su macta bile. Uyanik olmamiz lazim.

Çevrimdışı legendmaster

maçtan önce ümidim yoktu bursa ile fb'nin malum araları çok iyidir bölükbaşı hiç üzülmemiştir bile

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 22:05:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Oyun mu var ortada Onur? Neyin insiyatifi? Adamlar ortasahayı geçemiyorlar. Adama pas atsalar 3 oyuncu ile başbaşa kalıyor.

Sistem adına hiçbir şey yok. 3. bölgede topla buluşması gereken adam 2 de oluyor.

Ortasahadan alsın hepsini çalımlayıp vursun diyorsan iki tane var işte Dünya'da malum. Koşullar ile birlikte eleştirmiyorsunuz. Şuan bizde oynuyor olsa topu ceza yayının önünde alacaktı iş yapacağı yerde yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

markovicin hakeme fuck off dediği iddiası var doğru olsa bile hakem o an sağır olmuştur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

markovicin hakeme fuck off dediği iddiası var doğru olsa bile hakem o an sağır olmuştur
Doğru

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2015, 22:11:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Bu işi de anlamam. Sırp adam neden İngilizce küfür etsin, hakem anlasın da ceza alayım diye mi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Bu işi de anlamam. Sırp adam neden İngilizce küfür etsin, hakem anlasın da ceza alayım diye mi.
onlar bunu küfür olarak kullanmıyorlar ama burada küfür olarak sayılıyor gökhan töre de bilmeden bu kelimeyi sarf etmiş kırmızı yemişti

Çevrimdışı legendmaster

90 dk boyunca köpek gibi uluma seslerinden başka bir şey yoktu tribünlerde demek aziz bundan dolayı (...)₄ demiş

Çevrimdışı 38life

Vitor Pereira Fenerbahçenin başına bela olacak bence. Daha 5.ci haftada lider olmasına rağmen maç sonu açıklamalarına bakın. "Teknik, fiziksel ve dygusal" kararlar almaya devam edicem" Fiziksel ve tekniği anladım da Duygusal nedir allah aşkına? böyle bir açıklama yapılabilir mi...

Çevrimiçi COB

Fener çok plansiz oynuyor, adamlarda taktik yok, bireysel yeteneklerle kazaniyorlar, Avrupa lig kupa üçgeninde olasi bir forvet sakatligi cok zor duruma düşürür.

Fazla abartildilar, bizim bunlari 3lememiz lazim normal şartlarda.  Bu fenere 3 ten aşağı atarsak (yeriz yada yemeyiz bilmiyorum)  yazik olacak. Psikolojik eşiği dominant bir oyun ve net bir skorla geçmemiz lazim...

Çevrimdışı Tolga

Nani'nin faydalı olması muhtemel demiştim nitekim takımı neredeyse tek başına sırtlıyor.

Ç.Rize maçı 1 asist,

Antalya maçı 2 gol,

Kasımpaşa maçı 1 asist,

Bursa maçı 1 gol

Gitgide formu artmaya başladı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 01:00:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Nani'nin faydalı olması muhtemel demiştim nitekim takımı neredeyse tek başına sırtlıyor.

Ç.Rize maçı 1 asist,

Antalya maçı 2 gol,

Kasımpaşa maçı 1 asist,

Bursa maçı 1 gol

Gitgide formu artmaya başladı.

Oyun içinde hiç yok ama tabela yapıyor. Benim gördüğüm de fiziği düşmeye başladı.

Cavanda için de Nani için  2-3 hafta daha gerek. Eğer 8. haftadan sonra da böyle giderse ciddi anlamda yanıltmış olurlar beni.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: