Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1744248 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Şubat 2016, 22:35:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rıza Hoca umarım bugün 3-0'a kadarki bölümü doğru etüt etmiştir. FB'ye karşı örnek oyun bu.

Kadrosu daha iyi. Taktik anlayışı daha iyi. Her şeyi daha iyi. Cesur oynarsa gerçekten yener çıkar Kadıköy'den çünkü hem Topal hem Souza yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

çok eğlenceli, ekşiden alıntıdır,
maç kaybetmenin de bir adabı vardır dedirten lig müsabakasıdır.

ulan sayın vitor pereira, sana laflar hazırladım;

öncelikle volkan hariç 7 savunma oyuncusu ile maça çıkıp kalende 4 gol görme başarın için seni tebrik ederim öküz insan. bütün numaran kjaer ile gg imiş, bunu da göstermiş oldun seni canhıraş savunan bebelere. bu arada oynayamayan gg ve kjaer'in yedekleri milli takımın sağ beki şener ile çek milli kadlec, uyandırayım.

elinde diego, van persie, nani, fernandao, volkan şen, markovic filan var... e bu çocuklar da fena topçu değiller. nereye gitseler oynarlar, ekmeklerini çıkarırlar bir şekilde. caner, ozan, 8 milyonluk souza'n var misal. ve sen allahın sığırı, bu adamlarla karşı kaleye gidemiyorsun lan. n'apıyosunuz olm siz bütün hafta idmanlarda, beygir gibi koşturup çene mi yapıyorsunuz? niye hücum edemiyor olm bu takım, rahatsız mısın sen? ceza mısın sen bize, kulağına vitor ismini galatasaraylı amcan filan mı üfledi de ajan gibi sabote ediyosun sen takımı?

vitorcum, biz aykut kocaman'la uefa'da yarı final gördüğümüzde bile hocanın oynattığı toptan komple tiksinmiş insanlarız. taşak mı geçiyosun sen bizle? arada kadrom dar filan diyosun ya, seni önce allah çarpar, sonra bursa'yı şampiyon yapan ertuğrul sağlam. allahın danası, biz guiza'yla şampiyon olduk, kale yerine kurda kuşa hallenen kezman'la şampiyonlar ligini dağıttık lan meymenetsiz . havan kime?

neyse, çok laf oldu. kısaca allah belanı versin. kib byes

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 22:37:30 Çağrı ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aziz uıldırım canlı yayında gassaraya yardırıyor.

Ankaragücü 8-0,
Malatya arabalar,
Bursa kaleci
Eskişehie kaleci maçlarını unutmasınlar.

Senin tarihin şike dolu, türkiyeye şikeyi sen getirdin.

Beşiktaşa fenere saldırınca durumlarını unutturamazlar, ağzını kapatsın beni de kızdırmasınlar.

8-0 beşiktaş yenilmişmiş hepimiz üzüldük, maçtır olur. Biz de sizi 6-0 yendik ne olmuş yani, maçtır olur diyor.,,

Ulan ne adam be......
Bizim yonetim bile bizim hakkimizi bu kadar savunmuyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

azize yine hakemlere kaydiriyorlar maho ile birlikte  :biggrinking:
gerçekten mi? yuh artık

Çevrimdışı mülkübey

Yolda olduğum için TV izleyemiyorum .

Mahoyla ağlama seansı başlamadı mı daha :)

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rıza Hoca umarım bugün 3-0'a kadarki bölümü doğru etüt etmiştir. FB'ye karşı örnek oyun bu.
kasımpaşa da senin tarif ettiğin hücum geçişleri hızlı olan takımlar sınıfında mı

Çevrimdışı ilhan mansız

aldanmayın, bizi yanlarına çekecek aklınca. bizim kimseye ihtiyacımız yok. o maçları da gayet iyi biliyoruz, onun hatırlatmasına ihtiacımız yok. Fikret Ormanın dediği gibi biz bu numaraları yutmayız, hadi başka kapıya

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu benim garibime gidiyor nefretimsin gs tiksinç takım tam cincon

çok eğlenceli, ekşiden alıntıdır,
maç kaybetmenin de bir adabı vardır dedirten lig müsabakasıdır.

ulan sayın vitor pereira, sana laflar hazırladım;

öncelikle volkan hariç 7 savunma oyuncusu ile maça çıkıp kalende 4 gol görme başarın için seni tebrik ederim öküz insan. bütün numaran kjaer ile gg imiş, bunu da göstermiş oldun seni canhıraş savunan bebelere. bu arada oynayamayan gg ve kjaer'in yedekleri milli takımın sağ beki şener ile çek milli kadlec, uyandırayım.

elinde diego, van persie, nani, fernandao, volkan şen, markovic filan var... e bu çocuklar da fena topçu değiller. nereye gitseler oynarlar, ekmeklerini çıkarırlar bir şekilde. caner, ozan, 8 milyonluk souza'n var misal. ve sen allahın sığırı, bu adamlarla karşı kaleye gidemiyorsun lan. n'apıyosunuz olm siz bütün hafta idmanlarda, beygir gibi koşturup çene mi yapıyorsunuz? niye hücum edemiyor olm bu takım, rahatsız mısın sen? ceza mısın sen bize, kulağına vitor ismini galatasaraylı amcan filan mı üfledi de ajan gibi sabote ediyosun sen takımı?

vitorcum, biz aykut kocaman'la uefa'da yarı final gördüğümüzde bile hocanın oynattığı toptan komple tiksinmiş insanlarız. taşak mı geçiyosun sen bizle? arada kadrom dar filan diyosun ya, seni önce allah çarpar, sonra bursa'yı şampiyon yapan ertuğrul sağlam. allahın danası, biz guiza'yla şampiyon olduk, kale yerine kurda kuşa hallenen kezman'la şampiyonlar ligini dağıttık lan meymenetsiz . havan kime?

neyse, çok laf oldu. kısaca allah belanı versin. kib byes
:kop: :kop: :kop:

Adam hakli :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

Atalay, fenerin fizik gücü 90 dk ya yetmiyor gibi geldi bana. sence?

Çevrimdışı cursedofdragon

ne zaferinden bahsediyorsun sen ? Tuzlasporla Antalyaspor'u karıştırmışsın :D  :kop: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Kadrosu daha iyi. Taktik anlayışı daha iyi. Her şeyi daha iyi. Cesur oynarsa gerçekten yener çıkar Kadıköy'den çünkü hem Topal hem Souza yok.

Umarım. Topal, Kjaer, Gökhan FB'nin oyun anlayışında en kritik oyuncular. Göbekte Alper - Ozan - Diego oynayacak gibi sırtı dönük oynayamayan oyuncular. Baskı merkezlerini doğru kurgularlar ise kaptıkları toplar ile kolay pozisyonlara girebilirler.

Çevrimdışı Kirimli90

gerçekten mi? yuh artık
muhabirler cok firlama. normalde azize birsey demiyecekti de, onlar sorunca dayanamadi hemen yan hakeme kaydirdi, kac macta bunlari yakmis da bugun de bayagi bir suru hata yapmis, o sirada maho da yandan ofsayt verdi gibi birseyler soyledi azize'nin kulagina ama duyuldu tabi.  :sevinc

Erman Kopardı beni :kop:

Dursun baskan Biz sike yapmadık demis , Turkiyede sike yapmayan takim yok

E Dursun baskan Sen Bu Muz ortayi yaparsan Aziz Yildirimda Cikar kafayi Çakar köşeye birakir Topu boyle :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 22:48:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Atalay, fenerin fizik gücü 90 dk ya yetmiyor gibi geldi bana. sence?

Bunu aylar önce yazmıştık. Fernandao da bile fiziksel düşüş var.

Çevrimdışı celiker1

Hepimiz ETO'O yuz hepimiz ZENCİYİZ!!!Ah be Eto'o ah!Tarihi fark geliyordu tamda sakatlanacak zamanı buldun :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

kasımpaşa da senin tarif ettiğin hücum geçişleri hızlı olan takımlar sınıfında mı

Lig için yeterli bir takım. 

Çevrimdışı 38life

Aziz açıklamalarıyla gündemi değiştirmeyi başardı. Şimdi kimse fenerin mağlubiyetini konuşmayacak...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

abi bence asıl garip olan yıllık 8 milyon euro olan adamın bonservisinin de 8 milyon olması

dimi yani ne kadar orantısız değişik

tek mantıklı acıklaması burak hep hayır dedi klup her sekilde gondereyim ben bonsevsi dusureyimillaki gitsin dediler ondan boyle oldu

bence:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Kendimi alintilattilar zorla 😁

her maç öncesi nuri alço operasyon müziği çalsın antalyaspor :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu kadarini da beklemiyodum :D yuru be antalya

Çevrimdışı b.damatoglu

Daha yoğun maç temposu başlamadan dağıldı fener arkası gelir.
Biz topumuzdan keyif alalım puanları toplayalım.

Aziz 35m a nani vp yi satsın bugün, şampiyonluk gidiyor nasılsa.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Daha yoğun maç temposu başlamadan dağıldı fener arkası gelir.
Biz topumuzdan keyif alalım puanları toplayalım.

Aziz 35m a nani vp yi satsın bugün, şampiyonluk gidiyor nasılsa.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vp yi kimse almaz çinliler para saçıyor ama adamlar o kadar salak değil  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Sedat_BJK

https://twitter.com/sedatelibol/status/695727498827558912 van persie sinin penalti pozisyonunda  nereyi isaret ettigini farkettiniz mi?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Etiketler: