Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1713562 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı legendmaster

@Yusuf Tekeli gönderdim ama yasaklanmış link arama motorundan arat bulursun

Çevrimdışı Çağatay

Yarinki mac sıkıntılı olacak
Antalya'nın yeni stadinin açılış maçı olacak
Cok asilirlar maca
Buldugumuz bosluklarda 2 tane itelemek lazim.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu maçta fırat aydınus isteseydi 4 - 5 adam atardı. Meirelles e sarı kart göstereceğine mimik yapıyor. Sanki coca cola kupası oynuyorlar. Bizim maçlarda hatırlarız bu centilmenliğini. Bu arada Lucas Leiva banko oynuyor, unutacağız artık.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı legendmaster

Alt oynadım 150 lira tek maç  :evillol:
ben de sıfır oynadım bağırıyordu aslında maç

Çevrimdışı Kadir G.

Yarın ki maçı me yapıp edip alacaklar. Rehavete kapılıp rahat davranırlarsa yazıklar olsun.

Çevrimdışı legendmaster

kazanıp farkı açmalıyız ayağına gelen fırsatı kullanacaksın

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olacaksak böyle fırsatları değerlendireceğiz.

Açıkçası bizim takımın bugünkü skorla daha iyi motive olacağını düşünüyorum ve olması da gerekir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ekim 2015, 21:14:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hemen Güntekin'in sözünü analım Feda ile dalga geçilmesi üzerine  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Zavallı fener, bu kadar dandik bir takıma karşı bile fizik üstünlük kuramadı. Topal Hariç sahada Koşan yok. Feneri çok kötü bir son bekliyor. Toplama Takımı'n hazin sonu  :D

Çevrimdışı legendmaster

fb'den yana hiçbir endişem yok bunlardan hiçbir halt olmaz

Çevrimdışı legendmaster

bize fernandes guti q7 geldiği sezonki gibi bir son bekliyor feneri biz de transfer şampiyonuyduk netice kötü olmuştu

Çevrimdışı Çağatay

Iste simdi yarinki macta hakeme cok dikkat edin
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi COB

Taraftar olarak günlük yaşiyoruz.

Daha sezon başlangicinda Fb fark atip şampiyon olacak diyenler vardi, şimdi de Fb den birşey olmaz diyenler çikiyor. Bir ortasini tutturamadik,  günlük form durumuyla sezon sonu için karar veriyoruz.

Ben genede Fb nin yarişta rakip kalacaği kanaatindeyim.  Gs nin iki üç hafta sonra yavaş yavaş gerilemeye başlayacağini düşünüyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

50 milyonu biz harcasaydık acaba neler olurdu?

Çevrimdışı LuceGel

Fenerli Mahmut ne diyecek acaba golleri ofsayt hırsızın pozisyon penaltı,maçın özeti rakibimiz yok bu sene  :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Daha sezon başlangicinda Fb fark atip şampiyon olacak diyenler vardi, şimdi de Fb den birşey olmaz diyenler çikiyor. Bir ortasini tutturamadik,  günlük form durumuyla sezon sonu için karar veriyoruz.

Ben genede Fb nin yarişta rakip kalacaği kanaatindeyim.  Gs nin iki üç hafta sonra yavaş yavaş gerilemeye başlayacağini düşünüyorum.
Yarışta kopmaz olmaz zaten.

3 takım da at başı giderler sezonun en azından son 4-5 haftasına kadar.

Çevrimdışı legendmaster

fenerin bala attığı duran top golleri gs'ın hakemler tarafından ittirilmesi olmasa bayağı açmıştık arayı şu an

Çevrimdışı ilhan mansız

fener takım oyununun çok uzağında ve fizik Güçleri yetersiz, harcanan parayla zaten hiç kıyaslamak istemiyorum.bizim kadronun toplam bonservis maliyetiyle fenerinki Arasında uçurum var. Oyuncu maaşları da öyle. Kendi adıma rahatça yazabilirim ki fenerin fark atacağını hiçbir zaman düşünmedim ve yazmadım

Çevrimdışı Sedat_BJK

Sarisin mission completed. Harika sonuc. Yarin insallah kazanip farki acalim. Ama lig dengede gitsin ayari cekebilirler. Ondan korkuyorum. Haftaya gs birde sinaydersiz oynasin bakalim. :)
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mutlaka ama mutlaka kazanmamız lazım.

Yıllardır şu durumda kazanmamız gereken maçı kazanamadık bu kez bunu yapmamız gerekiyor. 4 puan olacak.

Haftaya Osmanlı Fenere çakarsa bir anda 7 puan yaparsın ne olduğunu anlamadan!

Geçmek lazım geçmek lazım harekete harekete geçmek lazım :ishock: :ishock: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir 4-0 Torku Konyaspor

Fenerbahçe 1-1 Galatasaray

Çevrimdışı legendmaster

Alıntı
vp haricinde nani denen şovmenle de yollar ayrılmalı...
Hayatımda bu kadar lakayt futbolcu bir de quresma var. O bile bundan daha az bencil.
Portekizlilerin çok olduğu yerde takım oyunu ve başarı hayal.
Bunlardan bir an evvel kurtulmalıyız.
naniye yönelik oldukça tepki var fb lilerde bu sadece 1 tanesi

Çevrimdışı LuceGel

Ben hiçbir zaman öyle bir düşüncede olmadığım gibi fenerlilerde dahil transferlerin alelacele yapıldığını toplama bir takım oluşturulduğunu düşünüyorlardı fanatikler hariç.Biz sadece transfer döneminde belirsizlikler stad problemi olduğundan moralsizdik o kadar yoksa rakibin gücünden değil.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

@ozan062 yeri burası diye buradan yazıyorum.

Statta 45.000 kişi varmış, 70.000 nereden çıktı :D

Çevrimiçi COB

Ben hiçbir zaman öyle bir düşüncede olmadığım gibi fenerlilerde dahil transferlerin alelacele yapıldığını toplama bir takım oluşturulduğunu düşünüyorlardı fanatikler hariç.Biz sadece transfer döneminde belirsizlikler stad problemi olduğundan moralsizdik o kadar yoksa rakibin gücünden değil.

Isim kullanmadim sadece genel hava böyleydi forumda. Ben şahsen aşağı yukari böyle bir tablo bekliyordum.

Bazi şeyler maç maç değişiyor. Lig uzun maraton,  sezon sonuna doğru hedef koymaliyiz, gs geçen sene en kötü oynayan takim iken şampiyon oldu. Bu açidan yarin kazanirsak ta hiçbirşey başarmiş olmayacağiz.  Bizim de formumuzun düşük olacaği periyotlar olacak, bunlari minimuma indirip şampiyon olmamiz lazim.

Etiketler: